26 Септември, 2011 17:21 4 966 2

Погребаха и 17-годишния Павел Толев в Катуница

  • катуница-
  • павел толев-
  • погребение
Погребаха и 17-годишния Павел Толев в Катуница - 1
Погребение Павел Толев /Снимка БГНЕС/

Днес погребаха и 17-годишния Павел Толев в Катуница Момчето, което имало проблеми със сърцето, умря по време на размириците в Катуница.  Момчето припадна по време на шествие, организирано от близките и приятелите на убития Ангел Петров, а по-късно почина в болница.

Селото се стече да го изпрати момчето по последния му път. На погребението бяха и негови съученици и приятели от Селскостопанския техникум в Садово, където момчето е учeло.
 

Павел бил с присадена клапа на сърцето и вследствие на стреса от преживяното се стигна до фаталния му край на 24 септември.

Тази вечер около 19,30 часа, младежите от селото отново организират мирен протест и бдение със свещи на лобното място на двете загинали момчета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 методи

    1 0 Отговор
    Мои заболезнования !!
  • 2 Румен Ангелов

    1 0 Отговор
    Много неприятно изказване на Саркози за България и циганите . Верни неща за съжаление ! Не сме съгласни всички да сме под един знаменател , просяци,проститутки и гангстери . Саркози меко казано е нахален . Външно министерство мълчи. Ако наш президент или премиер каже , че всички франсетата са ,,педали, негри и ,,къркандета,, сигурно ще гракнат веднага . Ще наблюдаваме събитията , ако има такива от нашите власти !