2 Юни, 2018 17:10 9 409 16

Абитуриенти надрусали „палавата даскалица“ на бала в Харманли?

  • харманли-
  • учителка-
  • бал

Начална учителка от Симеоновград шокира навръх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград, пише ШОУ. Случката се разигра в ресторант „Приказките“, собственост на инж. Митко Димитров - Пайнера. В разгара на купона 58-годишната учителка от СУ „Св. Климент Охридски” става звездата на дансинга, а за мръсните танци й помага младеж, който дори прави стриптийз.

Интернет пространството гъмжи от клипчета от въпросната вечер. Хвърлят се салфетки, лази се по дансинга, полата на учителката се вдига… Това са само част от изпълненията на даскалицата, снимани и пуснати в социалните мрежи от абитуриенти. Клипът с мръсните танци бе публикуван на профила на зрелостник от Харманли и след разговор с директора на училището – изтрит.

Началната учителка от кадрите се казва Дарина Димова. Започнала е работа в училището в Симеоновград в началото на тази учебна година. След бруталната разюздена нощ тя е извикана в директорския кабинет за обяснение. Пред ръководството заявила, че се срамува от постъпката си и че вероятно е прекалила с алкохола, след което е подала молбата за напускане.

Оказа се, че Дарина не е била поканена на бала, била в заведението като гост, на свободна консумация. Младежът от видеото също не бил съученик на празнуващите абитуриенти.

Коментарите в социалната мрежа са на двете крайности. Едни смятат, че жената не е на работа и може да се забавлява. Те не виждат нищо осъдително в това да му отпусне края и да танцува като за последно. „Е, голям праз, купонясва си жената. Даже май тя прави шоуто“, пишат невъзмутими потребители в социалните мрежи. Има такива, които буквално се възхищават на поведението на учителката и пишат: „Много яко. Стига скучни и ядосани даскали“.

Осъдителните коментари са далеч повече. „Ужас. Срам за учителската гилдия. На това ли ще учи децата ни“, възмущават се други. „Никой нямаше да й каже "копче", ако не беше преподавател в училището на абитуриентите от клипа и това не беше се случило на бала им. Както и ако беше сервитьорка, барманка, фризьорка или друга професия, с която не се дава пример за морал на деца“, прибързано я заклеймиха в Интернет, без да са запознати дали наистина е учителка на въпросните абитуриенти.

Колежка на Дарина се опита да я защити, определяйки видеото за незаконно. „Напълно законно е видеото, както и утре ще го кача поне в 20 сайта. Осъдете ме. Аз съм юрист, госпожо. Вие сте държавни служители, с публични функции, хуманни и естетически при това, подлежите на обществен контрол. Видеото е направено на публично място - дискотека, пред множество зрители.

Освен това е обществено важна информация, интересна и важна за обществото, за да е информирано какво се случва с данъците му, които отиват за образованието на децата ни. Кадровата политика на държавата е също важна тема, подлежаща на публична дискусия и обществен контрол“, отговори й твърде краен потребител в социалните мрежи.

Със сигурност скандалното й поведение, което й докара прозвището „палавата даскалица“, се дължи на огромно количество алкохол. Промъква се обаче версия и за наличието на упойващи вещества, с помощта на които е освободила напрежението в себе си.

Запознати с живота на учителката са убедени, че някой е „помогнал“ на Дарина за това поведение. Категорични са, че най-вероятно в чашата й е било сипано нещо, чието действие се вижда на сцената. Да не говорим, че днешните абитуриенти стимулират доброто си настроение с различни забранени субстанции и екстази. „Поведението на Дарина е скандално и има само едно обяснение – някой й е пробутал нещо в чашата. Виждали сме я и друг път под влиянието на алкохол, но никога не е правила такива изцепки. Да, тя обича да се забавлява, скъсява до някаква степен дистанцията със своите ученици, но в рамките на приятелството. Не можем да я познаем от кадрите. Убедени сме, че без да знае е взела нещо стимулиращо. Казвам без да знае, защото тя е против наркотиците и никога не би посегнала съзнателно към тях“, споделя нейна приятелка, пожелала анонимност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Чичи

    29 3 Отговор
    Ако аз съм собственика, на жената ще дам награда, за добрата реклама на заведението !
    Не е направила нищо лошо ,в стремежа си да се представи добре на състезанието за еротични танци. :)
  • 3 Алфа Ромео

    42 1 Отговор
    Оставете жената на мира бе, сбъркала е малко и кво, кой е безгрешен, не е убила не е откраднала!
  • 4 Иван

    12 21 Отговор
    Тази е за уволнение само за дето е влязла я чалга заведение, където интелигентен човек (учител) няма работа.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 незнайко

    8 3 Отговор
    ГАДОРИИТЕ НЯМАТ КРАЙ !!! ВЕСЕЛБАТА Е БИЛА НА ДНЕВЕН РЕД !!! ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ТЕЛЕФОНИТЕ С КАМЕРИ !!!
  • 8 бай Тодор

    7 4 Отговор
    Игнорираме факта,че тази жена е учителка.Неприлично е ,обаче,58 годишна жена да постъпва по този срамен начин!Не знам дали е омъжена,но ако да,то мъжът и ще има доста работа!
  • 9 Глупак

    7 6 Отговор
    Изпростяването на българите е оптимално.
    Ще отпразнуваме и деня на фашисткия преврат с ГЕЙ ПАРАД.
    НАРОДЪТ ПРОСТ - БОКО ПРОСТ
    Всичко е точно
  • 10 Ефтини сензации

    8 12 Отговор
    Щом е била у чалга кръчма, танцувала е на чалга - няма място като учител.
    Не може дъното на простолюдието да преподава на деца!!! И тези деца да имат за пример долна чалгажийка!!!

    Коментиран от #13

  • 11 Прасковата

    3 0 Отговор
    Ха м
  • 12 Прасковата

    2 2 Отговор
    За здравето на абитуриентите не ни съдете строго
  • 13 Прасковата

    6 6 Отговор

    До коментар #10 от "Ефтини сензации":

    Аз съм учителка и слушам поп фолк. Любимата ми певица е Емануела. Горда съм
  • 14 соросоидни кърлежи

    2 1 Отговор
    този младеж, както го гледам, представител на фад-рома, ако и други също като него , а сигурно е така...къде отиваме.
  • 15 Анонимен

    2 1 Отговор
    Еверест крайно време е вече да спрете да дъвчете тази тема!сгрешила е платила е!точка!
  • 16 Суйо

    1 4 Отговор
    Не виждам нищо нередно в поведението на русата госпожа. Забавлява се, без да пречи никому, на точното място. Никой не и търси автобиография или прави профилактичен преглед. Комплекс "Приказките" трябваше да излезе с изявление по повод "очернянето" на клиентката си. Сега "пасуват", следва "рев" за липса на клиенти. Ама няма гънки... То затова го пишат "инж. ...-пайн..", ще кажеш, че професура е защитил?!
    Проблема е в малоумика с тИлИфонЯ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове