Last news in Fakti

21 Ноември, 2011 11:59 9 119 5

Сблъсък на Volkswagen Golf и Zastava

  • zastava-
  • катастрофа

Трима пострадаха при катастрофа вчера на пътя Тополово-Асеновград, съобщиха от полицията в Пловдив.

Около 14 часа лек автомобил Volkswagen Golf, управляван от 20-годишен мъж от Пловдив, поради неспазване на достатъчно дистанция блъснал отзад намаляващия скоростта лек автомобил Zastava, управляван от 70-годишен водач.

След удара Zastava-та навлязла в лентата за насрещно движение и странично се ударила в товарен „Volkswagen”, шофиран от 33-годишен мъж от село Енина.

Водачът на  Zastava-та и 66-годишната му съпруга са настанени в болница в Асеновград с натъртвания по тялото. 11-годишно момче от село Искра, пътувало в товарния автомобил, е с натъртвания по тялото и след оказаната му медицинска помощ е изписано за домашно лечение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 никои

    0 0 Отговор
    много бързи тея голфове бе :)))
  • 2 Луд Смях

    3 0 Отговор
    Тия Фолксвагени и отзад налитат и отпред направо са и спретнали един гангбанг на тя Застава . Значи ката си човека Заставата със 20км/ч и леко почва да намя от половин километър преди завоя до 5км/ч отзад влита един Голф на четвърта светлинна скорост и на автопилот с втори пилот Чобака .Товарния Фолсваген пък е аутобот на стероиди и то когато почват да го тресат нервите . просто Застава да не си
  • 3 Марио

    0 0 Отговор
    O да Zastava-та с 4те си магнезиеви дискови спирачки като закове на място от 30 км/ч (40-45 ако е по байр на долу) голфа не може му насмогне на спирането
  • 4 Неграмотен

    0 0 Отговор
    Колко неграмотен трябва да си, че не можеш да напишеш правилно дори марка автомобили???
  • 5 Неграмотен

    0 0 Отговор
    Браво!
    По-добре късно, отколкото никага.