Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 14:40 41 160 32

Големи неприятности за Нова тв заради участието на Ванко 1

  • ванко 1-
  • биг брадър-
  • endemol shine group

Международната компания Endemol Shine Group, която държи лиценза за излъчването на "Биг Брадър“ по света, ще поиска обяснение от българските си партньори - Нова тв, заради участието на Ванко 1 в родната версия на шоуто.

Всички продуценти на локално ниво трябва да потърсят оторизация за всеки потенциален участник, който има нечисто съдебно досие. Подобно разрешение не е търсено в конкретния случай и към момента работим с българската продукция, за да разберем защо и да гарантираме, че такава ситуация няма да се повтори в бъдеще, коментира казуса пред "Монитор“ говорител на Endemol Shine Group.

Влизането на бивш затворник в Къщата не е прецедент в историята на "Биг Брадър“ на световно ниво, допълва още той. "Всеки случай е различен и се разглежда от нас като такъв. Като собственици на формата ние не толерираме никаква форма на обидно поведение на база възраст, инвалидност, пол, раса, религия, вярвания или сексуална ориентация“, категорични са още от Endemol Shine Group.

Припомняме, че влизането в предаването на осъдения за трафик на хора и незаконно притежание на оръжие рапър предизвика недоволство у зрителите. След като бе сезиран от организацията "Не си сама“, Съветът за електронни медии постанови, че няма нарушение на медийното законодателство. Казусът стигна и до страниците на британското издание The Guardian, пред които собствениците на Нова тв Modern Times Group изразиха намерението си да затегнат критериите за подбор на участниците.

Междувременно Иван Главчев, както е истинското име на Ванко 1, напусна шоуто по лични и здравословни причини. От екипа на "Вип Брадър“ потвърдиха, че участникът на няколко пъти е бил преглеждан от медицинско лице по време на престоя му при Големия брат. Решението за кастинга е взето на местно ниво и в съответствие с изискванията. В момента с Endemol Shine разглеждаме това решение и критериите за процеса на подбор на участници за в бъдеще, коментираха от Нова тв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лимонад

    119 5 Отговор
    Че те 3/4 не трябва да са одобрени ако има каквото и да е морално цензуриране
  • 2 Осеймсе процента

    101 8 Отговор
    Сега Халваджияните ще се бръкнат за глоба, и след като се платят хонорарите на т.н. ни "ВИП", отиде печалбицата. Бръкни в джоба на арменеца, за да не е толкова нагъл.

    Коментиран от #18

  • 3 гост

    71 3 Отговор
    Арменската телевизия ще плаща. Виц на деня.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Guðmundsson

    96 3 Отговор
    То такова предаване изобщо не трябва да има дори.
  • 6 Иван

    92 5 Отговор
    Ванко бил излязъл поради здравословни причини!?!?! Репортерът от "господарите" бил пребит?!?!?! НОВА ФЕЙК ТВ и арменците ни пробутват лъжа след лъжа!
  • 7 Иван

    97 6 Отговор
    Че кой гледа това тъпо предаване Биг брадър?
  • 8 Въпрос

    27 21 Отговор
    А що не пишете, че го изгониха задето каза единствените верни и смислени неща за жените и джендърите?!
  • 9 шшшшш

    32 49 Отговор
    Като е бивш затворник какво? Не трябва да работи,не трябва да го дават по телевизията,абе въобще щом си бивш затворник значи си пляка...? Абе....няма да коментирам повече...

    Коментиран от #13

  • 10 Антония

    40 4 Отговор
    И този път ще ни вразумят отвън.
    Явно отвън най после ни казаха че
    тоя Брадър е една голяма простотия по наш образец.
  • 11 Антония

    11 4 Отговор
    И този път ще ни вразумят отвън.
    Явно отвън най после ни казаха че
    тоя Брадър е една голяма простотия по наш образец.
  • 12 Гост

    21 1 Отговор
    По скоро някой от управляващите е решил че ще се отрази зле на рейтинга и се е обадил да го извадят, съответно са му платили яки неустойки.
  • 13 Ники

    51 0 Отговор

    До коментар #9 от "шшшшш":

    Като си бивш затворник .. е важно за какво точно .. ако е за склоняване към проституция и трафик на хора .. не те вкарват като вип персона в популярно , високо-рейтингово предаване в Прайм тайма ... на което има слоган ... Женско царство ... Просто са си прости тия нашите и това си е ... иначе вкъщи съм махнал Нова от всички телевизори докато свърши , жена ми се сърди 2 дена ... сега ходи всеки понеделник на гости ...
  • 14 Гост

    34 3 Отговор
    Не одобрявам участието му, защото се отразява зле на поддрасващите.

    Коментиран от #21, #31

  • 15 само главни букви

    28 9 Отговор
    не стига,че му взеха хотела,дето се канеше да продава женски ласки на пловдивските тарикати,Мая Манолава и Другата другарка,дето го извадиха предсрочно от панделата,ами и от брадърите го гонят,несправедлив е света
  • 16 nik

    18 3 Отговор
    АУУУ СТРАШЕН ПРОБЛЕМ ЗА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ БАЛХА ГИ УХАПАЛА
  • 17 фактолог

    6 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Сега Халваджияните ще се бръкнат за глоба, и след като се платят хонорарите на т.н. ни "ВИП", отиде печалбицата. Бръкни в джоба на арменеца, за да не е толкова нагъл.
  • 18 100 процента

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "Осеймсе процента":

    Халваджаните нямат нищо общо с Биг Брадър,не се изказвай неподготвен
  • 19 Стамат

    34 2 Отговор
    Къде е СЕМ? Такава гадост не може да се излъчва в национален ефир.
  • 20 Morgoth

    16 14 Отговор
    Разбирам ако не пускат бивши затворници като цяло. Но тук проблема е, че са се разсмърдяли от "Не си сама". Същите тези кучки, които обвиняват в насилие когото им падне (за предпочитане по-известен) и съсипват кариерата му независимо дали обвинението мине в съда или не. Интересно кога ще започнат да осребряват тази си сила под формата на рекет ... а може вече да го правят.
  • 21 Morgoth

    25 1 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    То ако гледаме отражението върху подрастващите май повечето индивиди, дето са там не трябва да се появяват изобщо в ефир :)
  • 22 [email protected]

    28 3 Отговор
    Само дето продуцент е Нико Тупарев. Иначе и аз мисля, че не трябва да го има. В Англия го спряха окончателно.
  • 23 Петков

    21 2 Отговор
    Този безсрамен простак защо изобщо се показва е ефир, с какви очи излиза пред обществеността? Довечера бил в затвора за куп провинения, наркотици, проституция и днес напълно свободно излиза... Вижте ме кой съм аз...!! Отвратителен човек с лице на мишка!
  • 24 гощо

    4 0 Отговор
    Ванко не е първият бивш затворник влизал в БГ къщата на Биг брадър.Другият лично го познавам.

    Коментиран от #25

  • 25 Куровед

    19 0 Отговор

    До коментар #24 от "гощо":

    Не че е затворник, а е сутеньор, съден за търговия с хора, боклук пълен.
  • 26 Анонимен

    7 1 Отговор
    Боже , сега се хванаха за Ванко, те в парламента, кви са ами лидерите на партии да не би да не са съдени , с подписи с пробация, и ни управляват, който иска да гледа нека гледа аз не го гледам,
  • 27 Опа

    10 1 Отговор
    Не го гледам като цяло.
    Реших да провера кои вип е влезнал и ...
    Това ако е випа на БГ аз се отказвам от България и кандидатствам за македонски паспорт
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Калчо

    8 0 Отговор
    До там стигнахме с опростачването, че да гледаме простотиите на хора, които ги лансират постоянно по всички телевизии всеки ден, от сутрин до вечер! Та тези, които ги излъчват постоянно, са най компрометираните лица на България! Това, че са по- известни от обикновените хора с изцепките си, не ги прави звезди, както постоянно ни втълпяват , че са! Всеки един от нас, е допринесъл с нещо на тази държава.Целта е ясна: интелигенция да няма!

    Коментиран от #30

  • 30 Ия-Ник

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Калчо":

    Целта е друга:Най-после да се отвратим от простотията,наглостта и лъжата,та дано осъзнаем,че без обща култура и връщане към ОТРЕЧЕНИТЕ ценности никой няма да ни уважава
  • 31 Оппа

    11 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    А Кулагин как се отразява на подрастващите? Затворник не може, а гей може??? Изкривена нация сме...
  • 32 Зайко Байко многознайко

    2 0 Отговор
    Тоя криминален, автентичен, аборигенен ци.га.нин роднина на другаря Иван Костов от Драгалевци с този недоразвит неврокраниум не очаквам да реагира по друг начин. Пример за децата, замислете се Азис, Ванко , могат ли да формират мирогледа на младите? O tempora o mores!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове