Last news in Fakti

23 Юли, 2014 15:25 4 948 13

Бареков бил на ръба на предела

  • бареков-
  • николай бареков-
  • ббц-
  • избори-
  • разкрития

България без цензура отива самостоятелно на изборите

Бареков бил на ръба на предела - 1
Снимка: БТА

Поставен съм на ръба на предела на изпитанието на човешката, психическа и физическа издръжливост. Това се казва в изявление на Николай Бареков, председател на ПП „България без цензура“, разпространено от пресцентъра на партията. Бареков се закани в началото на другата седмица да разкрие „данни и факти за факти за десетки извършени убийства от 1986 г. и по време на целия злополучен преход”.

Ето и цялото изявление:

Поставен съм на ръба на предела на изпитанието на човешката, психическа и физическа издръжливост. Бруталната атака пред очите на българския народ се провежда срещу мен от ГЕРБ, ДПС, много от действащите и незаспали структури на бившите и настоящи служби, хора като Цветан Василев и глутница кучета с маргинална същност. Така поне българският народ ще е наясно кой финансира и кой защитава интересите на сараите. Стана абсолютно видно за всички, че след влизането ми в политиката, заемането на високи постове в Европейския парламент и номинацията ми за министър-председател съм застрашил брутално политическата и икономическа олигархия в България.

В началото на другата седмица ще изнеса пред цялата българска общественост на специална пресконференция в София всички документи от архива на МВР за престъпните връзки на Бойко Борисов с ключови дейци на прехода, Държавна сигурност и ДПС. В тях се съдържат данни и факти за десетки извършени убийства от 1986 г. и по време на целия злополучен преход.

Държа да кажа, че съм единственият политик, който се изправя срещу машината на ДПС и ГЕРБ, воден от пълната увереност, че ако техните фирми не бъдат свалени от кръвоносната система на България, в страната няма да има пари за пенсии, здравеопазване и реформи, включително за младите, майките и пенсионерите. Ако не получа подкрепа от българските медии доброволно ще се оттегля от политиката, за да се успокоят духовете на всички крадливи обществени прослойки.

Надявам се да бъда разбран правилно!

От пресцентъра на партията на Бареков, съобщиха още, че към 14.00 часа на 23 юли 2014 г. всички 31 областни ръководства на ПП „България без цензура“ са изпратили своите становища, в които ясно и категорично изразяват желанието си ББЦ да се яви на предсрочните парламентарни избори със самостоятелна регистрация:

С тези заявления структурите на партията категорично потвърждават решението на Изпълнителния съвет на ББЦ от 20 юли, където бе предложена тази идея. В резултат на това пълно единодушие, „България без цензура“ ще участва на следващите избори като абсолютно самостоятелен политически субект.

Оставаме отворени към преговори с всички партии, които не са участвали във властта и искат бъдат реална опозиция на работещия заговор между ГЕРБ и ДПС. След като ВМРО вече разбраха, че не са желани в коалицията с нас, бързо се преориентираха и се прегърнаха с НФСБ. В същото време Яне Янев си позволява да дава прогнози и да се изказва, от което личи, че не друг, а именно Бойко Борисов е направил опит да смаже единствените опоненти на статуквото, а именно „България без цензура“.

Целта на „коалицията на смъртта“ между ВМРО и НФСБ е да действа като патерица на ГЕРБ и ДПС в следващия парламент. В същото време Борисов се е презастраховал, като ражда още един порочен съюз в лицето на Яне Янев и „Атака“. Ние няма да допуснем тази национална катастрофа, няма да излъжем стотиците хиляди българи, гласували за нас и няма да злоупотребим с патриотичната кауза и идея заради собствените си интереси, както направиха ВМРО.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поля Димитрова

    3 2 Отговор
    Защо изказването на бившия премиер днес беше в стил:"Нека Василев да се върне и да направи пресконференция", след като съсипа КТБ?! - Отговорът на този въпрос се крие в една много проста схема, която случайно ни попадна от хора, които участват в НФСБ. Според източниците (имената ще запазим в тайна), Борисов работи усилено върху новият си план, а именно да създаде коалиция, опозиция на ДПС, каквато беше до момента Атака, за да може да въоръжи с нови сили ДПС, които "виждайки" новата коалиция да привлекат малцинствата към себе си и да изхвърлят ББЦ от предстоящите избори. Всичко изглежда много просто. Тайната договорка, направена между лидерът на ГЕРБ и Цветан Василев, изглежда така: При условие, че Василев се върне, да приведе на Борисов "скромна сума", която да е предвидена за партии като НФСБ и ВМРО (които се разбра, че се отделят от Бареков), като за тази цел Борисов гарантира, че Мустакът няма да бъде закачан.
  • 2 G R N

    1 3 Отговор
    Не е така. Ръба е Бареков на предела. Той го каза.
  • 3 Милко Илиев

    0 8 Отговор
    Политическия натиск върху него наистина е невероятен. Статуквото ще смаже всеки, който е против него.

    Коментиран от #13

  • 4 Dimitar Ignatov

    0 6 Отговор
    И сами могат да се справят. То това им бе идеята още като се създаваха
  • 5 Фанети Мазакура

    7 1 Отговор
    Въпросът е "КОЙ маже Бареков с вазелин?". От словесните му диарии никой никога не се е интересувал.
  • 6 Йордан Танев

    0 6 Отговор
    Сигурно не му е лесно, но да не се предава. Трябва да се бори !
  • 7 Ясен Ефтимов

    1 5 Отговор
    Вярвам, че България без цензура ще докаже, че е силна партия и няма да се поддаде на провокациите на платените марионетки на Борисов!
  • 8 Мила Недялкова

    0 5 Отговор
    Атаката срещу него безспорно е брутална, което показва, че е на прав път.
  • 9 Петя Червенкова

    3 0 Отговор
    Мили деца, грабежът тепърва започва
  • 10 по темата

    1 0 Отговор
    Такова ръбесто чудо като Бреков не се бе появявало в България, но се появи, това си е държава на абсурда - куцо, кьораво и Бареков да се натискат за кюфтаците, а народа-балък да му се сваля.
  • 11 gorski

    1 0 Отговор
    У наше село имаме един лаф ,който гласи така- На Бай Цани уная работа не държиш там,одиси у филибето да надуваш ДУДУКА!
  • 12 Сульо

    1 0 Отговор
    ДПС-то му клъцнаха кинтите и се обърна срещу тях. А като има данни и факти за убийства, защо не е споделил досега, поне пред съда. Да не би да са му плащали, за да укрива нещо?? И сега ЦВ като спря париците и нашия подскочи като ощипана кандидат-студентка.
  • 13 Alehandro

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Милко Илиев":

    Хаха. От номер 3 до номер 9 (Без 5) е платен трол на дудука. Толкова си прозрачен, ама поне никой не ти се връзва.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове