Last news in Fakti

16 Март, 2012 18:17 1 052 3

Георги Първанов: Премиерът да прави нов кабинет

  • трайчо трайков-
  • стефан константинов-
  • георги първанов-
  • бойко борисов

Серията от провали на премиера водят само до една мисъл, че е необходим цялостен ремонт – необходим е нов кабинет „Борисов”. Така Георги Първанов коментира рокадите в правителството. Не може да се кърпи днес единия сектор утре – другия, добави той от Перник.

Без подобен ремонт ние оздравяване на управлението не можем да чакаме, продължи анализа си претендентът за соцлидер, предаде бТВ.

"Премиерът, ако трябваше да сменя министри, трябваше да започне с Дянков, защото бедите в редица сектори се обясняват с политиката, която вицепремиерът провежда”, каза още Първанов.

"Аз мога да ви посоча още пет шест имена, които стоят в сянка, не случайно казвам нов кабинет”, върна се на основната си мисъл Първанов.

Смяната на поредният здравен министър Първанов оприличи на признание за провала на политиката в сектора. "Не може три пъти в рамките на мача да смениш левия бек".

Според Първанов голямата вина е на правителството, е че нява визия и политика.

Предсрочните избори не са по силите на опозицията, те биха могли да се проведат при оставка на премиера, добави Първанов.

Първанов подкрепя идеята за референдум за АЕЦ „Белене”. Ако допитването до хората обаче не бъде направено, той щял да настоява социалистическата партия да иска такова.

Отговорност за провала на бизнесфорума в Катар носи само Министерството на външните работи и разбиването на дипломацията от министър Николай Младенов, добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишо геврека

    0 1 Отговор
    И Гоце се обади.Не,че не е прав,но си мисля,че доносниците нямат думата,а Боко направо да се маха.
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    Parvanov pak se e izlojil.
  • 3 BERIYA

    0 0 Отговор
    Този човек не може ли да разбере ,че ако искат партията столетница да не си остане столетница (да продължи активния си път) ,то ще им са нужни реформи ,като първото нещо което трябва да направят е да се оттеглят старите „донове" ,Щото в тоя си вид на консервативно мафиотско сдружение няма да я докарат на добро.