Last news in Fakti

15 Април, 2012 09:01 574 0

Попова открива фестивал в Босилеград

  • босилеград-
  • маргарита попова
Попова открива фестивал в Босилеград - 1
Снимка: БГНЕС

Днес, Възкресение Христово, вицепрезидентът Маргарита Попова ще открие XIX международен детски Великденски фестивал, който ежегодно се провежда в Босилеград, Сърбия. Фестивалът ще бъде открит в 13.30 часа в двора на училище „Георги Димитров” в Босилеград, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Вицепрезидентът ще има срещи с председателя на българския Културно-информационен център в Босилеград Иван Николов и кмета на общината Владимир Захариев.

След 15.00 часа в Културно-информационния център в града Маргарита Попова ще присъства на състезание за най-здраво Великденско яйце. Предвидени са посещения на вицепрезидента в храма „Света Троица в с. Извор и църквата „Рождество на Пресвета Богородица” в Босилеград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА