Last news in Fakti

3 Май, 2018 13:06, обновена 3 Май, 2018 13:15 3 419 103

Марешки инициира референдум, вади ни от НАТО

  • веселин марешки-
  • нато-
  • референдум-
  • воля

Ние считаме, че НАТО нищо не ни дава, а ни ограбва, заяви лидерът на "Воля"

Марешки инициира референдум, вади ни от НАТО - 1

Ще започнем лансирането на идеята за референдум за излизане на България от НАТО. Това заяви пред БНР лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки.

"Това ще бъде една от големите ни инициативи в кампанията за европейските избори. Ние считаме, че НАТО на практика нищо не ни дава, а ни ограбва. В момента се говори за няколко милиарда, които трябва да се вземат от българския народ и да се дадат за безсмислена купчина желязо, от която българският народ нищо няма да види. Ние сме абсолютно против това. Ако НАТО иска да бъде наш партньор, те спокойно могат да ни подарят няколко самолета, а не последните български пари от най-бедната държава в Европа да ги изсмучат и на практика да хвърлят народа в още по-голяма бедност".

Според него една истински силна и обединена Европа може да бъде равностойна на САЩ, а не да сме нейна "притурка":

"В момента други държави правят проблеми по света, а Европа плаща сметката. Сметката за Турция защо не се плати от САЩ, а Европа трябва да плаща тези милиарди".

Според Веселин Марешки Европа е ограбила българския народ: „Те забраниха изграждане на нова АЕЦ, накараха ни да затворим предварително наши реактори, забраниха ни да участваме в „Южен поток“. В същото време се изграждат „Северен“, „Турски“ и всякакви други потоци. Германски, френски, американски фирми съвсем свободно си инвестират и сътрудничат с Русия, но това е забранено на Китай. Нас вместо да ни направят мост към Русия и Изтока, ни правят преграда към тях. На практика едва ли не насила ни вкарват в увеличаване на напрежението. Надявам се да не се стига до военни конфликти. Тези неща могат да бъдат променени, след като истински европейски патриотични формации застанат в управлението или начело на ЕС“, категоричен е Марешки.

Той участва в среща на десни политически лидери, домакинствана от лидера на Френския национален фронт Марин Льо Пен, след като на 1 март "Воля" се присъедини към „Движение за Европа на нациите и свободите“.

След срещата лидерът на "Воля" каза: „Европа по този начин умира, обезкървява се, ограбва се. Трябва да бъде разтърсена отвътре. Да се опитаме чрез едно силно представяне на всички наши сродни партии да направим голяма група в Европейския парламент, с която да променим Европа отвътре. Явно е, че по този начин, хората, които в момента управляват Европа, които на практика не са се явявали на избори и не са избрани от никой, са по скоро слуги на външни фактори.“

Марешки смята още, че трябват силни държави за силна Европа. „В момента ЕС прилича по скоро на Съветския съюз с един феодал отгоре, някакъв диктатор и отдолу послушни републики, послушни поданици. Идеята на нашето движение е точно обратното – силни европейски народи, които да образуват силна обединена Европа“, посочи той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    88 46 Отговор
    Браво Марешки, умно момче!

    Коментиран от #8, #42, #102

  • 2 нато и ес

    44 88 Отговор
    Поредният човек на Москва и Путин целящ да ни превърне в съветска губерния.
    Тоя път обаче без гражданска война няма да мине номера на червените кхмери.
    Марешки готов ли е за война или много бързо ще имигрира в Москва, когато стане напечено!?
    Нато и ЕС са две неделимо свързани структури и всяко залитане към Москва ще ни докара небивала мизерия и беднотия, което неминуемо ще доведе до гражданска война, ще има игрите на глада.
    Време е вече пионките на Путин да спрат да спекулират с положението на България в ЕС и НАТО, защото си играят с огъня, това е опасна игра, другари, моля ви!

    Коментиран от #19

  • 3 ДА БЕ

    23 51 Отговор
    Май му свършиха рублите или се обезцениха доста, та иска още.
  • 4 nikiforiv

    53 15 Отговор
    А дано, ма надали!
  • 5 стоян

    52 5 Отговор
    Прав е за Марин Лъо Пен че Европа трябва отвътре да я реформираме с нашите гласове на изборите за евро парламент
  • 6 Kcaniba

    28 53 Отговор
    Поредното недоразумение,воин на империята на злото! Време е не само да продава хапчета,а и да ги ползва! Антибългарин!
  • 7 Бай СТАВРИ

    38 20 Отговор
    Давай Марешки, давай братле , давай приятел и без това никой не ни напада или ще напада. Стига да не правим някоя магария пак . Щвейцария на балканите , те това искаме ний.
    Изгржда ще бъдеш първа сила в БГ парламент , тикай ги в затвора грабителите на БГ народ. ИСКАМЕ ДА СЕ ИЗБЕРЕ ГЛ. ПРОКУРОР КАТО ПРЕЗИДЕНТ.
  • 8 нато и ес

    21 44 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Помниш ли соца, мизерията, опашките, ниските заплати, купоните, празните магазини, чакането по 30 години за кола?
    Тогава бяхме деца, но сега ще ви е*ем без да мигнем.
    Ще има парти, вЕрвай ми!

    Коментиран от #14, #36, #75

  • 9 Валя

    20 18 Отговор
    Не знам това така ли е не е ли,но много искам да знам ти колко ограби от държавата с неплатени данъци и далавери с лекарства,никой самоуважаващ себе си човек не може да се довери на доказан престъпник
  • 10 Рубладжийче

    28 21 Отговор
    Планът Решетников е в действие. сега ще видим дали националните предатели ще надделеят или България най-накрая ще стане нормална държава.
  • 11 goni

    35 8 Отговор
    Тоя, че преиграва, преиграва!:) Не е добър актьор! Ама, за някои неща е прав и от една страна няма как да се отрече, а от друга да не се потвърди!:)
  • 12 Ставри

    39 13 Отговор
    Напълно се солидаризирам с мнението му!

    Не съм гласувал за него, достатъчно резервиран съм към партията му, но когато нещо е вярно, словоблудствата са излишни и признак на дебилство.

    Коментиран от #16

  • 13 Българин

    41 16 Отговор
    Марешки е абсолютно прав. Нато не е нужен на България, даже обратно- вреди на държавата и народа ни.Паси е за съд и не само той.Имахме си достойна армия, с бойци, а не като сега- срам.

    Коментиран от #18

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Русофоб-българофил

    22 33 Отговор
    Тъпанар, руски глашатай много му се връзват
  • 16 нато и ес

    21 37 Отговор

    До коментар #12 от "Ставри":

    Кое е вярно бе, папур.
    България е под валутен БОРД, знаеш ли това дядка или имаш амнезия?
    Интегрирането към ЕС и конкретно приемането на еврото, ще доведе до стабилност на националната валута и банковата система, а червените кхмери няма да могат да крадат!
    Влизането в Шенген е условие за реформа в съдебната система и бора с корупцията.
    НАТО ни гарантира стабилност, икономиката ни е обвързана с ЕС, което означава, БЕЗМИТНО преминаване на стоките и улеснен режим на движение на хора!
    България не е Англия, въпреки, че англичаните ги излизат от ЕС поради друга далавера, която правят с имигрантите, но сметките май ще им излезнат криви.
    Махнем ли се от ЕС и НАТО ще колабираме тотално, Русия няма да ни помогне, защото няма с какво, дори по времето на СССР положението беше зле, а сега ще е супер зле и ще има въоръжена съпротива, гаранция.

    Коментиран от #28, #97

  • 17 Анонимен

    12 15 Отговор
    Можеш много да разбереш за човека по почерка му.
    Гледам на снимката почерка на Марешки и си припомням как пишеха циганетата в нашия клас, малко преди да приключат с училището (в шести клас).
  • 18 Рубладжийче

    15 27 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Първо, руските подлоги некога не сте били и никога няма да бъдете българи. и
    Второ, Марешки повтаря едно към едно руските опорни точки за НАТО. Само, че мога да ти кажа, че руфурендум няма да има. това е само опипване на почвата и разлайване на кучетата. защото ако има РЕФЕРЕНДУМ , веднъж за винаги ще се преброим и ще се види, че руските слуги сте малцинство, а това изобщо не е изгодно за Русия. така, че парата отново ще отиде само в свирката. А поредният руски дудук се казва Марешки. В скоро време ще фалира, аптекиге му отдавна не са така атрактивни и просто търси свежи пари да се измъкне. затова ги прави тези претъркалвания.
  • 19 Ник

    24 7 Отговор

    До коментар #2 от "нато и ес":

    Говориш за гражданска война и поставяш ултиматуми.
    И в казарма не си ходил видно от тъпотиите, които си написал.
    Как се виждаш с оръжие да трепеш инакомислещите българи? На времето имаше същите такива идиоти като теб, които обясняваха как с автомат в ръка ще трепят народният враг. Съветът ми е да спреш да лъскаш защото видимо губиш разсъдък.
    Аман от чекиджии!
    Щял да трепи... - Дано ми се паднеш насреща, че да ти проверя смелостта.

    Коментиран от #21

  • 20 нато и ес

    9 21 Отговор

    До коментар #14 от "Член":

    Смешно ли ти е, русофилистик недоклатен!?
  • 21 нато и ес

    16 21 Отговор

    До коментар #19 от "Ник":

    Никъде не съм писал, че ще трепя!?
    Казвам, че след мизерият, която със сигурност ще последва след отделянето ни от НАТО и ЕС предпоставките за гражданска война ще са на лице и всеки ще трябва да вземе страна в битката.
    В България има толкова необразовани и ограничени хора, че трябва да забранят референдумите със закон!
    Референдумите са опасни за бъдещето на страната, излиза така, че простите и мързеливите решават бъдещето на умните и работливите, просто, защото първите са мнозинство, те за това и правят референдуми.
    Иначе съм много добър в стрелбата, имам награда за точна стрелба, от казармата. На 400 метра нямаш шанс!

    Коментиран от #52, #70

  • 22 128

    21 6 Отговор
    Браво точно така дупелизци сме на САЩ и онези с късите панталонки и кьосета смотани, дето от бюрата ни командват, как да живеем. Ама и по общините има много предателска измет, която яко се налапка. "Европа -напред " "Заедно можем повече" Инфо-европа" "Предай нататък" "Европа в нас", Брошури, дипляни, флаери, балони шапки квот се сетиш за стотици милиони. А в същото време се правят кампании за събиране на пари за лечение на деца, възрастни хора умират без зъби. Но ПРОДЪЛЖАВАТ НЕЖНИТЕ МОМЧЕНЦА АУСОРСВАТ БЪЛГАРИЯ. ИЗМЕТ
  • 23 Ташко Мъдев

    12 16 Отговор
    Тоя надмина и Сидеров.Явно иска допълнително финансиране от Изток.
  • 24 Я виж ти

    17 6 Отговор
    При всички положения идеята не е лоша, никой не е питал народа ни какво точно иска, а по воя който се надава в някои от коментарите тук се вижда, че изходът от подобен референдум съвсем не е предрешен в полза на моментното статукво.
  • 25 гражданин

    10 9 Отговор
    Марешки се го скриха в парламента заради евтиния му фалшиф бензин.Скри се защото е побойник и трябва да бъде съден, а сега с имунитед е трудно да бъде съден и осъден, но все някой ден ще му свърши мандата и го чака съда!Иска си човека да си направи монопол и да е само той аптекарския тартор!А ноже и да стане горивен тартор ако Москва му помогне!Станишев преди 10г щеше да прави референдум за Аец-а си и нищо не направи!После Сидеров щеше да прави референдум за излизане от НАТО и нищо не стана!Сега фалшивия бензин ще прави референдум за излизане от НАТО!Кгб под прикритие е в действие!
  • 26 Един ....

    15 1 Отговор
    Марешки иска да разболее либерастите и псевдодемократите , за да правят оборот на аптеките му .
  • 27 Ноне

    8 4 Отговор
    МаГарешки, човека на Боко и Цвък, Патерицата на Групировката ГЕРБ е толкова смахнат, като лидерите си...
  • 28 Исмаил

    19 5 Отговор

    До коментар #16 от "нато и ес":

    За какви безмитни стоки говориш,нещо си заблуден след сутрешната чекия. Не изнасяме нищо,само внасяме и то на доста завишени цени в сравнение на други европейски страни. Нямаме пазар-забранено ни е да произвеждаме ,

    Коментиран от #67

  • 29 анонимен

    9 7 Отговор
    Предлагате да излезем от НАТО, а в какъв съюз предлагате да влезем и кой ще пази териториите на република България?

    Коментиран от #37, #45

  • 30 анонимен

    3 5 Отговор
    Попринцип всички икономически съюзи работят чрез събиране на данъци през НАП примерно, с което плащат своите задължения за съществуването на свободен пазар между много държави, а военните съюзи пазят териториите от нашествия на други икономически съюзи.
  • 31 Станислав

    8 3 Отговор
    Тия България не могат да оправят - тръгнали Европа и НАТО да оправят и поучават! Утре Турция като ни нападне - същите тия, дето сега оръжия уж не им трябвали (докато Гърция се въоръжава стремглаво въпреки продънената икономика), ще почнат да реват, защо НАТО не ги пази... Не Бългрия трябва да излезе от ЕС и НАТО според тъпотиите на Сидеров и Марешки, а цялата сегашна тотално некадърна пасмина в Парламента и в останалите власти трябва да се изкара от там със здрав бой и тогава вече България ще има някакъв шанс да оцелее.

    Коментиран от #35

  • 32 Помнящ

    19 6 Отговор
    А Сулейман Паси , как ронеше сълзи , а брадичката му трепереше ! Отвратителна гледка ! Пак ли ще оставим Историята да съди българофобите , които ни натикаха в агресивното НАТО ?!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 патриотъ

    19 6 Отговор
    Въпреки,че не мога да понасям Марешки и му нямам вяра за 2 стотинки,в думите му има доста истина и тя е неоспорима.НАТО защитава американските интереси с наши пари и с нищо не допринася за мира в света,а напротив.Ние като държава в Европейския съюз от какъв зор защитаваме търговските интереси на щатите и имперските им амбиции,пък и да си плащаме за това удоволствие!?От Европейския съюз не трябва да се излиза,защото ще останем в изолация,но не трябва да се бърза с влизането в Шенгенското пространство и въвеждане на еврото особено,защото икономиката ни съвсем ще се срине.Също и с Русия трябва да си подобрим отношенията,а не сляпо да вървим против тях по заръка на САЩ.Но,както историята го показва,ние нямаме далновидни и честни политици и едва ли ни чака светло бъдеще!
  • 35 Незабрав

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "Станислав":

    Най добре да дойдат джендарите !

    Коментиран от #40

  • 36 nonamenofacenonumber

    11 4 Отговор

    До коментар #8 от "нато и ес":

    Купоните бяха след промените така, че извинявай. Та като се почне ако въобще се почне с този заспал народ нищо добро не ни чака та тогава ще видим кой кого ще ....е...е

    Коментиран от #77

  • 37 Кой ли

    9 2 Отговор

    До коментар #29 от "анонимен":

    На първо място трябва да изградим собствена боеспособна армия, чиято единствена цел да е защитата на страната ни, а колкото до това в кой съюз да сме, по-възможност не би трябвало да влизаме в такъв, ако искаме наистина да сме суверенна държава.
  • 38 Тръмп

    5 8 Отговор
    Още една покупка на Путин!:)Марешки ще връща старото име на Варна,град Сталин или направо град Путин!:)Дай пари на простака и му гледай сеира!:)
  • 39 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "123;)":

    И теб видях на опашката ! И в аптеката те видях !

    Коментиран от #43

  • 40 Станислав

    4 5 Отговор

    До коментар #35 от "Незабрав":

    Няма защо да идва нещо, което никога не си е товевало. В момента простите българи са препълнили Парламента с джендери. Сидеров, Марешки, Борисов, Пеевски, Нинова -джендер до джендер...

    Коментиран от #46

  • 41 Диди

    14 5 Отговор
    НАТО пази България ,както вълкът пази агнето !
  • 42 Нако

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Тоя напълно изтрещтя.Започна като тиквата да си сменя възгледите по три пъти на ден.Всички управляващи са за боклука.Само генерал Радев е адекватен.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 nonamenofacenonumber

    13 4 Отговор
    За ЕС незнам може би има надежда, ако се реформира и се премахне диктатурата на Франция и Германия, които пък от своя страна са заели унизителна поза пред сащ. Но НАТО е най- големият агресор и организация без база за своето съществуване. СИВ вече го няма, сега има само фалшиви врагове, чудят се как да си оправдаят търтейското съществуване. Твърдо съм за излизане от тая мафиозка организация слуга на сащ
  • 45 Бесен Язовец

    4 7 Отговор

    До коментар #29 от "анонимен":

    Ще направим нов съюз, Русия, България, Турция ( ако излязат) Иран, Венецуела и Монголия ! Страшна сила ще сме, еееххх, жалко, че Кимчо обърна резбата, тогава, хептем нямаше. кой да ни спре !

    Коментиран от #48

  • 46 Незабрав

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "Станислав":

    А ти , "умния " небългарин , кажи какво е " товевало" ?
  • 47 юрист

    4 11 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Ако НАТО иска да бъде наш партньор, те спокойно могат да ни подарят няколко самолета,..“ “Умник“, ами ако ти подарят няколко самолета, значи че им предаваш българският военен държавен суверенитет! Умно, умно, та дрънка...Дори за преминаване на натовска армия през територията за България се иска решение на НС, шматкоооооо! Ти искаш да предадеш България на одкб- руският военен съюз с русия начело, нали? Плазмодий- родоотстъпник!
  • 48 Бесен Язовец

    7 5 Отговор

    До коментар #45 от "Бесен Язовец":

    Уфффф, забравих и сърбите е, те малко коври падат, но за да кандисат ние ще им подарим и пиринска Македония, че да ни е пълно щастието !
    Те тогава наште руски подлоги ще бъдат съвсем доволни !
  • 49 Психиатър

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "123;)":

    Не си добре с нервите , тичай в аптека " Марешки " за успокоителни !
  • 50 Скй

    8 5 Отговор
    Като излезнем от НАТО, ще ни върнат ли нарязаните ракети, танкове, самолети ? Или да чакаме Марешки да ги плати?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ник

    12 6 Отговор

    До коментар #21 от "нато и ес":

    Моли се да го няма този шанс!
    - Виждам че и други са ти отговорили! Купоните дойдоха след 89 година. Мизерията започна след 89 година! До тогава нямаше хора без дом и да ровят в казаните!
    Второ не е задължително да си враг на страната си след като не харесваш настоящата постановка. Времената не се различават много от тези преди 89 година, даже мисля че сега е по- зле! Новите господари не са по-добри от старите. Само не разбирам защо си мислите че имате право на избор! Новите взеха и средствата за производство и парите.
    Накрая за умните, красивите и работливите! - Повече от 130 години ни управлява София и резултатът е повече от видим! Аз мисля, че в момента имаме идеалният пример, в който ни управлява изключителен тъпанар! Той е нагъл, крадлив, арогантен и нихилист! Страната действително се управлява от тъпанари! Столицата ни е символ на селенията! Я кажи каква по- голяма тъпотия се лучи от това да продадеш собствените си предприятия на чужденци и те сега да ти дават заплатата? Голяма далавера нали? Вече почти 30 години след т.нар. перестройка и още продаваме държавно имущество за да вържем двата края. Гражданска Война! - Гражданска война ще има защото на писна от тъпотии и кражби, както и от национални предатели!

    Коментиран от #62

  • 53 Рубладжийче

    6 3 Отговор

    До коментар #43 от "123;)":

    От името на всичките си никове , каня всички НАТОджендъри на 9 Юни на парада .

    Коментиран от #56, #57, #58

  • 54 Коментар

    14 4 Отговор
    ЗА ЕДНО МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ.
    ЕВРОПА НИ ОБРА И НИ ДАДЕ ДА ЯДЕМ БОКЛУКА И.
    И НИ ПРОБУТА 3 КАЧЕСТВЕНИ СТОКИ
    КАТО ПОЧНЕШ ОТ БЕНЗИНА И НАФТАТА ТА СТИГНЕШ ДО ЛЕКАРСВАТА ЗА ПРОСТУДА.
    И ГЛЕДАШЕ КАК ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ВЗИМАХА ЕВРОПАРИ ПО ЕВРОПРОГРАМИ И СИ ТРАЕШЕ.
    ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НИ НАПРАВИ МОДЕРНИ РОБИ.
    С КУПЕНИ И ШАНТАЖИРАНИ УПРАВЛЯВАЩИ НИЕ СЕ ПРЕВЪРНАХМЕ В НЕЩО КОЕТО ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ДАЛИ ЖИВОТА СИ ДА НИ ОСВОБОДЯТ.
  • 55 jorj

    5 10 Отговор
    Тъпанари обраха ви комунетата като бустан и сега реват, колко е лоша Европа!!!!!! Е П М!!!!!!

    Коментиран от #60

  • 56 Бачо

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Рубладжийче":

    Няма защо да ги каниш , нали те го организират !
  • 57 Рубладжийче

    5 9 Отговор

    До коментар #53 от "Рубладжийче":

    Първо ще бъде прайда на русофилите на 9 май. Всички обратни дефилират пред паметника на окупаторите.
  • 58 На шурея шуролинката

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "Рубладжийче":

    Какъв парад бе? - То няма армия, а ти ми говориш за парад!
    - Друг вариант е парада не гейовете да се празнува от тук нататък на 6-ти.
    Когато възстановиха парада, тренировките бяха на 4-ти километър , защото нямаше как да съберат представителните роти на едно място и да не си пречат. А последният парад при Плевнелиев имаше едно Хъмви и един самолет. Жалка картина!
    Та въпросът ми е каво целиш с тода си изявление?

    Коментиран от #61, #73, #76

  • 59 Кольо

    2 5 Отговор
    Е с това изказване изгуби гласа ми на изборите, а на бензиностанцията ти повече не стъпвам ! И ТИ СИ БИЛ РУСКА ПОДЛОГА !
  • 60 Коментар

    5 2 Отговор

    До коментар #55 от "jorj":

    Това е така но и ЕВРОПА ни ОБРА
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 нато и ес

    3 8 Отговор

    До коментар #52 от "Ник":

    Ники, батенце, ЕС ли те ограби?????? НАТО ли ти взе парите, я ми кажи бате, ама не лъжи!
    Живял съм през соца, мизерията беше тръгнала още в началото на 80-те, айде да не изпадаме в умиление по соца, че за един акумулатор с баща ми ходихме до Пазарджик, още го помня, имахме Москвич, беше 81-82 г., ти за дефитцитни стоки чувал ли си? Кореком знаеш ли какво е? Перестройката са я замислили още 1985 г., още тогава са знаели, какво ще стане КГБ и Държавна сигурност!!!!!!!!!!!
    1996-1997 г. девалвацията на лева, глад, мизерия, мутрите, приватизацията, ЕС ли ви е виновен??? Ако, кажеш, че ЕС те е ограбил, значи си дебил, извинявай, ама нормален човек, не може да говори подобни глупости!
    България все още е под валутен борд и само ЕС и НАТО ни крепи, защото ЕС и приемането на еврото са ГАРАНТ за отпускане на заеми и за инвестиции, понимаеш????????????????
    Абе, ползвайте я тая глава и за други неща бе, не само за ядене!

    Коментиран от #94

  • 63 onq s konq

    6 6 Отговор
    Тоя не разбира ли че бес нато и ЕС сме си живи умрели ?

    Коментиран от #78

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 патриотъ

    8 3 Отговор
    Честит празник 9-ти май,ден на победата над фашизма и империализма!Фашизма никога не може да победи!Поздравявам всички честни и нормални хора с големия празник!

    Коментиран от #69

  • 67 нато и ес

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "Исмаил":

    Бургийо изтъпена, има си финасови отчети, как да не изнасяме, заминавай за Турция, там ще ти е по добре, вервай ми.
  • 68 Тони

    5 2 Отговор
    Марешки президент
  • 69 дас райх

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "патриотъ":

    Напротив, германците победиха, ИКОНОМИЧЕСКИ, Европа е тяхна.
    Той ще живее вечно в сърцата ни.
  • 70 Минетният полк

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "нато и ес":

    Къде служи?
  • 71 The TRAPPER

    10 2 Отговор
    Марешки е прав, - за какво ни е туй нато ? Гърция нали има проблеми с турците ? И Америка какво й каза ? - ОПРАВЯЙТЕ СЕ !!!

    Коментиран от #74

  • 72 Ттт

    3 4 Отговор
    Без руска намеса трудно се влиза в парламента!!!
    Те му казват тънки и временни далавери,а взамяна тоя трябва да подведе своите избиратели!!!Бензинов картел, по-евтино гориво, а от каде идва горивото в БГ- рафинерия???
  • 73 Рубладжийче

    2 3 Отговор

    До коментар #58 от "На шурея шуролинката":

    На 9 Юни е " София прайд " , ако не си разбрал.
  • 74 Станислав

    2 3 Отговор

    До коментар #71 от "The TRAPPER":

    Само интересно, защо Гърция не излиза от НАТО, въпреки че е толкова безсмислено по думите ти?! Гърците ли са тъпи нещо или просто ти не си в час...
  • 75 незнайко

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "нато и ес":

    Сега за колко години ще събереш 22 000 лева да си купиш нова кола например ??? Да се повтаря нещо което ни си виждал е глупаво !!! Колко пъти сега са те канили на събиране, по случай покупка на нова кола ??? НИКОЛКО !!! Престанете с това, че преди е нямало това и онова !!! ХРАНА ИМАШЕ ДОСТАТЪЧНО !!! Сега като има всичко какво те грее като не можеш да си го купиш ??? За двоен стандарт на храните чувал ли сте ???

    Коментиран от #79

  • 76 Рубладжийче

    3 4 Отговор

    До коментар #58 от "На шурея шуролинката":

    Първо ще бъде прайда на джендърите русофили на 9 май. Зрес код-георгиевска лентичка и тениска с епилирания Путин .Всички обратни дефилират пред паметника на окупаторите.
  • 77 Ттт

    2 5 Отговор

    До коментар #36 от "nonamenofacenonumber":

    А помниш ли желязната завеса? Корекомите дето гледаш луксозни стоки като руски трактор за нафта? Ако си купиш нещо от корекома, от каде имаш долари? А носил ли си дънки през комунизма, нямаше ги само през сърбин или пак от корекома?Марш руски подлоги у Сибир и си живейте комунистически както вие гот, нямам нищо против!

    Коментиран от #83, #91

  • 78 Станислав

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "onq s konq":

    Разбира го! Просто не му пука! Решил е, че маркетинга си струва - има много идиоти в България.
  • 79 Ттт

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "незнайко":

    Незнайко,
    в Словакия и Чехия Унгария там всичко е така както искаш да бъде! Защо при нас е така? От 1989-2009 щу стана бре Атанасе??? Та нЕмаме какво са ядем???
  • 80 Русенец

    3 0 Отговор
    Фурнаджийска лопата. Както и каквото му е изгодно в момента това прави. Никаква дългосрочна визия. Жалък нагаждач подлога на Бойко срещу В.Златев.
  • 81 НКВД

    4 2 Отговор
    И тоя друса нещо предизборно надушил е краха на ГЕРБ и сега се опитва да яхне 80% от българите!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ГосТ

    6 2 Отговор

    До коментар #77 от "Ттт":

    Пхаххх,ама вие верно сте за едната кока кола и макдоналдс. Лукс искат нашите овчари и чорбаджии. Нямам много спомени от соца,но помня,че имаше френски и японски стоки,като rossignol и sony. София беше нормален град-без задръствания и бардаци,а на Витоша абсолютно всички съоръжения работеха. Не че е нямало минуси.Желязна завеса вече няма никъде,а ми се повръща от този капитализъм. По фалшив е дори от комунизмът.
    Много се е надъхал марляча от Люпен, тя не е алтернатива. Иначе съм съгласен, че при силни лидери и обединена Европа, фащ ще играе по свирката.Да не говорим, за сътрудничество с Русия. ...

    Коментиран от #85

  • 84 PROST

    2 3 Отговор
    ТОЯ ПЛАДНЕШКИ НА СЕРИОЗНО СЕ ВЗЕ , АМА НЕ Е ВИНОВЕН ТОЙ, А ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ! ТЕ САМО И САМО ЗА ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ЩЕ СКЛЮЧАТ СДЕЛКА И ДОГОВОР С ДЯВОЛА! ЕХ ..ГЛУПАВ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 стоян георгиев

    1 4 Отговор
    тоя марешки е един от наи-тъпите хора които са имали някога достъп до ефир.не съм чувал по-прост човек от този от времето на другаря жан виденов.интересно как толкова тъп човек е успял да направи успешен бизнес с лекарства?не ни трябвали нато ,а европа ни ограбила щото не позволили да правим аец и някви потоци!!!!човек да се чуде да плаче ли да се смее ли с тоя?лошото е че има огромна група от хора дето са с неговия акъл и са български гласоподаватели,та след жорж ганчев и яне янев сега е марешки ,но няма да е последния от типажа в българския парламент.

    Коментиран от #96

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 no name no face no number

    7 0 Отговор

    До коментар #77 от "Ттт":

    Това ли ти беше проблема корекомите??? Никога не са ми били интересни и на летището продаваха доста неща. Но живота беше много по добър и още по много стойностен
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 идеално

    7 1 Отговор
    Най-после една новина да ме зарадва,браво за хубавите думи,сега и да го направи
  • 94 Ник

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "нато и ес":

    Аз в мизерия през тези години за които говориш не съм живял! Не съм ходил до Пазарджик за акумулатор, просто защото не съм живял в подобие на град. Там където бях и сега съм имаше сериозни производства и по- голямата част от вносо и износа на страната минаваха от тук. Тук беше и туризма и корекома въобще не ми беше проблем! Нека ти напомня, че долара по това време беше по нисък от лева като стойност от лева, който да припомня бе обезпечен със злато.
    Ако вдяваш малко от икономика и добре помниш събитията, то девалвацията на лева бе добре изиграна от т.нар. Световна Банка, където работеше небезизвестната Кристалина Георгиева. Спирането на износа за Руснаците, Поляците и някои от другите страни вкл. и тези в Африка и Азия доведе до нуждата от паричен ресурс. Въпросната световна Банка и МВФ, които не харесаха новоизбраният премиер - министър чието име няма да споменавам и не изпълниха ангажиментът си за отпускането на заема. - Така дойде "подходящият", който трябваше да разпродаде държавните активи срещу заем. Така и до днес! - Ако следеше данните по изпълнението на бюджета вероятно щеше да видиш как всяка година разпродаваме държавно имущество за да си покриваме сметките. Та можем доста да поспорим какво и как изигра ЕС и НАТО по отношение на икономиката и боеспособността на армията ни. Само че съветът ми уважаеми е преди да говориш да се подготвиш добре, а не празни приказки! Има статистически данни, числа и достатъчно документи за да докажеш тезата си.

    Коментиран от #103

  • 95 ГосТ

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Ттт":

    Виж се колко си смешен !
    Точно тогава, освен София имаше и други градове с индустрия и работни места, също така и селско стопанство. Са всичко живо в София. ...а тя се превърна в газова камера. Да ви ... и на лукса. и...ти
  • 96 ГосТ

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "стоян георгиев":

    С първото съм съгласен, но втората част на коментара ти показва какви дребни паразитчета сте.кърлежчета.гледате си дребната далаверка да не изпуснете и за друго не ви е грижа. Содом и Гомор в бг'то без една качествена и достойна дейност. Най бедните, с единствената гордост -гришо,за който на никой не му пука извън кочината. Повръща ми се от вас.ма се таа,който може да бега и т'ва е.
    п.п. за да си търговец на нещо ,не се изисква да можеш решаваш диференциални или интегрални уравнения, нито е знаеш какво е валентност или цикъл на Кребс. Та не ми е ясно к'во те учудва , че магарешки е супер УСПЯЛ човек според ваш'те критерии. Всички сте такива.

    Коментиран от #98

  • 97 Пацо

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "нато и ес":

    ес добре, за какво ни е нато?!?
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Иван

    2 0 Отговор
    Освен, че трябва референдум за НАТО, трябва и много стриктно да се следи за фалшифициране на резултатите.
  • 102 Да да

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Да идват нови и збори ,че тоя да не се мъчи повече в парламента! Разбрахме го какъв е!
  • 103 Да да

    0 1 Отговор

    До коментар #94 от "Ник":

    Първо спри Новичока,не е за пиене! Златно покритие лева имаше преди да изнесем златото за СССР ,за да си платим дълговете към "братския" народ! Това е било в далечната 1965г. А токова златно покритие сме имали не благодарение на БКП,а на предвоенна България! ДОлара може да е бил 95 ст.по курс на БНБ,но на черно вървеше между 3 и 5 лева! А ти ако вдяваш дори 5% от икономика,щеше да знаеш че СИВ фалира! България беше изпаднала в неспособност да обслужва заемите си,най-вече заради такива като теб,дето са крали за да живеят добре или просто са прибирали пари без да правят нищо!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове