5 Май, 2012 10:21 1 520 4

Алексей Петров припада, местят го в болница

  • алексей петров-
  • софийски затвор-
  • болница-
  • октопод
Алексей Петров припада, местят го в болница - 1
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров e припаднал тази нощ в ареста и е преместен  в лечебното заведение на Централния софийски затвор, съобщи ТВ7.

Лекарите са му назначили изследвания, за да проверят дали действително е болен или симулира.

 Алексей Петров беше арестуван на 3 май в съдебната зала, след като двама от свидетелите обявиха, че са склонявани да лъжесвидетелстват и са заплашвани от него.

Подсъдимият по делото "Октопод" поиска вчера отвод на съда. Съдебният състав обаче отхвърли искането като немотивирано.

Припомняме, че Алексей Петров е подсъдим заедно с още петима по обвинения за организиране на престъпна група, рекет и изнудване.

Той беше арестуван през февруари 2010 г. при операция с кодовото име "Октопод". Първото дело срещу групата се провали и през октомври миналата година Софийският апелативен съд освободи Петров от ареста, като измени мярката му за неотклонение на домашен арест, а подсъдимият се яви на избори като кандидат за държавен глава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЛКАНИАДА

    0 0 Отговор
    СРАМОТА! ! ТАЗИ СЬДЕБНА СИСТЕМА ПЕРИОДИЧНО СЬСИПВА КРЕХКИТЕ ТЕЛА И ДУШИ НА ПРЕСТЬПНИЦИТЕ.ЕДНИ ЧАКАТ ДА ГИ АРЕСТУВАТ ТА БЕЗПЛАТНО ДА СИ ОПРАВЯТ ЗЬБИТЕ,ДРУГИ-ДА ЛЕКУВАТ ЗАПУСНАТИ БОЛЕЖКИ,А ТРЕТИ НАПРАВО ПРИПАДАТ.НА БАС ЧЕ Г-Н ПЕТРОВ Е "НЕИЗЛЕЧИМО БОЛЕН" И ТРЯБВА ДА БЬДЕ ОСВОБОДЕН.АБЕ ДА НЕ СИ ЛЕКАР В БЬЛГАРИЯ-АКО НЕ ДАДЕШ НЕОБХОДИМИЯ "ПРАВИЛЕН"ОТГОВОР- ЯКА ТИ ГЬРБИНА НА ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ.ТА ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА В БАЛКАНСКИ ВАРИАНТ
  • 2 венцислав николов

    0 0 Отговор
    МИЛИНКИЯ
  • 3 мммдаа

    0 0 Отговор
    театрото е пълно...
  • 4 мммдаа

    0 0 Отговор
    театрото е пълно...