Last news in Fakti

24 Октомври, 2011 00:28 765 2

Калфин: В тази кампания сме за да спечелим

  • избори
Калфин: В тази кампания сме за да спечелим - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин благодари на всички, които са помогнали на неговия екип, както и на всички български граждани, които са ги подкрепили и са гласували за тях.

Не сме първите, които казваме, че това са най-лошо организираните избори през последните 20 години, посочи Калфин. Той призова хората да гласуват следващата неделя.

Влязохме в тази кампания за да спечелим, подчерта Ивайло Калфин. Търсим това единение, което да ни изкара от кризата, в която се намираме, посочи кандидатът на БСП.

България има нужда от много по-добро лице в Европейския съюз, подчерта Калфин и даде пример с Румяна Желева и Калина Илиева, като символ на неуспешната политика в това отношение.

Калфин призова Плевнелиев за смислен и съдържателен дебат по отношение на президентството. По думите на Калфин разликата между него и Плевнелиев е в независимостта.

Аз не деля хората на ГЕРБ и другите, подчерта Калфин. Той призова за мобилизация на следващите избори.

Кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов заяви, че се обръща към най-широката част от българите за подкрепа. Сега е моментът да се сложи стоп на единоначалието, посочи Данаилов. По думите му следващата неделя българите трябва да покажат, че са хора със сърце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактчо

    0 0 Отговор
    2-рото място.
  • 2 капитен

    0 0 Отговор
    много им е