Last news in Fakti

16 Януари, 2012 17:41 3 774 2

Върнаха обратно в България изчезналата съпруга

  • благоевград-
  • живка михалкова-
  • изчезнала-
  • съпруга-
  • майка-
  • хотел-
  • прилеп

Със съдействието на офицера ни за връзка в Македония и служителите на реда в Прилеп, днес изчезналата на 3 януари Живка Михалкова от Благоевград е била  предадена обратно  на близките си. Тя е жива и здрава и вече е у дома си
Издирването на жената започнало на 4 януари, когато мъжът й подал сигнал за нейното изчезване. По негови данни тя е излязла на обяд, предния ден. Обяснил, че от известно време съпругата му страдала от манията за преследване.
Веднага след сигнала жената била обявена за местно издирване, съобщиха от МВР. Започнало проучване на нейни близки приятелки и търсенето й в района на областта. Същия ден вечерта, жената се свързала по мобилния телефон със сина си и накратко му обяснила, че е в Гърция, за да си търси работа. По номера, от който се обадила, криминалистите установили местонахождението й - хотел в гр. Сидеро Кастро. Веднага натам тръгнали близките – открили хотела, показали снимката й на рецепцията и научили, че за около час тя наистина е била там, но после си тръгнала.
На 12 януари жената била обявена и за национално издирване. В хода на разследването се установило, че дамата е в хотел в гр. Прилеп, Македония. Местонахождението й било разкрито, след като малкият й син получил обаждане по телефона от непознат номер. Момчето веднага върнал обаждането и се установило, че това е рецепцията на местен хотел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съчувствен

    0 0 Отговор
    Горкият съпруг,да го ожали човек,толкова
    пък да си няма късмет човечеца!
    Да въздъхнеш с облекчение и точно да се
    зарадваш на СВОБОДАТА СИ-и да ти я
    върнат отново! Пусти късмет!
    И употребявана,и консумирана при това.....
    Тц,тц,тцтц,тц..........
  • 2 Нема Бира

    0 0 Отговор
    От друг източник прочетох, че са хвърлили боб за да я намерят..