Last news in Fakti

28 Октомври, 2011 08:43 1 012 2

Премиерът: Изборът в неделя е Борисов или Доган

  • борисов-
  • доган

Няма основание за касиране на изборите, смята премиерът

Премиерът: Изборът в неделя е Борисов или Доган - 1
Снимка: БГНЕС

Изборът в неделя е Борисов или Доган, ГЕРБ или ДПС. Това заяви в студиото на Нова телевизия премиерът Бойко Борисов. По думите му печеливши от вота са ГЕРБ и ДПС, а БСП без партията на Доган са нищо.

 

Ние винаги сме се водили от това, да спестим пари на данъкоплатеца. Едни избори са 20 милиона лева. Да правим един след друг изборите, това е пилеене на пари и то в такава тежка криза, коментира Бойко Борисов.

По думите му е естествено да има проблеми, защото са много кандидатите, дълги са бюлетините особено в по-малките населени места. "Но те ни спестяват 18 милиона", смята Борисов. Ако искат да ги касират, да ги касират изборите, категоричен бе премиерът. Не виждам никакво основание за това, допълни той.

На въпрос дали ГЕРБ няма да монополизира цялата власт Борисов отговори, че и при предишни правителства – и при СДС и при БСП, президентът също е бил от управляващата партия и нищо не е станало.

Първанов е големият играч вляво, Станишев си заминава, отсече Борисов.

В условията на тази криза вдигнахме вдовишките пенсии, подчерта премиерът и заяви, че с 250 млн. се увеличат парите за пенсии.

ДПС ще ни изненада в неделя към 4-5 ч., когато младежите, привърженици на ГЕРБ, няма да могат да реагират, коментира премиерът. Според него останалите политици флиртуват с Доган, за да могат да получат гласовете на ДПС.

През 2013 г. Трябва да върнем 1,6 млрд. лв. по облигациите на Милен Велчев. Така Борисов обясни планирания дефицит в бюджет 2012 от 1,3%.  По думите на премиера тези пари трябва да се спестят през 2012 г., за да няма сътресения през 2013 г. Дефицитът се плаща от децата на тези, които са похарчили парите, посочи премиерът.

С удоволствие бих давал и на БАН, и на който поиска, но няма как, заяви премиерът. Барозу каза, че по усвояване на еврофондове сме пред Италия, подчерта

Премиерът е убеден, че следващите поколения ще му благодарят за разумната политика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никита

    0 0 Отговор
    как точно могат да реагират младежките привърженици на Герб спрямо ДПС?? да ги сплашат? набият? да манипулират гласовете им? що за глупости! или това е призив към скинарите?
  • 2 Стефан Милков

    0 0 Отговор
    Що за глупости и примитивизъм? Г-н Борисов, не подценявайте интелигентността и мъдроста на народа си... И не подклаждайте етническа омраза, което е наказуемо, според текстовете на НК!