Last news in Fakti

26 Февруари, 2012 09:39 5 781 8

Серия подпалени коли в страната (Обновена)

  • пожар-
  • кола-
  • горя-
  • бургас-
  • чирпан-
  • стара загора-
  • казанлък

Mercedes в Бургас, Ford Tranzit и Lexus в Стара Загора, BMW и Peugeot в Казанлък, Audi във Варна

Серия подпалени коли в страната (Обновена) - 1
Ford Tranzit изгоря на АМ "Хемус" - Снимка: МВР - Шумен

Тази сутрин, малко след 2 ч. в полицията в Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил Mercedes S 350 D, с бургаска регистрация, собственост на 32 годишен бургазлия, паркиран до бл. 51 в к-с «Изгрев» .

Пожарът е потушен от четирима огнеборци и един противопожарен автомобил. Напълно е изгоряла предната част на автомобила. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети е в процес на установяване, съобщават от полицията в Бургас.

Работата по случая  продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.

Два автомобила горяха и в Старозагорско. Вчера, малко преди 22 часа е получено съобщение от 38 годишен мъж от с. Свобода, общ. Чирпан, за това че ползваният от него микробус Ford Tranzit, с пловдивска регистрация, паркиран пред двора на къщата му на ул. «Първи май» № 8 в с. Свобода, е запален. От пожара са унищожени половината предно панорамно стъкло, дясното външно огледало за обратно виждане и дясната половина от арматурното табло. Огнят е потушен от ползвателя и негови роднини.

Тази сутрин около 3 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Стара Загора е получено съобщение за горящ лек автомобил Lexus IS 200, със старозагорска регистрация, паркиран до магазин Lidl на старозагорската улица «Иван Вазов». Установено е, че лекия автомобил е ползван от 21 годишна старозагорка, като в следствие на инцидента е изгоряла предната част на автомобила.

Причините за инцидентите, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление «Полиция» - Чирпан и Първо Районно управление «Полиция» - Стара Загора.


Два автомобила горяха и в Казанлък. Малко преди 3 часа е подаден сигнал в районното полицейско управление за два горящи автомобила при блок 111 в източния квартал на Казанлък, който се намира на около 150 м от пожарната служба.

Дошлите минути след сигнала пожарникари са успели да спасят втория автомобил Peugeot, на който леко е обгоряла само задната дясна част. На първия автомобил обаче - BMW, от който е тръгнал огънят, е изгорял напълно двигателния отсек, двете предни гуми и цялата лява част. Пожарът се прехвърлил от BMW-то на другия аавтомобил, бил е умишлен и целта му очевидно е била BMW-то.

На автомагистрала “Хемус” край село Енево в микробус Ford Tranzit, движещ се в посока Шумен е възникнал пожар. Унищожен е автомобила, съобщиха от полицията. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен. Причините се изясняват.

Лек автомобил Audi бе опожарен тази сутрин на ул. "Христо Попович" в централната част на Варна, предаде БГНЕС.

Собственикът на автомобила е подал сигнал за пожара в 4 ч. сутринта. Пожарникарите са се отзовали на сигнала след 6-7 минути и въпреки бързата им намеса, колата е изгоряла напълно. С леки материални щети е и автомобил паркирал в близост до изгорялата кола. Собственикът Иво Иванов има съмнения кой може да е подпалвачът, но за момента не може да го докаже.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bmw fen

    1 0 Отговор
    vie ne razbrahte li 4e taka im gledate seira te tursat izvesnost sprete da pravite ot muhata slon i da vidite kak 6e sprat i te
  • 2 Вълкодав

    0 2 Отговор
    Народа се научи да лъже и да краде и връщане няма.В случая се научиха да палят и може би пак връщане няма да има.Пробита и прогнила държава с крадливи и подли политици.
  • 3 До Вълкодава

    1 1 Отговор
    Каквито са хората такива са и политиците. Хората също са супер големи б....ци, най-голямата из..т в Европа сме ние Българите.
  • 4 streleca

    1 1 Отговор
    Ami shte palqt kato nqma koi da gi spre ! Taka shte e i za napred !

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 асд

    0 0 Отговор
    В Ямбол преди 2 седмици запалиха 5коли тази седмица още 2
  • 7 Maurice

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "streleca":

    @4 Кой кого да хване? Това да не мислиш че е дело на закоравели престъпници!! Това са такива откачалки,на които полицаите няма как да проверяват психичните наклонности и кога точно ще им избие лудостта. Освен това повечето коли се палят заради застраховките. Ако ли не,то собственика на изгорялата кола е направил нещо на някой.Защо никой не идва да пали моята кола? НАРОДА Е ИЗ..Т,НАРОДА!! СТИГА СТЕ СЕ ОПРАВДАВАЛИ С ПОЛИТИЦИТЕ!!!
  • 8 ..........

    0 0 Отговор
    На автокъщите не им върви работата -само те имат пръат в цялата работа.
    Затова горят коли из цяла България.