Last news in Fakti

9 Април, 2013 13:42 1 221 0

Кръгла маса за модернизация на обществените поръчки

  • кръгла маса-
  • обществени поръчки-
  • модернизация

Втора кръгла маса на тема „Модернизация на обществените поръчки“ ще се проведе на 10 април от 10:00 часа в централния офис на Камарата на строителите в България - ул. „Михаил Тенев“ №6 (до The Mall).
По време на тазгодишната дискусия ще бъде обсъдена необходимостта от създаване на електронно досие на строителните обекти като част от електронното правителство.

Сред участниците в кръглата маса са:
Елеонора Николова - и.д. директор на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет;
Малина Крумова - зам.-министър на околната среда и водите;
Добромир Симидчиев - зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството;
Миглена Павлова - изп. директор на Агенцията по обществени поръчки;
Инж. Светослав Глосов - председател на Камарата на строителите в България
.

В дискусията ще се включат още представители на дирекция „Обществени поръчки и концесии“ към КЗК, Агенцията за държавна финансова инспекция, ГД „Програмиране на регионалното развитие“ на МРРБ, МОСВ, МВР, АФКОС, Сметната палата, ДФ „Земеделие“.

Кръглата маса „Модернизация на обществените поръчки“ е организирана от КСБ в партньорство с Областното представителство на Камарата в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА