Last news in Fakti

29 Февруари, 2012 10:24 937 0

Peugeot Partner изгоря в Бургас

  • пожар-
  • бургас-
  • автомобил
Peugeot Partner изгоря в Бургас - 1
Снимка: БГНЕС

Тази нощ в Бургас изгоря автомобил Peugeot Partner, паркиран на ул. «Босна», съобщиха от полицията в града.

Сигналът за пожара е изпратен от 37-годишния собственик на автомобила. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил с шестима огнеборци. От инцидента автомобила е напълно изгорял, като е обгоряла входната врата на дома на бургазлията.

При извършения оглед пред входната врата са намерени и иззети стъклена и пластмасова стопилки. Предстои извършването на повторен оглед в светлата част на денонощието.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА