Last news in Fakti

2 Ноември, 2011 18:45 2 005 0

Спреният ток създава проблеми на Рашкови

  • софия-
  • рашкови-
  • спрения ток

Жената на Кирил Рашков – Костадинка люто проклела енергото, разказаха съседи на фамилията. Тя побесняла като видяла, че фризерите са се размразили и месото в тях се е развалило, след като токът на къщите в Катуница бил спрян заради неплатени сметки, съобщи БНТ.

Остра миризма заляла околностите на рашковите къщи преди няколко дни. Малко след като ароматите били засечени, в района се появила Костадинка и надигнала глас. Според официалната информация, това не е възможно, защото цялата улица е под контрола на жандармерията, а къщите са под ключ. Съседите твърдят нещо различно.

Съсед: "Те си идват хората тук. Ей, всяка вечер са тук.”

Хората твърдят, че Костадинка и приближените й всяка вечер кръстосват около къщите в Катуница. През нощта ехтели нейните проклятия към EVN за това, че токът е спрян и месото във фризерите се е развалило.

Така мръвките на Рашкови привлекли царицата към дома. Хората пък бяха приобщени към поредните коментари за клана Рашкови.

Съседка: "Ако няма ток, ша са развали. При мен два часа като няма ток и започва да мирише. Почва да капе.”
Съсед: "Ми, те колко време ги няма. Имат ли достъп други хора, нямам представа. Но не ме и интересува.”
Съседка: "Какво ша ма интересува на цар Киро месото. Моите грижи са други.”
Съседка: "Те имат пари, ша си купят ново месо, не се притеснявайте.”

Темата за вмирисаното месо на Рашкови намери и друга интерпретация. Част от съседите изолираха влиянието на енергото и обясниха по своему причините да усетят полъх на развалено.

Съседка: "Щото е много. Няма кой да го изяде. Нашето защо не се разваля? Защото е малко и си го изяждаме набързо. Нали? Купим два килограма – изядем си
го...”

Всичките съседи се обединяват около едно заключение. На тяхната улица никога не е имало такава концентрация на кучета и котки. Те сновяли под гипсовите лъвове и издавали жални стонове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА