Last news in Fakti

31 Октомври, 2011 16:54 1 001 0

Първанов поздрави Плевнелиев и новите кметовe

  • избори-
  • първанов-
  • плевнелиев-
  • бсп-
  • герб-
  • местна власт
Първанов поздрави Плевнелиев и новите кметовe - 1
Снимка: БГНЕС

Държавният глава Георги Първанов изпрати поздравителни писма до избрания за негов наследник Росен Плевнелиев, както и до всеки един от кметовете, спечелили местния вот. “Подкрепата, която Вашата кандидатура получи е израз на волята на мнозинството на българските граждани. Вярвам, че ще намерите най-точните решения, за да бъдете стожер на Конституцията и да отстоявате правата и свободите на всички български граждани”, се казва в писмото на държавния глава до Росен Плевнелиев, съобщават от прессекретариата на президента.

“Позволете ми да изразя своята увереност, че във Ваше лице страната ни ще има президент, който ще продължи утвърдените през последните две десетилетия традиции на президентската институция. Ежедневната работа на държавния глава е постоянен прочит на темата за родолюбието и на стремежа за укрепване на гражданското общество. Целта е да се съхрани българската идентичност и да се пренесе напред във времето за следващите поколения. Изразявам надежда, че този стремеж ще продължи в името на Република България и за нейния авторитет в Европа и по света”, допълва държавният глава и пожелава на избрания за президент успешен и ползотворен мандат на този отговорен и най-висок държавен пост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА