Last news in Fakti

5 Ноември, 2011 07:30 2 812 0

Допълнителни трамваи и автобуси днес

  • задушница-
  • транспорт-
  • софия

Допълнителни линии ще се движат за Архангелова задушница в София, съобщиха от Столичната община.

На 5 ноември от 8,00 до 16,00 ч. ще се движат временни трамвайни линии с номер 1А и маршрут от кв. "Иван Вазов" до кв. "Орландовци", с номер 7А – от кв. "Борово" до кв. "Орландовци".

Трамваите по линии с номера 3 и 18 ще се движат с намален интервал на движение. С намален интервал на движение ще са и тролейбусите по линия номер 9.

По делничните си разписания ще пътуват и автобусите по линии с номера 63, 64 и 260.

От 8,00 до 16,00 ч. на 5 ноември ще бъдат разкрити и временни автобусни линии. Автобусите по линия номер 18А - ще се движат от автостанция "Орландовци" до "Малашевски гробища".

Маршрутът на линия номер 79А е от надлез "Надежда", ул. "К. Стоилов", бул. "Ген. Д. Николаев", бул. "Вл. Вазов", ул. "Тодорини кукли", ул. "Река Велека" – двупосочно.

Автобусите с номер 83А ще се движат от КП "Бенакс" по маршрута на автобусна
линия номер 83 до ул. "Бели Дунав" и оттам по ул. "Златен клас" до крайната спирка на автобусна линия номер 85.

Маршрутът на линия номер 86А ще е от автостанция "Малашевци" по ул." Резбарска", пл. "Сточна гара", бул. "Сливница" с обратен завой на бул. "Хр. Ботев".

Автобусите по линия номер 90А ще с маршрут от автостанция "Изток" по бул. "Ботевградско шосе", ул. "Ал. Екзарх", ул. "Река Велека", ул. "В. Кънчев" до гробищен парк "Малашевци".

Автобусите с номер 108А ще пътуват от ж.к. "Люлин 5" до гробищен комплекс "Бакърена фабрика" по бул. "Сливница" до ул. "А. Мицкевич", по ул. "Бели Дунав" и оттам до крайната спирка на линия номер 85.

За паркиране на автомобилите на посещаващите гробищните паркове се определят няколко зони. За Централни гробища – по платната на ул. "202" и ул. "Заводска", за "Бакърена фабрика" - под надлеза на ул. "Адам Мицкевич". За "Малашевци" – по платната на ул. "Резбарска" между ул. "В. Кънчев" и бул. "Вл. Вазов", както и пред централния вход.

Паркиралите автомобили извън тези зони в обсега на гробищните комплекси ще бъдат репатрирани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА