Last news in Fakti

11 Март, 2015 14:31 22 519 55

Валери Симеонов "взриви" ДПС и Борисов

  • валери симеонов-
  • румяна бъчварова-
  • бойко борисов-
  • дпс-
  • взриви

ДПС напуснаха пленарната зала след реч на Симеонов, в която той нарече циганите човекоподобни

Парламентарната група на ДПС напусна пленарната зала след реч на съпредседателя на Патриотичния фронт (ПФ) Валери Симеонов. В речта си Симеонов акцентира на „циганската престъпност” и на годишнината от атентата на „Гара Буново” като го определи като „най-кървавия атентат в новата история на България, но не и единствен”.

Това стана, преди Народното събрание да гласува оставката на вътрешния министър Веселин Вучков и избора на вицепремиера Румяна Бъчварова на поста.

В речта си Симеонов нарече депутатите от ДПС човекоподобни.

"ДПС узурпира правото си на единствен представител на циганите. Част от хората от този етнос са озверени човекоподобни", заяви Симеонов

След тази реч цялата група на ДПС напусна пленарната зала.

Малко по-късно, по време на дебата за оставката на Вучков и назначаването на Бъчварова на негово място, лидерът на ДПС Лютви Местан призова за истински разговор за състоянието на националната сигурност.

„България има сериозен проблем в националната сигурност. Лобистките интереси на партньорите на г-н Борисов са сериозна причина за тази криза. За нас е от особено значение да бъде описана и обяснена цялостната картина днес. Още при създаването на четирипартийната коалиция, ДПС изрази опасения, че привличането на националпопулисти ще бъде източник на напрежение чрез генериране на ксенофобия. Нашите оценки и предупреждения се оказаха верни. Най-категоричното доказателство е и днешния ден. В центъра на София могат да бъдат умишлено опожарявани коли на ДПС - това говори не само за неспособност да се противодейства, а за тежка и трудно преодолима криза на толерантността”, заяви Лютви Местан.

Трябва ли да сложа днес символа еврейска значка на ревера си, за да придобия конкретен образ в представата ви за ДПС като за новите евреи на България в 21 век, попита той.

Местан се обърна с въпроси към министър-председателя Бойко Борисов и вицепремиера Румяна Бъчварова, като попита как ще изпълните една абсолютно невъзможна задача да изтръгнете ДПС от МВР и специалните служби?

„Как се изтръгва нещо, което го няма, не от ръководните позиции, а възможно най-ниските нива?”, запита Местан.

„Знаем какво цели тази нацистка по същност технология на изграждане на образа на злота“, подчерта той.

„От името на ДПС се обръщам към вас да се разграничите от днешното ксенофобско изстъпление, което нарича българските граждани човекоподобни. Борбата с езика на омразата не се води с премълчаване на тези грозни, недопустими за европейска и евроатлантическа България явление”, заяви председателя на ДПС.

Ето и пълният текст на речта на Валери Симеонов:

„Уважаеми дами и господа народни представители,

Преди два дни се навършиха 30 години от най-кървавия атентат в новата история на България. На 9 март 1985 година трима протурски терористи - членове на турското национал-освободително движение в България - взривяват на гара Буново вагона за майки с деца на бързия влак Бургас-София. В резултат на жестокия терористичен акт загиват 7 невинни, сред които 2 деца. Други девет души са сериозно ранени. Извършителите са заловени и осъдени на смърт през 1988 г.

Това е най-тежкият, но не е единственият атентат, извършен от протурските терористи в България. Началото на терористичните действия предхожда по време т. нар. „Възродителен процес“: опитите за влакови  катастрофи на гара Карнобат и гара Айтос през 1983-84 г.; взривът на жп гара Пловдив през 1984 г.; бомбените атентати в хотел „Сливен“, летището на Варна и на гара Буново - тези и още много други терористични актове са насочени не срещу тогавашната власт или срещу армията, или милицията. Не, намерението на протурските терористи е било да убият и осакатят колкото се може повече абсолютно невинни български граждани – деца, майки, бащи. А истинската им цел - насаждане на страх, на омраза, на етническо противопоставяне и разделение на българското общество в услуга на турската държава и по сценарий на турското разузнаване.

През 2007 година със средства на телевизия СКАТ и благодарение на таланта на синовете на великия български писател Николай Хайтов – скулпторът Александър Хайтов и архитект Здравец Хайтов - на гара Буново бе издигнат мемориал в памет на жертвите на протурския тероризъм в България. Два пъти годишно -  на 11 септември и на 9 март – датата на атентата, пред този мемориал прекланят глава очевидци на трагедията, жители на Буново и околните селища,  както и  патриоти от цялата страна. В  поклонението преди два дни, на 9 март 2015 г., за първи път участваха министър-председателят на Република България Бойко Борисов, министри, областни управители и представители на почти всички парламентарни политически сили – без Движението за права и свободи. Всички заедно се поклонихме  пред невинните жертви на този варварски и безсмислен акт. И заявихме, че не омразата и разделението, а само обединението е пътят към бъдещето на България. Това обединение около принципите, около идеалите и  интересите на българския народ ще избави България от кризата и ще направи така, че България да пребъде.

Когато прекланяме глави пред жертвите на гара Буново, не бива да забравяме, че осъдените за това зверство терористи и убийци до неотдавна също имаха „паметник“ в село Трънак, община Руен. Паметник, наречен от народа ни „Кървавата чешма“. Огромна мраморна чешма, на която имената на терористите от Буново бяха изписани като герои и те бяха наречени „борци за права и свободи“. Паметникът бе построен незаконно и открит с празненство от председателя на ДПС Ахмед Доган. Край този кървав паметник на тероризма ДПС устройваше събори и веселия, като по този начин нагло се гавреше с чувствата не само на роднините и близките на невинните жертви, но и на целия български народ. Така ДПС продължи да изпълнява истинската задача на турските терористи - насаждане на страх, на омраза, на етническо противопоставяне и разделение на българското общество в услуга на чужда държава.

Незаконната кървава чешма бе съборена през 2009-а благодарение на усилията на телевизия СКАТ и по разпореждане на един човек, който имаше мъжеството да приложи закона - тогавашния директор на РДНСК – Бургас Милен Ненчев.

Днес голяма част от българските мюсюлмани вече виждат истинското лице на ДПС и изпитват на собствен гръб беззаконието, феодализма и мафиотските зависимости. 

По тази причина емисарите на ДПС се насочиха към обработване и капсулиране на друго малцинство – циганското, с цел настройването му срещу държавата, срещу законите, срещу обществото и останалите български граждани.

Вие си спомняте каква бурна реакция предизвика декларацията от  17 декември м.г., в която заявих, че ДПС узурпира правото на единствен представител на циганския етнос, обещавайки му само привилегии, без каквито и да било задължения. Част, повтарям – част от хората от този етнос, които преди 25 години работеха, пращаха децата си на училище, даваха своя принос в създаването на обществени блага, сега са се превърнали в нагли, самонадеяни и озверели човекоподобни, готови на убийство, за да ограбят няколко лева.

Бяхме обвинени в ксенофобия, расизъм и всякакви други дивотии за това, че казахме истината и защитихме един достоен български министър. Обединените „здрави сили“ от соросоиди, хелзинкски мафиоти и треторазрядни ДПС-арски доносници на ДС нададоха вой до небесата.

Но въпреки това пак бих повторил, че България е изправена пред пропастта на етническа криза. Два противоположни и взаимоизключващи се свята са един срещу друг в нашата измъчена Родина.

Сега, два месеца по-късно, нападенията над медицински екипи в циганските квартали не спират. Грабежите и побоите над самотни пенсионери са нещо обичайно. Но дори полуприспаното от псалми за толерантност българско общество изригна срещу извършените в последните дни зверски убийства – на 64-годишния Стоян Иванов – убит с ритници и юмруци от непълнолетни цигани в Правец, и на 23-годишната Вероника Здравкова - жестоко убита във Велико Търново от циганин-рецидивист, осъден за друго убийство – за да открадне 25 лева. В същото време „защитниците на европейските ценности“ оврякаха всички медии за един запален джип на ДПС, а депутати на тази противоконституционна партия в Бургас  се опитваха да представят сбиване между ученици в едно  училище като дискриминация и расизъм. Защо, скъпи „гаранти“ на етническия мир, не отидете във Велико Търново и Правец и да изнесете по една лекция срещу ксенофобията и расизма на българите?

На есен пак ли ще обяснявате на полуграмотните си избиратели, че имат само права в българската държава и че всички са длъжни да им плащат тока, водата, данъците, социалните помощи, детските надбавки и дори да издържат децата, които те са родили и безотговорно изоставили? Пак ли ще подклаждате пожара на етническото разделение и противопоставяне и ще се наслаждавате на сблъсъците на протестиращите с полицията, както стана в случая „Катуница“? Не разбирате ли, че политическият саботаж, който извършвате, породи масовото народно недоволство, което доведе до пълната ви политическа изолация?  Спрете заиграването с етническата карта. Етносите в българската държава нямат нужда от посредници. Българското общество притежава достатъчно зрялост, за да решава проблемите си без вашата коварна анадолска намеса.

Знам, че първата глупотевина, която ДПС ще тиражира, е, че Патриотичният фронт се опитва да яхне събитията, но за разлика от Вашите депутати, подклаждащи омраза от ученическия сблъсък в Бургас, ние не отидохме в Правец или Велико Търново. Тук сме, затова сме народни представители, за да защитаваме хората и намираме решения.

Патриотичният фронт ще настоява за:

1. Публичен регистър на 700-те осъдени, които са на свобода;
2. Затягане на мерките за неотклонение;
3. Доживотен затвор без право на замяна;
4. Широка обществена дискусия за смъртното наказание.

Благодаря за вниманието.
Да живее България!“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дддд

    1 2 Отговор
    Валерчо Балевски ..тия неща ги говори Атака от 15 г .сега ли се сети

    да вдигаш топката на дпс преди изборите хаха н

    Нали напуснахте Атака щотто подкрепяла Герб.... сега кво прайте с Герб ..подписахте обща управленска програма

    алоо... ко да говорим повече
  • 2 gavrail

    2 1 Отговор
    Браво на Симеонов много е хубаво един човек да казва истината в очите на противоконституционната партийка ДПС(ДС) м...стите вече си мислят че всеки им е длъжен ДА АМА НЕ
    НЕ СЪМ НАЦИОНАЛИСТ НО ГИ ПОДКРЕПЯМ ЗА ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ
    ОПЪЛЧВАТ СЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ДПС
  • 3 говорещият истината

    0 1 Отговор
    До дддд - атакаджийския червен!
    Хей червен, що се правиш на руско наци бре пезевенк. Каква атака, какви пет лева, бре позитановски. Няма атака, има партийно поръчение от вашата Масква, част от бесе-парският хард-пенсионерски електорат да подкрепи руският ибрикчия Сидеров. За каква атака говориш!? Всички бивши атакисти отдавна ви напсуваха!

    Коментиран от #11

  • 4 Крум Янкулов

    0 0 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
  • 5 пешо каратиста

    1 0 Отговор
    Внимавайте! Разиграват ви театър!!!!! Въпросният тип е човек на Държавна сигурност!!!!
    И двамата "патриота" са от ДС !!! Дали е случайно? Не мисля! Това е сценарий, поредният.
    Обяснявам каква е тактиката на милиционерите, не е сложна но ефективна.
    Когато има обществено напрежение и недоволство и възникне чувство на безнадежност се намират "водачи", които да "вдъхнат" надежда, така се осъществява контрол върху масите и се притъпява напрежението!!!!!!
    Въпросното "джавкане" е за пред народа и не носи никакви последици, просто думи, които имат за цел да контрират недоволството на обществото. Така контролират и ни котролираха през тези 25 години - лъжи, заблуди и обещания, но никога ДЕЛА! За това и нищо не се е променило вече толкова години. Същият соц кенеф сме, турско клекало.

    Коментиран от #30, #34

  • 6 djagali

    0 1 Отговор
    точно така напускайте парламента и повече да не сте стъпили вътре!
  • 7 gavrail

    2 1 Отговор
    пешо може както казваш да е от дс но казва истината човека
    това е важно от там се започва ДПС трябва да са вън от властта

    Коментиран от #8

  • 8 пешо каратиста

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "gavrail":

    Давам ти още един прост пример:
    "Когато искаш да контролираш нещо създай комисия, която да го разследва. Това е стара тактика на ЦРУ, още по времената на Уотъргейт.
    Какво направиха Герб? Създадоха комисия за разследване на източването на КТБ. :)
    Вие си правете изводите.
    Друг пример:
    Казват, че вдигат тока с 20 %. Хората недоволстват.... и Политика или ДКВР казват , че започват преговори, за да не се вдигне тока, започват усилени преговори и излиза поредният Дерибей(политик) и казва : След упорити преговори, с много усилия постигнахме увеличение на тока с 8 % !!!! Народа е във възсторг, всички са доволни... :)
    Сега схващаш ли?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 факт

    0 0 Отговор
    сега това правителство трябва да приемете задължително гласуване със задължителен поне осми клас и данък богатство за да повярват хората и да се отървем от ДПС ама май имат нещо общо с ДПС,само със смяна на хора нищо не става,реформи все още няма КОГА,предлагам да се започне с минестерствата ,такъв раздут щат никога не са имали ИЛИ СИ ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКИТЕ
  • 11 swwww

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "говорещият истината":

    Валерчо Балевски ..тия неща ги говори Атака от 15 г .сега ли се сети

    да вдигаш топката на дпс преди изборите хаха н

    Нали напуснахте Атака щотто подкрепяла Герб.... сега кво прайте с Герб ..подписахте обща управленска програма

    алоо... ко да говорим повече
  • 12 асссс

    0 0 Отговор
    ХОРАА.. атака от 15 години говори че дпс трябва да е извън властта...

    С говорене не става ..ГЕРБ, РБ, БСП.НДСВ винаги са и ще държат дпс в парламента... защото дпс и техните 400 000 гласа определят кой ще е президента ...

    докато гласувате за тези партии гласувате и за дпс във власста
  • 13 ееее

    1 0 Отговор
    аве Причен фонд

    Нали напуснахте Атака щотто подкрепяла Герб.... сега кво прайте с Герб ..подписахте обща управленска програма

    алоо... ко да говорим повече
  • 14 рррр

    1 0 Отговор
    ех да беше казал нещо такова Волен пак щеше да има ,,расист,, ксенофоб,, хелсизнки комитети, дела...

    Щом някой каже нещо лошо за циганската и антибългарските организации не скочат срещу него ..значи има нещо гнило и поръчково и договорено и политически изгодно ...
    В случая за дпс да привлече гласове като ,,закрилник на циганите,, и Валери им вдига топката. Какво ли мислят избирателите на дпс че вече се говори че дпс е циганска партия аххахахаха
  • 15 Аркан

    1 0 Отговор
    За голямо съжаление, но за някои не,промиването на мозъци дава големи резултати... хората са разделени и ги владеят доста добре.. нали се сещате,че преди имахме държава благодарение на тази ДЪРЖАВНА сигурност, сега няма държава, благодарение на шепа национални предатели и изявени лъжедемократи, всички ги знаем кои са, сега повечето от тях доволно си живеят в именията с огради от 3 метра.. и децата им са осигурени и се изучени в престижни колежи,а всички останали кучета ги яли, мизерия,глад, разруха,унищожение в всичките форми..,и причината за всичко което се случва до сега е в тях, всички го знаете това, но защо си траете и мълчите.. причините не а много.. обвързаност, страх,безхаберие... ей Хора, вдигнете глави, събудете се.. кажете НЕ.. или искате да ви убиват,ако не директно.. то поне бавно и мъчително, но за сметка на това сигурно.
  • 16 Иракли Иракли

    0 1 Отговор
    От името на О.З. от МНО и МВР благодарственост и поклон пред ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!..........БЛЕНУВАМЕ за момента,когато ще имаме
    възможност за реална професионална реолизация!..........После каквото ще да става,но сме сигурни,че ще оставим една БЪЛГАРИЯ
    по-чиста за нашите внуци.........а за НАС ще има нещо,като войнишки паметници!ВДИГАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 big cho

    1 0 Отговор
    Хора,хорааа.Много търпяхме.Не съм от''АТАКА''или ''НФСБ'',но мисля,че е време много сериозно да действаме,те не знаят колко кръвожаден народ сме.Въпреки това сме търпеливи.Разединиха ни за четвърт век,забравихме какво означава етнонима''българин'',станахме сини,червени,леви,десни.Момента на етническото прочистване е много близко-и няма да е предизвикан от нас.Ние ще се защитим.
  • 19 1508

    1 0 Отговор
    Алооо дами и господа от сайта, моля да премахнете коментар 17 много е нецензурен, а отгоре на всичко и на латиница!!! Изтривайте ги,


  • 20 ssдд

    1 0 Отговор
    аве Причен фонд

    Нали напуснахте Атака щотто подкрепяла Герб.... сега кво прайте с Герб ..подписахте обща управленска програма

    алоо... ко да говорим повече
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Доктор

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "BAI GANIO":

    Спешно ти трябва лечение!
  • 23 1313

    1 0 Отговор
    почти не се различаваш от Местан
  • 24 Кадилак Елдорадо

    0 1 Отговор
    Не харесвам Валери Симеонов с неговия див популизъм, но речта му е много добра.
  • 25 петролец

    1 0 Отговор
    циркаджии
  • 26 инфо

    2 0 Отговор
    ДПС ДПС ДПС само ДПС и кво става кат говорите само за ДПС турците незнам си кво оште 5 години никой няма да остане в България вместо да намерите начина да се издигне даржавата вие мислите на коя партия да дадете кокала еййййй хора отворете малко очи в Турция турците за ништо веднага правят митинги трепят полицаи не е.ават никого народа квото казва това става а в България какво пално с многознайци дето пишат коментари по нета не се правете на маж квото е станало станаало вижте турците на парламента https://www.youtube.com/watch?v=8yDAF5XexHI

    Коментиран от #33

  • 27 КРОМАЗА

    1 1 Отговор
    Истината е казал човека , ....но ,в България никой не обича истината . Как го няма оня с мустачето ... поне сапун щеше да има .
  • 28 554236

    0 0 Отговор
    Защо си мислите че съвременния разумен човек се нарича: "ХОМО САПИЕНС САПИЕНС" повторението на второто "разумен- сапиенс" е точно, заради това! Сега който тръгне да търси из нета, ще разбере повече, понеже ако го обясня в коментара- мода ще ме банне!
  • 29 Църен Носър

    0 0 Отговор
    "homo sapiens sapiens" има допълнение, към видовото определение (второ "sapiens"), причината е митохондриалната разлика при ДНК изследване и наистина неандерталското при ромите ги слага в друга група, за която ще излезе, че съм расист, а ДПС, БХК, Евророма и Грийнпийс, само това чакат! Защото за тях това са интегриращи се ИЗБИРАТЕЛИ, а не крадци изнасилвачи и развъдници на зарази!
  • 30

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "пешо каратиста":

    Много добре казано, това е самата истина, облъчват ни с разни псевдо новини, спретват се постоянно някви скандали, насажда се омраза, страх, рисуват се апокалиптични картини за близкото бъдеще, всичко това държи ума ни постоянно ангажиран и отклонява вниманието ни от истински важните неща. Всичко в България и Света върви по определен сценарий, няма нищо случайно.
  • 31 Ристо Финландеца

    1 0 Отговор
    Е, казва истината! И какво?! Резултати никакви! Разбягахме се по Европа!

    Чудно ми е били ли сте в Еврогейския съюз?! Бил лошо място, толерастко, гадно и т.н.Минавате през Франция - мнозинството от хората ОТКАЗВАТ да говорят на език, различен от френския, защото там Е ФРАНЦИЯ! Отиваме в кралство Нидерландия - широко говорен английски наред с местния холандски. Английският е международен език, ползван от деловия и бизнес свят в ежедневната дейност. Чехия - в Чехия си трябва чешки, дори циганите говорят предимно чешки. Финландия - фински, шведски и руски, с предимство за финския език. Идваме в България, където, зябележете, 1/3 от населението може да си позволи да не учи официалния език за страната! Тези хора с какво ще допринесат за създаване на обществени блага в България?! С какво частта "човекоподобни" ще оправдае бозаенето и източването на държавния бюджет, след като тя нищо полезно не създава?!

    И още нещо ми изниква като еретична мисъл - защо, по дяволите, да храня м...те със своите пари от осигуровки, данъци и такси?! Моментално припознавам тази държава за циг.ска и преставам да внасям и стотинка за ш...те г..ди!

    Ако тук е България, то следователно действат български закони! Ако не - един по един ще им оставим м...ската държава, в която няма да внасяме и лев за човекоподобни с привилегии и без задължения!
  • 32 гоуст

    1 1 Отговор
    Прав е. Циганите са напасат Божия. Трябва да се затворят в резервати и да се скопят, за да не се размножават. Българите сме тези, които са дискриминирани ежедневно... и много моля хората от долу да не споменават атака, защото доколкото си спомням именно Волен си продаде г*за на Лютвито и направиха коалиция. Май бързо забравяте
  • 33 информатора

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "инфо":

    Ама че си неграмотен...

    Коментиран от #48

  • 34 МАК

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "пешо каратиста":

    И какво викаш, че не е прав ли! Ти сигурен ли си, че не си циганин?

    Коментиран от #43

  • 35 Любенов

    1 1 Отговор
    Не ви познавам, но вие казвате самата истина , която години наред политици в служба на нечии интереси прокламира етническия "мир" в България. Живея и работя в такава среда и затова ви казвам откровено "БРАВО" вие казвате много истини от голямата трибуна. Може да се кажат още много истински неща, но кое гарантира свободата и живота на човека в тази държава. На кого са медиите???
  • 36 штщк

    1 0 Отговор
    а се почва тази етническа война и да се свършва, кво ни плашат само? По добре аз да умра за децата си отколкото тези м...сти да ги избиват след години! Всички българи сме готови...
  • 37 постоянен щрък

    2 0 Отговор
    Тоя Мюмюн Местан с етническа война ли ще плаши българите! Та ние я чакаме от дълги години
  • 38 bbb

    1 0 Отговор
    Искаме БЪЛГАРИЯ на Ботев и Левски, а не на Курбан Байрям и Банго Васил, каквато е в учебниците до трети клас!!
  • 39 гошо прупрунков

    0 1 Отговор
    що като свършат нещо хубаво от ПФ и атака се убиват да плюят
    нямате ли си национална кауза да плюете по цигани и турци , че сте се активирали да вдигате реитинга на най- българската партийна коалиция
  • 40 ревизоро

    2 0 Отговор
    тоз е голям лъжец обеща на дражев че ще го направи шеф намвр а мен ме излъга че ще ме направи шеф на митниците аз все още подсмърчам в парламента
  • 41 станко тодоров

    1 0 Отговор
    не е далеч денят когато тоз нагъл ще бъде бит с камънии тояги в центъря на софия от народа който обижда
    предполагам че съселяните муса го докарали в софия с чувал на главатаза за да не се плаши от тролеите и от трамваите а сега вече си позволява в парламента да говоривсе едно че се намира в селската кръчма този татарин е обида за българските граждани странно е че не се е огледал в огледалото за да види собствения си образ
  • 42 оня

    3 1 Отговор
    за каква война говорите бе турция е със 70 милионно население а българия има няма 5-6 милионно населени за 1 ден ще завладеят цяла българия жал ми е за българската армия която я няма
  • 43 пешо каратиста

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "МАК":

    Вижте сега. Обяснявам го просто и елемнтарно! Когато някой говори нещо първо мислете с главите си, а не реагирайте първосигнално. Държавна сигурност е действаща организация, а не някаква сянка от миналото. Тези двамата "патриоти" си вършат работата, те са професионалисти и за това им се плаща, имайте го в предвид.
    Какъв е пътя за справяне с проблема ДПС?!
    Тъй като не сме в средновековието и сме част от обединена Европа, не мислите ли, че е логично да се обърнем именно към Европа?
    ДПС е създадена именно от Държавна сигурност и е нелепо да си мислите, че ДС ще се "пребори" с ДПС. Това е фарс!
    За начало трябва да се вземе на предвид, че никъде в ЕС няма партия на етническа основа. Това е безпрецедентно, насажда етническа омраза и напрежение, това е ФАКТ! Трябва да се обърнем към Великите сили, като едно време и да поискаме да обявяването на ДПС за недействителна според законите на ЕС. От там ще получим "зелена светлина" и можем да действаме. За тази цел трябва да се водят преговори и да се представят факти и доказателства! Т.е. иска се АКЪЛ и познаване на Европейското законодателство!
    Тъй като в ЕС няма такъв прецедент искането на България за ликвидирането на ДПС, като политичекса партия ще бъде напълно оправдано. Политиката на страната трябва да бъде насочена към ОБЕДИНЕНИЕ на нацията, така, както са написали нашите предци : "Обединението прави силата".
    Граченето и обидите водят само до едно : етническо напрежение, което е от полза на кадрите на ДС, които държат паричните потоци в страната и ще могат да крадат необезпокоявано, докато хората се занимават с "лошите" циагни или турци!
    И ПФ и АТАКА и ДПС са създадени от Дъжавна сигурност. Етническото напрежение е специалитет на БКП и службите, те създадоха конфликта с българските мюсюлмани, още през 80 - те години на миналия век и продължават да го експлоатират, както намерят за добре.
    За това са създадени тези партии, за да има напрежение и несигурност, т.е. благоприятна обстановка за източване и кражби и замаскиране на важни проблеми, както през 80 - те години, по времето на краха на соца и икономиката.
    Някой по долу коментира, че АТАКА го говорила това от 15 години?! Което означава, че крайният резултат е единствено етническо напрежение и по силно ДПС, нищо повече. Това е идеята, полсушен електорат. Държавна сигурност има нужда от ДПС и за да е силна създадоха АТАКА и сега ПФ!!!!!
    Ако имаха намерение да прекратят дейсността на ДПС до сега щяха да го направят поне 100 пъти!
    Задължителното гласуване, също не е начин за премахване на ДПС, а само опит да се осигури електорат по време на гласуване, за да се гарантира легитимност на измислените и платени избори!
    Само ефективна външна политика и целенасочено обединение на нацията е пътят към ликвидиране на ДС недоразумението ДПС. След това ще дойде ред и на циганите!
    Асимилация, но ЗАКОНОВА и регламентирана и взаимодействие с ЕК.
    Всякакво грачене и обиди само обслужват определени кръгове, които имат интерес от дестабилизация на страната.
  • 44 WPWW

    0 0 Отговор
    Да се наричат ромите човекоподобни е все да ми се каже, че приличам на циганин. Не, благодаря! Ромите са си ромоподобни и толкова.
  • 45 някои

    1 1 Отговор
    На сапун !!!!!!
  • 46 док

    3 0 Отговор
    СКОПЯВАНЕ на всеки циганин, нарушаващ законите на страната!
  • 47 0980

    3 0 Отговор
    докато има цигани ще има проблеми
  • 48 инфо

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "информатора":

    ти много си грамотен
  • 49 феникс

    0 0 Отговор
    Местан ,като не му харесва българския език и българските обичаи,да си ходи в Турция.Тук е БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ,и ако м....лите се изчистят по всякакъв законен,незаконен,варварски,жесток начин,тук спокойно ще може да се живее ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!
  • 50 феникс

    0 0 Отговор
    И тук ,в болницата,която те обслужва безплатно,в общината,която ти дава помощите,във ВиК и ЕНЕРГО ,по пътищата ,дето други плащат данък да са движиш,ЩЕ ГОВОРИШ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, НЕ М....ЛСКИ...ЧУВАШ ЛИ БЕ МЕСТАНЕ,какво още правиш тук ,щом не си българин?МАРШ В ТУРЦИЯ!!!БЪЛГАРИЯ-ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!
  • 51 феникс

    0 1 Отговор
    Валери Симеонов има открита или скритата подкрепа на всички българи!Давай напред ,дай да ги изчистим докрай!!!
  • 52 феникс

    0 0 Отговор
    Парламентарната група на ДПС напусна пленарната зала.Те изобщо нямат място там!!!ТУК ,В БЪЛГАРИЯ-БЪЛГАРИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ!!!Вън,и никога да не влизат обратно.БЪЛГАРИЯ-ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!
  • 53 aaрр

    1 0 Отговор
    Валерчо Балевски ..тия неща ги говори Атака от 15 г .сега ли се сети

    да вдигаш топката на дпс преди изборите хаха н

    Нали напуснахте Атака щотто подкрепяла Герб.... сега кво прайте с Герб ..подписахте обща управленска програма

    алоо... ко да говорим повече
  • 54 по темата

    0 0 Отговор
    Това турско , където гледа като нерез ще си получи заслуженото за циркаджийските номера като този, където отново се прави на патриот, но в същото време обслужва Герб и по-точно Борисов, като отвлича вниманието на хората от престъпното управление.

    Като "патриот", първата работа на Симеонов и ко да подкрепят Борисов по всякакъв начин, за което им са обещани облаги от Бащицата.
  • 55 Дядо Поп

    0 0 Отговор
    Време е тоя да спре с плямпането а да докаже думите си с дела.Да
    оттегли подкрепата на ГЕРБ докато не се изпълнят исканията му.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове