Last news in Fakti

28 Октомври, 2011 14:27 1 550 2

Борисов: Аз не се целувам

  • избори-
  • борисов-
  • бсп-
  • дпс-
  • герб
Борисов: Аз не се целувам - 1
Снимка: БГНЕС

Аз не се целувам. С тази метафора премиерът Бойко Борисов коментира обещаната от ДПС подкрепа на кандидат-президентската двойка на БСП на балотажа. Това стана в нощта на първия тур, когато лидерът на ДПС Ахмед Доган посочи Ивайло Калфин и Стефан Данаилов като най-подходящите претенденти, а за подкрепата поиска една целувка от червената партия.

Борисов заяви, че БСП би спечелила втория тур благодарение на целувката на Доган. „Сега ако не се е състояла още целувката, трябва да отидат да се целуват, за да ни бият”, допълни той и критикува червената партия, че обяснява слабите си с резултати с манипулации на вота.

Той изтъкна, че провеждането на избори 2 в 1 е спестило на хазната 18 млн. лв. в коментар на изборния хаос на някои места в страната и допълни, че броят на недействителните бюлетини е приблизително колкото и на предишни избори по време на Тройната коалиция.

Борисов коментира и политическата ситуация преди втория тур на президентските избори, сочейки ГЕРБ и ДПС като най-добре представителите се партии на двойния вот, а Ахмед Доган – като „ единственият политик извън ГЕРБ, който определя какво се случва в държавата“. „Това, което каже Доган, на практика става и ние сега се мъчим за първи път да докажем, че и без неговите гласове може да бъде избран президент на тези избори”, отсече Борисов.

Когато мечката играе у комшията, ще дойде и в твоя двор, така че колкото по-бързо се реши гръцката криза, толкова по-добре за България. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов в Пловдив, където откри обновения пътен възел „Скобелева майка“, изтъквайки важността и кръстопътното положение на Пловдив. Реконструкцията струва 8 млн. лв. и е завършена предсрочно.

„На този Балкански полуостров е крайно време да има мир, градивност и да си строим инфраструктурата на всички държави“, каза премиерът. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gogo

    0 0 Отговор
    А, целува се, целува се... Две години медиите на Догановия чавек Пеевски го целуват най-любовно. И съответно на никого от ДПС нищо не се случва, колкото и да крал... Даже и се притуря Булгартабак - бързо, решително и без приказки...
  • 2 Майор Доганов

    0 0 Отговор
    Гласуваш за Калфин - получаваш Доган!