Last news in Fakti

15 Април, 2019 12:33 2 316 3

От днес бизнес-форумът MachTech&InnoTech разкрива потенциала в сектор „металообработване“

  • иец-
  • изложение-
  • форум-
  • machtech&innotech

Австрийски и чешки компании – с колективни участия в индустриалното изложение

От днес бизнес-форумът MachTech&InnoTech разкрива потенциала в сектор „металообработване“ - 1

Роботизацията, автоматизацията, 3D принтирането и високотехнологичните машини в полза на металообработката. От днес до 18 април всички те ще разгърнат капацитета, тъй като днес стартира 11-ото издание на индустриалното бизнес-изложение MachTech&InnoTech Expo. Заемайки четири от залите на Интер Експо Център форумът се превърна в международна платформа за развитие на бизнеса, създаване на контакти и установяване на нови пазари. Тази тенденция се допълва и от обстоятелството, че с колективни участия се включват компании от Австрия и Чехия.

„Предстои да бъдем свидетели на най-мащабното издание“, коментират дни преди началото организаторите. Общата изложбена площ надхвърля 10 000 кв.м., а посетителите ще могат да се срещнат с представители на повече от 190 компании от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция.

Смарт очила и иновативни машини – акцент на австрийския щанд

Умните технологии ще заемат централно място в присъствието на фирмите от Австрия. Сред тях е BARCOTEC – компания, която ще представи индустриални смарт очила и изцяло гласово управлявания таблет монтиран на глава "HMT-1". „Интелигентно“ индустриално стъкло също ще привлече погледа на професионалистите.

За създаване на устойчива работна среда в залите на Интер Експо Център ще бъдат разположени системи за овлажняване на въздуха от последно поколение. С иновативна уплътнителна техника се включва DMH Dichtungs und Maschinenhandel. За оптимизиране на логистичните процеси UnitCargo Speditions и InterTech Handels ще представят услуги за международни превози на товари, задвижваща, кранова и подемно-транспортна техника. Колективното австрийско участие впечатлява и с компаниите, предлагащи тежки иновативни машини, сред които – преси за балиране, техника за раздробяване и пресяване.

Инструменти и индустриални машини от чешки компании

Индустриалните процеси, управлението им и правилната поддръжка са фокусът в колективното участие на фирмите от Чехия. Машини за рециклиране на метални и неметални отпадъчни материали посетителите ще открият на щанда на MISTRA. Метални изделия за различни индустиални сектори и икономически сфери ще бъдат акцент на ЕуроСИТЕКС. Фокусирана върху производството и заточването на специални режещи инструменти в машиностроенето, ANAJ Czech ще представи разнообразни решения за техническа поддръжка и инженерно проектиране.

Смарт и високотехнологична. Такава е съвременната индустрия – фокусът на MachTech&InnoTech Expo. Бизнес-изложението, което от 15 до 18 април ще „превземе“ четири от изложбените зали на Интер Експо Център. Всичко за форума ще откриете на: machtech.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xa xa

    0 0 Отговор
    Какво металообработване? Къде?,кой? , как?-майсторите ги няма а фирмите са фалирали или едвам кретат. Виновни са управляващите.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Мм с цпу

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "xa xa":

    Ха ха

    Еѝ циркаджия! Ако си от бранша, ходи виш какво предлагат колегите. Ако не си върви на маѝта си. Аман от разбирали!
  • 3 Мм с цпу

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "xa xa":

    Ха ха

    Еѝ циркаджия! Ако си от бранша, ходи виш какво предлагат колегите. Ако не си върви на маѝта си. Аман от разбирали!