20 Февруари, 2012 09:25 972 1

Депутат от ГЕРБ се жалва от сметка за парно

  • валентин николов-
  • парно
Депутат от ГЕРБ се жалва от сметка за парно - 1
Снимка: БГНЕС

480 лв. е сметката ми за парно за 88 квадрата. Това призна пред БНТ депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на партията Валентин Николов. Той обаче щял да внесе жалба при топлинния счетоводител, защото оспорвал начина на разпределение на топлинната енергия, измервана от топломера.

Николов призна, че има неяснота за това как се формират сметките, но имало и кражба на топлинна енергия - чрез сваляне на радиатори, чрез манипулиране на сметки, или дори чрез записване на неверни числа от отчитащите топломерите в края на сезона.

„Вече е време за нови разисквания по темата”, обяви Николов. Още миналата седмица той заяви, че ГЕРБ предлагат да бъдат криминализирани измамите с топлинната енергия, които натоварват честните абонати.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Окрадения

    0 0 Отговор
    Моята е 400лв. за 75 кв.м.Защо трябва да плащам сметките на 'айдуците?!И ако не платя,отивам при ненаялия се ЧСИ.Това не е държава а кочина,а свинете се знае кои са.