Last news in Fakti

7 Ноември, 2012 15:53 1 627 0

С 35% повече фирми участват на изложение за храни и напитки

  • изложение-
  • найденов-
  • месомания-
  • салон на виното-
  • булпек-
  • sihre

„Въпреки кризата и песимизма, изложението разширява всяка година своята география, и своя обхват. Участниците тази година са с 35% повече. На пук на песимизма и на лошите прогнози, мисля че днес сме събрали тук и ще може да се радваме и опитаме прекрасни продукти и постиженията в областта на българската и чуждестранна кулинария, производство, биопроизводство”, каза министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов по време на официалната церемония по откриването на изложенията „Интерфуд и Дринк”, „Месомания”, „Светът на млякото”, „Булпек”, „Салон на виното” и изложенията за хотелиерство и ресторантьорство SIHRE, което тази година се провежда за първи път.

В периода 7-10 ноември в Интер Експо Център ще се срещнат специалисти и търговци от различни краища на света. 240 е броят на директните изложители, които представят експонати на 510 компании от 34 държави. Новите участници на изложението са 35% от директно представените компании, което говори за все по-голям интерес към тези отрасли, както от български, така и от чуждестранни компании.

Продължава традицията за колективно участие на фирми от Италия, Унгария, Гърция, Турция, посолствата на ЮАР и Аржентина. Изложенията са домакин на Унгарски бизнес форум, както и на Бизнес форум, организиран от посолството на ЮАР в България. Ще гостуват също така делегации от Йордания и Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА