Last news in Fakti

22 Март, 2012 11:03 1 602 1

Volkswagen Golf уби моторист (Обновена)

  • катастрофа

Тежка катастрофа между мотоциклет Suzuki, управляван от 23-годишен младеж и лек автомобил Volkswagen Golf е довела до смъртта на мотоциклетиста, съобщиха от полицията в Бургас.

Инцидентът между двете возила е станал на пътя Средец – Бургас, вчера сутринта, а мотоциклетиста е починал на път за болницата.

Причини за катастрофата, според полицията, е че 49-годишният водач на лекия автомобил предприема неубедена и неправилна маневра завой на ляво за навлизане в земен път, в следствие на което не осигурява предимство на движещият се насреща с несъобразена скорост мотоциклетист.

На двамата водачи е взета кръв за химичен анализ. По случая е образувано досъдебно производство. 

Бургаското онлайн издание Бесове допълни по-късно днес, че загиналият мотоциклетист е надзирателят от бургаския затвор Боян Вълков.

Очевидци на трагедията разказаха, че част от капака на „Фолксвагена” буквално е отрязана във формата на триъгълник от забилия се в него мотор, от който останките били зловещи. Лицето на шофьора на колата е било в кръв, вероятно от счупеното стъкло, гледката била потресаваща. Мъжът бил обаче на крака и очаквал униформените служители на място.

Боян купил Сузукито два дни по-рано и се гордеел с него в Средец. Във фаталния ден той тръгнал за Бургас, за да го регистрира. Той е син на Илиян Вълков, който също преди да се пенсионира е бил надзирател в бургаския затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    0 0 Отговор
    Боян ми беше колега и не е надзирател,а военен.Журналистите като не знаят по-добре да не пишат нищо.