Last news in Fakti

19 Февруари, 2012 12:02 674 0

310 000 лв. през февруари инвестира ЧЕЗ в мрежата си

  • чез-
  • инвестиции

ЧЕЗ планира да инвестира над 310 хил. лева в електроразпределителната мрежа на Западна България през февруари, съобщават от пресслужбата на дружеството.

По-голямата част от средствата (146 хил. лева) ще бъдат вложени в реализиране на договори и становища за присъединяване на нови клиенти.

Лошите метеорологични условия и невъзможността за изкопни дейности при отрицателни температури ограничават възможностите за работа по електроразпределителната мрежа в зимния месец.

За периода най-много средства са предвидени за електроразпределителен район София-област - 220 хил. лева, в София-град ще бъдат вложени 40 хил. лева, а за района на Плевен са планирани 51 хил. лева.

Сред ключовите обекти за София-област е реконструкцията на мрежа ниско напрежение и изнасяне на електромерни табла на имотна граница от трафопост "Център" в село Смочево, община Рила, на стойност 56 хил. лева.

Щетите по електроразпределителната мрежа на ЧЕЗ, предизвикани от тежките метеорологични условия през януари, са надхвърлили 2 млн. лева, съобщават от дружеството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА