Last news in Fakti

9 Януари, 2012 22:33 1 679 3

МВР пуска и жени агенти под прикритие

  • жени агенти-
  • под прикритие
МВР пуска и жени агенти под прикритие - 1
Снимка: БГНЕС

Родните антимафиоти използват и жени - агенти под прикритие, в операциите срещу престъпния свят, съобщава в. "24 часа" като цитира зам.-шефът на ГДБОП Валентин Трифонов. По думите му те работят не по-зле от мъжете.

Двойно са се увеличили внедрените в престъпните групи служители през миналата година в сравнение с 2010-а. През 2011 г. са проведени 58 операции с тайни агенти. От ГДБОП отчетоха, че някои от успешните им акции са именно със служител под прикритие.

80% е ефикасността при използването на тайните агенти.

Те се включват най-вече в операции срещу търговци на дрога, оръжие, антики и дилъри на фалшиви пари, обясняват от ГДБОП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПУБЛИЧНА ТАЙНА

    1 0 Отговор
    МВР е главата октопода
    МВР покровителства крими контингента

    МВР=КОРУПЦИЯ
  • 2 Цецо крадецо

    0 0 Отговор
    Достатъчно е само да наберете в търсачката "цецо крадецо" и ще видите за каква държава става въпрос.
  • 3 събуден човек

    0 0 Отговор
    Прах в очите.................................... който на днешна дата незнае че МАФИЯТА е в политиката и ВИНАГИ е била, е много назад с материала! Спрете да им се хващате на пропагандата! ПРАВИТЕЛСТВОТО Е КОРУМПИРАНО И ВИНАГИ Е БИЛО ЗАЩОТО СА ПИОНКИ! По просто и ясно не мога да го кажа!