24 Октомври, 2011 10:29 958 4

Мартин Димитров: Не съм доволен

  • избори-
  • мартин-
  • сдс
Мартин Димитров: Не съм доволен - 1
Снимка: БГНЕС

Управляващите от ГЕРБ не тези избори успяха да манипулират обществеността и да постигнат мечтания ефект, представяйки като единствени опоненти на двойка Росен Плевнелиев - Маргарита Попова кандидатите за президент от БСП Ивайло Калфин и независимата Меглена Кунева. Това заяви по БНТ лидерът на СДС Мартин Димитров, коментирайки слабия резултат на десния кандидат Румен Христов.

"Управляващите внушиха, че основните опоненти са Калфин и Кунева и казаха, че други на практика няма. Такава беше средата", заяви Димитров.

Той посочи, че десните са показали далеч по-добри резултати на местни вот, където са печелили около 8-8,5% в страната. "Печелим три областни града на първи тур – Монтана, Пазарджик и Кюстендил. За други два областни града отиваме на балотаж – много тежък в Русе и задължителен за спечелване в Плевен", каза Димитров.

Той коментира и третото място на Прошко Прошков в София. "Болка е третото място на Прошко Прошков. Той превъзхождаше останалите кандидати в пъти. Професионалист. На фона на Йорданка Фандъкова и Георги Кадиев той наистина е най-класният играч", заяви лидерът на СДС и обеща да се направи "сериозен анализ, защо така се получи". "Не съм доволен", завърши Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 николай влаховски

    0 0 Отговор
    За последно подкрепих този формат на СДС! Ако не очертаят дългосрочна линия на развитие с допустими отклонения към център и ултра дясно, както и ако не престанат да бягат от миналото ни, без да търсят обединителни теми за бъдещето - просто стават нежелани!
  • 2 Син избирател

    0 0 Отговор
    Всички честни български граждани, особено ние, избирателите от десно-центристкия електорат сме задължени пределно да се мобилизираме и с гласа си на балотажа за президент да не допуснем Гоце и Доган да ни сюрпризират чрез Калфин с ТРЕТИ ГОЦЕВ ПРЕЗИДЕТНСКИ МАНДАТ ! При изкадруваната от Гоце ялова прокуратура и съдебна система това би ни довършило !
    Що се отнася до Мартин Димитров, той беше вкаран зад гърба на ДСБ в капана на т.н. ОДС на мафиотите Бакърджиев, Софиянски, Любен Дилов-син и Праматарски, което разочарова и демотивира окончателно сините избиратели ! Толкова ли Мартин не вижда, че Софиянски подяжда гласовете на софиянци за Прошков и за сини общински съветници ?
  • 3 kosta

    0 0 Отговор
    Мартине, Мартине
    защо легна на Софиянски?
    Синята коалиция е мнго по-добър формат от авантюрата с Мафиянски...
    Не случайно Р Христов е без подкрепа - и ДСБ и СДС симпатизанти НЕ ГО ХАРЕСВАМЕ
  • 4 Син избирател

    0 0 Отговор
    Абсолютният брой на гласувалите софиянци за Прошко Прошков е по-голям от абсолютния брой на гласувалите в цялата страна за Румен Христов ! Какво показва това ? Че пробутаното от името на СДС протеже на Стефан Софиянски, Христо Бисеров и Петър Стоянов за син кандидат-президент Румен Христов, е неприемлив за сините избиратели ! Вижда се също ясно, че вкарването на Мартин Димитров в мафиотския капан на т. н. ОДС на компрометираните Бакърджиев, Софиянски, Любен Дилов-син и Праматарски, отблъсна и демотивира сините избиратели и води СДС към разпад !