Last news in Fakti

2 Юли, 2021 18:39 2 293 2

Формулата за успех представиха на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

  • булмедика/булдентал-
  • иец-
  • изложение

Професионалният бизнес форум събра специалистите за 55-и път и даде рестарт на изложенията на закрито

Формулата за успех представиха на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА - 1

Желание, усилиe, екипност и решителност. Това са четирите градивни елемента за формулата на успеха. Доказа ни го 55-ото издание на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, което успешно се проведе от 2 до 4 юни и изгради професионална платформа за опериращите компании и специалисти в сферите на медицината, денталната медицина и дерматологичния сектори.

Изданието през тази година бе с революционно значение за изложбената и конгресната ни индустрия. Защото БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2021 бе първото изложение за годината, което се проведе на закрито.

От 2 до 4 юни форумът бе арена за иновации; включиха се изложители от България, Румъния, Китай, Италия, Тайван, Турция. Представени бяха най-модерните технологии и услуги: портативни рентгенови системи и скенери, дентални юнити, импланти, решения за дезинфекция и пречистване на въздуха, иновативни апарати и процедури за дерматологията и козматологията, 3D-принтери за създаване на коронки, модерни софтуери и много др.

Осезаеми през всички дни на изложението бяха положителните нагласи и на изложителите и на посетителите. „Получихме изключително положителна обратна връзка от компаниите - участници“, споделят организаторите. И допълват, че неколкократно присъстващи са споделяли задоволството си от възможността отново да се срещат наживо с бизнес партньорите си, колегите си и фирмите, представящи световните иновации на българския пазар. „Обстановката през 2020г. прекъсна физическия бизнес контакт за представителите на сектора. От своя страна те отчeтоха негативите от това. Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2021 даде възможност отново медицинският, денталният и дерматологичните сектори да се срещнат наживо“, коментират организаторите.

Интер Експо Център продължи да налага най-високите здравни стандарти, следейки внимателно за стриктното изпълнение на мерките, наложени от държавните здравни власти. Освен въвеждане на входно-изходен контрол и най-високи хигиенни изисквания, организаторите насърчаваха предварителната електронна регистрация за посещение, която даваше възможност за свободен достъп.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА – платформа за събития

Ежегодно БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се превръща в платформа за събития. Специалистите от Национално сдружение „Диабет, предиабет и метаболитен синдром“ ни запознаваха с методите за отслабване при хора с инсулинова резистентност. Националната пациентстка организация извършваше безплатни изследвания за захарен диабет и нивото на кислород в кръвта.

Мащабно бе участието на специалистите от Медицински колеж „Й. Филаретова“. Сред темите, на които специалистите спряха вниманието бяха гръбначните изкривявания при подрастващите, ролята на рентгеновия лаборант при диагностициране и проследяване на пациенти с COVID-19, възможностите, които специалността „Зъботехник“ разкрива и др. Информационна и скринингова акция за заболявания на щитовидната жлеза проведе Сдружение на засегнатите от заболявания на щитовидната жлеза. Организирани бяха ехографски прегледи и консултации. Разнообразни бяха продуктовите презентации. От тях разбрахме за най-модерните естетични решения за лице и тяло, актуалните методи за лечение и грешките в превенцията на пародонталните заболявания и много други.

Успешното провеждане на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2021 доказа, че изложенията от една страна са сигурно място за развитие на бизнеса, а от друга – ключов елемент в напредъка на всеки един икономически сектор.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУЛ ГАРИКА

    5 0 Отговор
    Формулата за успех - надуй устните и гърдите със силикон и си намери възрастен мъж с пари.
  • 2 един от село

    1 1 Отговор
    Хубаво че още има зъболекари от старата школа, че при новите не мога да се изплатя!