14 Октомври, 2011 11:57 1 133 0

Цецка Цачева към Волен Сидеров: Не ме докосвайте!

  • волен сидеров-
  • цецка цачева
Цецка Цачева към Волен Сидеров: Не ме докосвайте! - 1
БГНЕС

„Не ме докосвайте!“, каза председателят на парламента Цецка Цачева към Волен Сидеров, който протестираше, че му е отнета думата.

Той дори се беше обърнал към нея и я пипаше за ръката.

„Вие сте страхливи хора“, не остана длъжен Волен Сидеров на Цецка Цачева.

Председателят на парламента Цецка Цачева използва скандала с Волен Сидеров и прекъсна извънредното пленарно заседание с единствена точка парламентарен контрол.

Началото му беше поставено след като председателят на „Атака“ и кандидат за президент излезе на трибуната и започна да обсъжда доколко Росен Плевнелиев е подходящ за кандидат за президент.

Цецка Цачева му спря микрофона, като заяви, че не е от компетенцията на Народното събрание да се коментират кандидатите за президент.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА