Last news in Fakti

7 Януари, 2020 09:56 3 088 9

Нестандартен начин да подобрите бизнеса си

  • медитация-
  • бизнес-
  • техники-
  • напрежение-
  • шри шри рави шанкар-
  • ндк
Нестандартен начин да подобрите бизнеса си - 1

Всички ние се опитваме да балансираме между работните срещи, дългите часове в офиса, безкрайните телефонни разговори, семейството и приятелите. Все по-трудно намираме време да се поспрем и да намерим така желаните баланс и хармония. Твърде концентрирани в развитието на кариерата си, все по-рядко обръщаме внимание на най-важните неща, които ни движат напред – нашият ум и нашите мисли.

Нестандартен начин да подобрите бизнеса си

Корпоративният свят отдавна е открил средство, с което да може да се връща към себе си винаги, когато има нужда. Неслучайно над 80% от топ мениджмънта на най-големите компании медитира, за да се справи с напрежението и стреса и за да поддържа ума си във форма.

Медитативните техники и упражнения за дишане ни учат да се фокусираме върху задачите и целите си и да бъдем „тук и сега“, вместо да се разсейваме или да блокираме, когато се претоварим с информация. Също така, медитацията увеличава способността ни да запомняме и да взимаме важни решения.

Няколко минутки медитация всеки ден могат да намалят нивата на стрес от всякакъв вид. Около 15-20 минути, прекарани в медитация сутрин и вечер значително подобряват цялостното ни състояние и баланс.

Световноизвестният Шри Шри Рави Шанкар пристига в България, за да ни научи как да медитираме, така че да подобрим трайно качеството си на живот. ФАКТИ е медиен партньор на събитието и предостави на своите читатели полезна информация как да се справят със стреса в днешното забързано ежедневие.

Шри Шри Рави Шанкар е един от най-уважаваните и признати хора в света на йогата и медитацията в световен мащаб, както и един от най-влиятелните хора в Индия. Той ще ни преподаде единствен по рода си Мастърклас - “Разкриване на безкрайността”, подходящ и за начинаещи. Събитието ще се проведе в рамките на два дни на 28 и 29 Януари от 19:00ч. в зала 1 на НДК.

През последните 38 години Шри Шри Рави Шанкар пътува и преподава семинари по цял свят. Основаните от него международни организации (сред които най-известни са “Изкуството да живееш” / The Art of Living и “Международната асоциация за човешки ценности” / The International Association for Human Values) са докоснали и променили живота на над 370 милиона души в 156 страни, както в сферата на йога, така и чрез хуманитарни и социални проекти.

“Разкриване на безкрайността”, или както се нарича на Санскрит - “Вигян Бхайрав”, е древен ведически ръкопис, който разкрива 112 техники за медитация. Шри Шри Рави Шанкар ще ни отведе на пътешествие в света на абсолютната хармония и безкрайност, ще ни преподава на разбираем и достъпен език, така че да открием най-ефективната и достъпна за нас техника, която да ни служи ежедневно за по-добро качество на живот.

Мастъркласът ще бъде проведен в много приятна и ведра обстановка, но той ще бъде изключително трансформиращо преживяване, което ще остави трайна следа във всеки от нас.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Dog

    0 9 Отговор
    Пълна глупост
  • 4 Милена

    7 0 Отговор
    Мечта ми е да усетя присъствието на този човек и ето че тя се сбъдва. Медитацията е нещо безценно, което успешно помага за овладяване на стрес, паник атаки и леки депресивни състояния. Нямам търпение да преживея медитация заедно с Шри Шри
  • 5 Елена

    6 0 Отговор
    Безценно знание е медитацията, който се е докоснал до мира по време на медитация не може да го забрави. Пълно потапяне в малкия Аз. Медитирам от години, но чакам с нетърпение учителя да предаде новото познание.
  • 6 Константин

    6 0 Отговор
    Изкарах този курс в Полша и си струваше всичко и усилието, и пътуването и т.н. Ние сме късметлии, че се случва в България.
  • 7 Валентина

    4 0 Отговор
    Толкова е ценно да се научиш да медитираш от жив просветлен Учител. Да бъдеш в присъствието и да учиш знание в неговото присъствие. Признаваме ги като си отидат от този свят. Нямам търпение да дойде в България.
  • 8 Теодора

    4 0 Отговор
    Това е тайната на успешните хора. А силният човек не е агресивният, който обиждаи псува най-много, а този, който остава в центъра си и запазна самообладание, независимо какво му поднася животът. Вярвам, че медитацията е ключът към това.
  • 9 Джордан

    2 0 Отговор
    Големи късметлии сме, че човек като Шри Шри Рави Шанкар, с толкова натоварен график и канен от видни личности и институции от цял свят избра да преподава този толкова ценен курс именно в България. Годината започва добре!