24 Декември, 2018 15:54 18 378 33

Близначета спасени по чудо при мелето с шефа на "Гранична полиция"

  • гранична полиция-
  • светлан кичиков

Шефът на „Гранична полиция“ Светлан Кичиков се прибрал по спешност в Бургас, за да вземе двете си деца – близначета. Това твърди „Флагман“, като се позовава на свой източник.

Кичиков вчера катастрофира с автомобила си на автомагистрала „Тракия“, докато пътувал със семейството си към София.

По щастливо стечение на обстоятелствата децата са невредими.

Шефът на „Гранична полиция“ е в болница с травми, но е без опасност за живота.

Светлан Кичиков бе назначен на високия пост през август 2016 г. Дотогава той ръководеше звеното на граничните полицейски катери в Бургаско. След като оглавил „Гранична полиция“, Кичиков се преместил в София, но близначетата – момче и момиче, продължили да живеят и да учат в Бургас. В случая за тях се грижели родителите на Светлан Кичиков в апартамента им в жк „Славейков“.

Причината той внезапно да тръгне за морския град със служебната кола, която му се полага, и да вземе близнаците е, че майка му се е разболяла.

На път за София, около Пазарджик, се е случил сблъсъкът с турския ТИР.

Колеги на Светлан Кичиков го описват като изключително грижовен баща и му пожелават скорошно оздравяване и бързо завръщане в службата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    143 11 Отговор
    Ако е вярно,че тоя пуяк е пътувал със служебна кола по лични неща,да го уволняват и да плаща за щетите.Бил съм в старите Гранични войски,разликата със сегашната Гранична полиция е "от тук до луната".

    Коментиран от #6, #28

  • 2 Бай

    111 4 Отговор
    Спокойно следващата кола данъкоплатеца да му вземе 4x4 и гражданската с бонус маус да му плати винетката сигурно я има и бензина !!!

    Коментиран от #3

  • 3 прикордонник

    122 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бай":

    Да не се притесняват такива като теб- за това плащате пълно каско!
    П.П. Иначе колко удобно измислено- по спешност! Аз като се разболее някой от семейството си паля личната кола! Аман от самзабравили се чиновници! Че и нагло лъжат!
  • 4 Тряс

    126 7 Отговор
    Айдееее, и тоя бил много грижовен баща, също като другия цървул Горанов - децата му се изплашили от земетресението и той веднага се погрижил да им намери безплатна къщичка в затворен комплекс! А на тоя каква легенда му измислихте, че използва служебната кола за лични цели в извънработно време? Бил ли е пиян, карал ли е с непозволена скорост, нарушил ли е закона, кой е виновен за катастрофата? Пълно герберунгерско мълчание... очевидно се готви поредния кьорфишек за матряла!
  • 5 бг Сталин

    99 2 Отговор
    Моментална оставка,и пълно възтановяване на щетите с лични средства.Аман от такива тарикати кръвопиици.

    Коментиран от #16

  • 6 прикордонник

    18 61 Отговор

    До коментар #1 от "реалист":

    Да, наистина! Като за начало- не застрелваме Източногермаснки туристи, тръгнали към гнилия капитализъм! Като второ- сегашния състав не изперква, като си чака 11 месеца първата отпуска, на 20 км. от най- близкия асфалт, и с промито съзнание извършва престъпленията по точка 1.; Като трето няма артелни, с които старшината на заставата си черпи гостите с дебели като валенки подметки, а на войниците раздава боб и леща; Четвърто- офицерите и старшитите вече не дърпат бракониерски "редове" от по един пълнител, в сурията диви прасета, със служебния "калашник" и със служебни патрони- "Щото тук аз командвам и горският стои на портала"! Да изброявам ли още!? Като за последно- сегашните офицери сами си пишат документацията, лъскат кондурите и си правят кафето, а не издевателстват за тези неща над войниците. Весели празници!

    Коментиран от #13, #27

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Будалата

    94 2 Отговор
    Няма по хубава кола от СЛУЖЕБНАТА.
  • 9 ККК

    81 0 Отговор
    Със служебната си кола да си прибере домочадието и свинското за празниците.
  • 10 Ай ся

    80 1 Отговор
    Е тоя човек е на 55 поне, близначета бебета не ми се вярва да има. Съчиняват да ни умиляват, но в неделя се кара личната кола с личен бензин бай дъ уей!!
  • 11 ТИР

    46 3 Отговор
    Как точно е станал сблъсъка с турския Тир? ?? Тоя Кичиков е карал бързо и невнимателно. ...колко коли и камиони имаше по Хемус като пътувах три часа в събота и Слава Богу нямаше катастрофи! !! Може ли да возиш децата си и да караш бързо ???
  • 12 СЯ ША МУ КУПЯТ СЛУЖЕБЕН САМОЛЕТ

    23 1 Отговор
    ЧЕ ДА НЕ СЪ БЛЪСКА ТЪЙ.ТО ДА БЕШЕ НЯКОЙ ЗАЙЧЕ НА ПЪТЯ И ДА НЕ ГО ВИДИ А ТО ЦЯЛ ТИР..... ДА МУ МИСЛЯТ СЯ ГАРГИТЕ В НЕБЕТО......
  • 13 423

    41 1 Отговор

    До коментар #6 от "прикордонник":

    Първото се нарича "охрана на държавната граница". Ваша милост просто нямаше да издържите в старите ГВ, сигурно и този Кичиков. Но сте прав в едно нещо - и тогава и днес, политическите чапкъни (все хора на силните на деня) също ползваха служебните УАЗ 469 за лични цели - организация на взаимодействието с митницата със следващ банкет; проверка на "Н-ската" застава в почивен ден с лов в присъствието на видни партайгеносе. И въпреки това, и дори въпреки такива като вас и Кичиков, тогава границата се пазеше. СЕга само се твръди, че се пази. Мърлячи и бездейници.

    Коментиран от #22

  • 14 мангалезич

    24 2 Отговор
    И скоро 20 заплати кешовица.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Viktor

    39 1 Отговор
    Ако беше някой сержант вече да са го наказали и уволнили. Шефчето отговаря за ГКПП-тата, яко пара и корупция. Идат избори. Пълнене на гуши и джобове.
  • 18 Гого

    31 1 Отговор

    До коментар #16 от "СссереМ":

    Тия постове само с учене не се заемат а с пари, драги мой, явно падаш от Луната. Става въпрос за ГКПП-та, а не за "зелена граница". Тоя се е яко наклал ама Господ си знае работата.
  • 19 Преминаващ

    24 0 Отговор
    До прикордонник: Опитваш се да се правиш на граничар(офицер).За читателите да подчертая че прикордонник е ,,украинска ''дума,която означава граничар.Украинска в кавички поради това ,че такъв език няма.Все едно да има македонски.Та ако все още служиш съм убеден ,че си дебел канцеларски плъх.Най -малкото си някакъв нереализирал се даскал и сега ,,офицер''.Не може и дума да става между Гранични войски и т.н.гр .полиция,която е една пълна заблуда за обществото.Сега не съществува охрана на границата а само добре организирани канали.А с какво можеш да ми обясниш,че има колеги със 70 командировки от 2013г. до сега.Сега може би ще загубите правото да ползвате да ползвате сл.автомобили за лични цели,е време беше.Кажи си и ,коя партия те е назначила ,като ,,офицер''.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гларуса

    14 1 Отговор
    Нашия съгражданин е заредил служебния автомобил на Марешки по евтинко неговия го е обявил в мобиле бг за продажба
  • 22 прикордонник

    2 8 Отговор

    До коментар #13 от "423":

    Направо съм горд, че нямаше да изържа! И ако оставям съдията да реши кой живот да отнеме, докато си изпълнявам задълженията разписани по закон- да мърляч съм и бездейник, а не изкадялник!
  • 23 селянин 1

    18 0 Отговор
    Що му завиждате,тръгнал през уикендо със служ.кола да инспектира бутнатите огръждения от ветеро по границата..а на връщане взел децата,да спести малко от джоба..пуста алчност и икономия,всеки по етажите се самозабравя..особенно покрай коледа и великден,дръпнете ръчната..намалете малко,то бива,бива,ама оня от горе гледа..
  • 24 Майка му

    19 0 Отговор
    Тва като една селска мутра униформен полицай със личния си автомобил в София днес, летеше бързо, затъмнил предните прозорци, всеки светофар го минаваше с нарушение предреждайки останалите коли през насрещното( въпреки това, че имаше по две коли на светофар)..... жалко че не се сетих навреме да го снимам. Ма то и да го снимам кво.... той е с пагон и е много повече от нас простосмъртните. Колегите ще го спрат за да му кажат "лек ден колега" .
    .... не ги знам тези комплексарчета с какво се друсат, те масово са най-арогантните на пътя.
    Трябва да се направят някакви граждански патрули, който да могат да глобяват точно тези, истинските престъпници с имунитет.
  • 25 факт

    8 0 Отговор
    ПОЛАГА МУ СЕ КОГАТО Е НА СЛУЖБА
  • 26 анонимен

    4 0 Отговор
    Какъв е размера на несъбраните актове от КАТ и тези средства не биха ли могли да се използват за оборудване ако се съберат в някакъв процент?
  • 27 Българин

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "прикордонник":

    За жалост прочетох коментара ти! Не вярвах , че простотията може да стигне до такова ниво ! Един съвет : иди на лекар, може да си болен !
  • 28 112

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "реалист":

    нищо ново под слънцето. египетска мъдрост.
  • 29 112

    12 0 Отговор
    нагли до безобразие комунистически мекерета. полагала му се кола? сама за служебни нужди! ами заповед за командироване? този е като бивш началник на кат-варна, който си ходеше на село със служебно порше. уволниха го. а този хрантутник?
  • 30 червен

    11 0 Отговор
    Да го зажалиш тоя.Няма лична кола затова взел служебната с пьлен резервоар до морето и обратно
  • 31 abv

    11 0 Отговор
    Жалко за човека. Типично по български със служебната кола, защото му е" малка" заплатата.
  • 32 сноу

    10 0 Отговор
    То накичен като маршал бе -е..не-е направо генералисимус..Ще кажеш, че на цяла Европа армията командва, а то под шапката няма акъл една кола да управлява.
  • 33 АВВА

    9 0 Отговор
    Жалки Смешници! Катастрофа през почивен със служебен автомобил.... !!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове