Last news in Fakti

23 Ноември, 2011 19:41 933 0

АЕЦ Козлодуй застана зад бития си директор

  • аец-
  • козлодуй-
  • побой-
  • александър николов

Ръководството на “АЕЦ Козлодуй” ЕАД излезе с декларация на възмущение за пребития изпълнителен директор на дружеството Александър Николов. „Потресени сме от бруталността на това посегателство, което приемаме като посегателство срещу сигурността и безопасността на атомната централа. Единодушно заявяваме, че подкрепяме г-н Николов в работата му като наш дългогодишен колега и като изпълнителен директор на “АЕЦ Козлодуй” ЕАД и заедно ще отстояваме ясните и прозрачни практики в отношенията с нашите партньори”, пише ръководството.

Те са категорични, че „подобни действия по никакъв начин няма да ни попречат да продължим да работим, както досега, за осигуряване на надеждно, безопасно и ефективно електропроизводство, от каквото страната ни се нуждае”.

Николов стана жертва на двама маскирани преди два дни. Основната версия на разследващите е, че нападението е било с цел сплашване, защото няма данни Николов да е бил ограбен след побоя. Той е нападнат с остър предмет и има прорезна рана в областта на дясното ухо. Николов е настанен за лечение в частна болница в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА