Last news in Fakti

21 Март, 2014 21:34 975 0

14% ръст на приходите от куриерски услуги за Български пощи

  • български пощи-
  • куриери

40 хил. лв. за подобряване на цифровия сигнал в четири общини от областта – Велико Търново, Златарица, Елена и Сухиндол

Очакваме 14 % ръст на приходите от куриерски услуги на „Български пощи“ ЕАД благодарение на мерките, които предприемаме. Това каза заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров днес при откриването на самостоятелния офис на „Булпост“ във Велико Търново.

„Нашата цел е с налагането на куриерските услуги да разширяваме и клоновата мрежа”, каза Георги Тодоров. Той обясни, че днес ще отворят врати още два офиса за куриерски услуги в градовете Плевен и Русе.

По думите му това ще доведе до привличане на повече индивидуални и корпоративни клиенти, както и подобряване на позициите на дружеството на пазара.

В отговор на журналистически въпрос, Георги Тодоров съобщи, че правителството е отпуснало 40 хил. лв. за подобряване на цифровия сигнал в четири общини от областта – Велико Търново, Златарица, Елена и Сухиндол. „Кметовете имат пълна свобода да изберат най-доброто решение за осигуряването на цифров сигнал“, обясни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА