Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 22:47 878 0

ДПС ще подкрепи Калфин-Данаилов

  • избори-
  • дпс
ДПС ще подкрепи Калфин-Данаилов - 1
Снимка: БГНЕС

На първия тур не сме участвали активно, но на втория тур ще имаме необходимата мобилизация. Не приемаме Росен Плевнелиев като необходим профил за държавен глава на страната. Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган.


Държавният глава не трябва да се занимава с инвестиционни практики, което е характерно за макроикономики. Държавният глава трябва предимно да лобира в Европа, в света, заяви Ахмед Доган.

Той добави: "Не съм казал, че ДПС ще има решаваша роля на тези избори. Просто двойката Калфин-Данаилов е много атрактивна за нашите избиратели". По думите на Доган за избирателите на ДПС това е естествена логика на живота


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА