19 Септември, 2018 10:47 14 800 22

СЕМ разследва участието на Ванко 1 във "Вип брадър"

  • сем-
  • ванко 1-
  • иван главчев

Рапърът беше арестуван през 2003 година и обвинен за сводничество, трафик на жени и незаконно притежание на оръжие

СЕМ разследва участието на Ванко 1 във "Вип брадър" - 1

Съветът за електронни медии (СЕМ) ще проверява сигнали срещу рап певеца Иван Главчев, известен като Ванко 1, който е един от участниците в риалити формата "Вип брадър", излъчван по "Нова телевизия". Това съобщи председателят на медийния регулатор София Владимирова пред "Дневник".

СЕМ ще разгледа всички постъпили до момента сигнали, които касаят единствено участието на рап изпълнителя в риалити предаването, а не направени от него изказвания в къщата, уточни Владимирова. "Възможно е обаче до края на деня да са постъпили и други сигнали", посочи тя.

Ванко 1 беше арестуван през 2003 година и обвинен за сводничество, трафик на жени и незаконно притежание на оръжие. Той бе осъден на 12 години затвор.

Престъпният статут на Иван Главчев да бъде изрично и широко огласен, а националният ефир да се явява неизменно пространство за критично разобличаване на насилниците, не тяхна високоплатена трибуна. За това настояват от клуб "Не Си Сам(а)" в публикувано в сайта "Мама Нинджа" отворено писмо до "Нова броудкастинг груп" и СЕМ.

"През последните няколко дни наблюдаваме как в праймтайм в национален ефир шоково е героизиран като VIP (много важна личност) доказан международен престъпник с противозаконна дейност в България, Франция, Белгия, Испания", пише в текста.

В него се цитира и изказване на Ванко 1 във визитката му, разпространена преди влизането му в предаването, което се излъчва под мотото "Женско царство". "Женско царство съществува само по книгите. Искат изкуствено да ни наложат, че половете трябва да се изравнят. Аз не виждам нищо срамно в това жената да стои по-ниско от мъжа. Нека всеки да си знае мястото в крайна сметка. Всеки да си знае ролята в живота", казва Ванко 1.

"Не искаме и не можем да бъдем лично отговорни за възпитанието на всяко дете и подрастващ, чието съзнание се сблъсква с явлението Иван Главчев, и то без никаква цензура. Но можем да се поставим в ролята на будната гражданска съвест и да заявим категоричното си несъгласие с лансираните в национален ефир престъпни "примери за подражание" по отношение на това как се става много важна личност", пишат от "Не Си Сам(а)".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лесно

    47 3 Отговор
    Махате нова и всичките подобни боклуци и децата няма да гледат такива мизерии повече, а още по-добре е вместо телевизия да измислите някакво общо занимание

    Коментиран от #4, #13

  • 2 КУЛАГИНА

    18 3 Отговор
    КУЛАГИН и ВАНКО 1 голямата комбина на финал сме от победа към победа поздрави на маймун пешо
  • 3 КОК

    28 1 Отговор
    проститут плеймей Нора ВИП била
  • 4 Мъка,мъка....

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Лесно":

    Скопяване на продуцентите и водещите....
  • 5 Жоро

    21 1 Отговор
    ТОЗИ ВАНКО ЛИ Е ЕДНО ЛИ Е ДВЕ ЛИ Е СЪС ДВЕСТА В КАУША!!!А ТЕ ГО НАПЕРИЛИ ТАМ ДА МУ СЕ КЕФАТ ЗОМБИРАНИТЕ ТИНЕЙДЖЪРИ ПЪК И МУ СЕ ПЛАЩА ЗА ТОВА?????Е ОТ ТОВА ПОВЕЧЕ КАКВО??????
  • 6 Жоро

    10 0 Отговор
    ТОЗИ ВАНКО ЛИ Е ЕДНО ЛИ Е ДВЕ ЛИ Е СЪС ДВЕСТА В КАУША!!!А ТЕ ГО НАПЕРИЛИ ТАМ ДА МУ СЕ КЕФАТ ЗОМБИРАНИТЕ ТИНЕЙДЖЪРИ ПЪК И МУ СЕ ПЛАЩА ЗА ТОВА?????Е ОТ ТОВА ПОВЕЧЕ КАКВО??????
  • 7 гост

    28 2 Отговор
    ЧЕ ГЛЕДА ЛИ НЯКОЙ ТАКОВА ПОШЛО ПРЕДАВАНЕ В НАЙ СМОТАНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ?

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 отговор

    28 1 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    За съжаление да. Това са ВИП-персони, не е шега работа. Не са много по-различни от псуващите и ругаещи полуграмотници по форумите. Това е обществото ни. Ето в какво се наливат огромни суми, докато хора с увреждания протестират. Ненадминатата простачка с поведение на невменяема плеймейката Нора пристигна с 5 огромни куфара, пълни с парцали догоре, мяташе някаква гнусна коса, която сигурно й струва 1000 лв. Това са нашите принцове и принцеси, това е положението! Дайте на народа хляб и зрелища! Хлябът скъп, зрелищата ужасни!
  • 10 СамСъм

    18 2 Отговор
    Аз не разбирам какво Ви е виновен този индивид, това просто е един сигнал - колко са деформирани ценностите на обществото. Никой не Ви задължава да възпитавате децата си с телевизия, но трябва и мисъл да протича, а не както се прави първосигнална реакция на база нещо като ценности.
  • 11 Златко

    16 13 Отговор
    Човекът си е излежал присъдата мъжки и е редно да има възстановяване на своите човешки права. И тия "майки нинджи" станаха по-сурови и от прокуратурата. А относно колко са ни прости ВИП-овете това се търси - сеир и зрелища, никой няма да гледа 1 месец, ако изтъпанчат 20 много важни изследователя от БАН.

    Коментиран от #19

  • 12 Кольо

    7 13 Отговор
    Жената е става майка , длъжна е да се подчинява на мъжа за това е жена .....домакиня ....и да задоволява неговите нужди ...така е било и така ще бъде завеки ! Ясно !!!
  • 13 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лесно":

    Просто оскуби жицата от талавизора и не плащаи кабеларката е нема да гледаш ни нова ни мова ни дявол
  • 14 гост

    13 3 Отговор
    Не може затворници да стават реалити звезди , децата като гледат и каква поука ще си извадят че трябва да минеш през затвора за да станеш известен , това да си в затвора е срамота.Тия от нова грам акъл нямат.
  • 15 бббббб

    17 0 Отговор
    Всички неграмотници и престъпници станаха ВИП.Нищо чудно,че младежта расте без ценностна система.
  • 16 Бай Благой

    11 0 Отговор
    Не знам кой нормален гледа тази помия?
    Не знам и хора като Ваня Костова какво правят там?!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Митев

    3 3 Отговор
    Ванко с теб съм тия тия дето са те поканили са по големите мръсници в България
  • 19 Бугор

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Златко":

    Тия от б а н са за пандиза като Желязко Дамянов от имк що злато купи чрез дебелата нела
  • 20 Правият

    4 0 Отговор
    То в парламента е пълно с престъпници, а какво остава за телевизията. Освен това, всички западни рапъри са лежали в затвора за едно или друго. Говоря за по-старото поколение рапъри, днешните са лигльовци. А тогава са прикривали доходите си от наркотици и проституция именно по този начин. За това говорят, че рапърите са лоши момчета. Но майките от къде да знаят. Децата им се кефят на Снуп Дог, а нямат представа, че той е един от най-големите сутеньори в света.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 боклук тв

    0 0 Отговор
    аз не гледам тези кретени...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове