Last news in Fakti

15 Ноември, 2011 10:30 793 0

Прилагаме израелски опит за инфраструктурата у нас

  • мррб-
  • лиляна павлова-
  • израел-
  • инфраструктура
Прилагаме израелски опит за инфраструктурата у нас - 1
Снимка: БГНЕС

По покана на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова екипи на израелската Национална пътно-строителна компания ще посетят България. Договорката беше постигната вчера при срещата на министър Павлова с ръководството на компанията. Заедно те обсъдиха възможностите за сътрудничество в строителството на пътища, съобщиха от МРРБ.

Министър Павлова проведе среща с министъра на строителството и жилищното настаняване на Израел Ариел Атиас. Двамата обсъдиха възможностите за сътрудничество в сферата на енергийната ефективност и обновяването на жилищните сгради.

С министъра на националната инфраструктура Узи Ландау министър Павлова се договори за задълбочаване на сътрудничеството между двете страни в сферата на изграждането на инфраструктурата в България, базирано на европейския опит.

Днес министър Павлова ще се срещне с министъра на индустрията, търговията и труда Шалом Симхон при посещението си на изложението WATEC 2011 – най-голямото в областта на водната инфраструктура и енергийната ефективност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА