8 Ноември, 2011 10:47 931 0

Премиерът поздрави служителите на МВР

  • борисов-
  • мвр
Премиерът поздрави служителите на МВР - 1
Снимка: БГНЕС

Министър – председателят Бойко Борисов  изпрати поздравителен адрес по случай 132-та годишнина от създаването на българската полиция.  

В писмото си премиерът изразява искрената си благодарност към служителите на МВР и своето уважение за труда, който полагат българските полицаи.

„Срещал съм се с много от вас, познавам условията, при които работите, вашия професионализъм и характер и искам да ви поздравя за резултатите в борбата с престъпността и за превръщането на страната ни в по-сигурно и спокойно място за живеене. Всички ви дължим признателност за това, което правите за България”, пише в писмото си премиерът.

Г-н Борисов пожела на всички полицаи и техните семейства здраве, любов и разбирателство.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА