27 Февруари, 2012 09:25 1 392 3

Румен Петков към мижитурките: Първанов е на високо

  • румен петков-
  • георги първанов-
  • бсп
Румен Петков към мижитурките: Първанов е на високо - 1
Снимка: БГНЕС

През последните месеци има една брутална агресия и опростачена идея за злепоставяне срещу Георги Първанов. Искам да кажа на тези мижитурки, мишки и негодници, че Първанов е доста на високо. Това заяви пред бТВ депутатът от Коалиция за България Румен Петков, който е и бивш вътрешен министър.

"Това са плювачи, калтаци ... Първанов е доста на високо, така че когато го плюят, рискуват да се опръскат", заяви Петков.

По думите му агресията, с която някои хора се опитват да опетнят Първанов, говори за паника и страх, а мотивацията е различна– да се харесат на някого или страх от принципни позиции.

Петков е на мнение, че в последно време напрежението в страната е доста нагнетено, визирайки взривения бизнесмен във Варна, убийството на Мирослава от Перник, палежите на коли, бумът на битовата престъпност. Причината не е само в обедняването, обясни депутатът и изтъкна „междуинституционалното замеряне“ с вина и медийния шум.

"Лидерство не се получава и връща, лидерството се доказва всеки ден", смята Румен Петков.

Той е категоричен, че в БСП не трябва да се персонализира сблъсъка Станишев – Първанов: "Трябва да говорим за политики, ресурс на влияние, качества за лидерско поведение. Защо дебатът трябва да се свеждат до две имена? Един много подготвен човек, например - Румен Овчаров, имаме и много способни млади хора, имаме богат потенциал ", смята Румен Петков.

„Ако като партия, допуснем дебатът да е сведен до Иван или Стоян, ще направим много груба грешка“, заяви депутатът и изключи разцепление на червената партия заради лидерска война. 

Червеният депутат коментира и последните скандали с бонусите, които доведоха до редица оставки: „ Бонусите ще сринат ГЕРБ.  Аз, дали поради глупост или по други причини, не съм участвал в това. Не съм взел и една стотинка командировъчни“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The Bear

    1 0 Отговор
    Това звучи като заплаха от Г-н Петков - един вид "Внимавайте какво правите, защото Първанов е на много високо ниво в октопода и възмездие ще ви застигне където и да сте - той има възможност за това" - нещо въздушно ми се струва това изказване - не е уточнил кокво има предвид с думата "високо". Ако на един човек съвестта му е чиста, при формулирани вече нападки против него, с високото позиция на която е може да си осигури трибуна и да отговори открито на нападките - веднъж, не е необходимо непрекъснато .....
  • 2 МММ

    2 0 Отговор
    Колкото по високо
    толкова по лошо падане
    Е КАЗАЛ НАРОДЪТ
  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    izpuskate si nervite gospodin Petkov.ot zor da istaknete Goce kato dobar i savesten politik zabraviate che BG narod vi pokaza vratata na predishnite izbori.vsichki v BSP ste za zatvora .