12 Декември, 2011 10:03 900 0

Има вероятност в БДЖ да не получат заплати

  • бдж-
  • стачка-
  • заплати
Има вероятност в БДЖ да не получат заплати - 1
Снимка: Факти.бг

Има вероятност хората в БДЖ да не получат заплатите си. Това заяви по Нова Телевизия изпълнителният директор на БДЖ Йордан Недев.

“Въпросът е какво правим с това дружество. Дружеството трябваше да фалира още през 2008 година, не през миналата седмица, както пресмятахме наскоро. Три години “Пътнически превози” се влачат по корем. Кризата е като раково образование – лекарите казват, че ни остават между няколко седмици и пет години, колко точно живот ни остава, никой не се наема да каже", уточни Недев. По думите му стачката не оказва почти никакво влияние върху “Товарни превози”, но това е защото товарните композиции пътуват нощем и не са обхванати в часовия пояс от 8 до 16 часа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА