Last news in Fakti

31 Май, 2019 08:31 1 790 23

Кристалина Георгиева няма да оглави ЕК

  • кристалина георгиева

Аз си имам работа, много интересна, много трудна, заяви изпълнителният директор на Световната банка

Кристалина Георгиева няма да оглави ЕК - 1
Снимка: БГНЕС

Кристалина Георгиева отрече спекулациите, че ще е новият председател на Европейската комисия. Във Великотърновския университет, където изнесе публична лекция на тема „Светът и ние“, главният изпълнителен директор на Световната банка коментира, че България е в много добро икономическо състояние на фона на увеличаващите се проблеми в световен мащаб.

Георгиева честити на новите български евродепутати и изтъкна, че вотът е бил спечелен от проевропейските партии.

"У нас българите гласуваха за проевропейските партии. Това е много добре. Предстоят месеци, в които ще трябва да се формира програма, която да обединява проевропейските партии и аз съм убедена, че това ще се случи", каза Георгиева, цитирана от БНР.

Главният изпълнителен директор на Световната банка отрече, че ще е новият председател на Европейската комисия.

„Аз си имам работа, много интересна, много трудна работа. На хипотетични въпроси отговори нямам. Нашата организация по спекулации не коментира“, категорична бе тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба Гицка

    4 1 Отговор
    И аз няма да оглави ЕК
  • 2 УРАААААААА

    8 0 Отговор
    САМО ТАКА!
  • 3 Дидо икебаната

    4 3 Отговор
    Изпих две кафета и ми се досра много здраво и л****** ми седи на г***Румен и Бойко да отворят уста един наточен малко тъмно фрапе в устата и да го изпапам да ми изпратят л****** да ми изпратят Ние сега ще се исера mnogo ще си изцедя изнасили Тролчета и педерастчета по едно Главно в устата да сложа по Едно г**** г**** г**** г**** Сашко миксирам л****** л****** ще го миксирам с четката си го миксирам с четката и на всички боклуци в устата да се исера яко и само да мляскат да мравка в горната да мляскат Яжте ми горната боклуци
  • 4 Сталинка 😂😂

    17 0 Отговор
    Бесен комунист шеф на световната банка😂😂😂😂нищо случайно нема
  • 5 СВЕТОВНА БАНКА ПОГРЕБАЛНА СЛУЖБА

    14 0 Отговор
    Милата лелка!
    Снимката им със Джордж на фона портрета на Левски си е жива перверзия.
    Попитали радио Ереван:
    Защо зелката е винаги усмихната?
    ********************
  • 6 Тъп

    8 0 Отговор
    Мъдро решение.
  • 7 той

    7 1 Отговор
    От къде изплува тази червена тъпа жена така и не се разбра?
    В световната банка за да отидеш трябва някое правителство да те прати...без конкурс. Наш човек си и отиваш на яка хранилка...Какво е направила тази за България?

    Коментиран от #18

  • 8 КРИСИ КРИСИ

    5 1 Отговор
    НИКАКЪВ ЧЕП НЕ СТАВА ОТ ТЕБ. Ни за световна банка , ни за ЕК. Ходи си дома да драндуцаш внуците.
  • 9 Лично мнение

    7 1 Отговор
    Кристалина е маша на соросоидите, беше си ясно че няма да стане шев на ЕК, още преди изборите нямаха позиции да я направят, а след резултатите стана съвем ясно че нямат шанс. Добре, че боко най-накрая вдяна че американския шпек нищо не пуска колкото и да го джвака, та си замълча преди евроизборите за кристалина. Иначе пак щеше да се изложи с нея като при избора за шеф на ООН.
  • 10 Кики

    4 1 Отговор
    Продадоха народа си всички от последните 20год заедно . Разбирам напълно народния съд. Кой ли би бил против ???

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Съдът,

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Кики":

    Въпросният, не бил народен, а сталински и присъдите са в името не на народа, а на Симеон Сакскобурготски ! Провери! Но това е истината!

    Коментиран от #14

  • 12 Референдумът

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Кики":

    Република, или монархия, е спечелен, от монархията, но комунетата са броили бюлетините.
  • 13 от чистота

    4 0 Отговор
    Откакто се изцепи,че с бежанците щяла да подобрява генофонда на България,мисля че на всеки му стана ясно,за какъв боклук става въпрос.
  • 14 Кики

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Съдът,":

    Историята е уличница, но ако беше Чърчилски сигурно би бил още по-гаден. Режимът, въведен в Гърция още е в сила - мракобесен, силно антибългарски, унищожение на българщината и историческите паметници. А който отрича трудовите концлагери след 1932 е неграмотен
  • 15 Лиляна Павлова

    2 0 Отговор
    Ами тогава онази слабата Габриел да ходи да оглави ЕК. Искам и аз да съм евродепутат.....двойно по- представителна съм от нея.
  • 16 Сталинке

    3 0 Отговор
    Ела ма ще ти дам да оглавиш едно стадо кози. Ще бъдеш сред сродни души и ще има много зелено за прибиране. Вярно зеленото не е пари ами трева ама нищо.
  • 17 лаборант

    2 0 Отговор
    Тази тъпа крава добре щеше да пасне на ЕК след пияндурника Юнкер.
  • 18 Димитър Кънев

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "той":

    Как какво е направила за България. Много направи и още как.Нали отиде в онова Родопско село което бе удавен от някакъв неизвестен язовир и им каза индиректно че Европа няма да си мръдне пръста за тях и най спокойно им се разрешава да пукнат тихомълком. И ти задаваш тъп въпрос какво е направила.А ми това малко ли е.
  • 19 Алфа Ромео

    1 1 Отговор
    Да имаш си интересна работа, да работиш за еврейските си шефове активно против България.
  • 20 Димитър Кънев

    1 0 Отговор
    Защо Сталинка не ни даде акъл как и ние да се уредим.Е разбира се уреди щеката на Цецо.А още да каже с какви връзки по време на соца отиде без проблеми в САЩ. Интересно кого ли е предала или на кого се е сложила.Нищо ново под слънцето.Предателите винаги са толерирани от западняците.Е Чингиз хан ги е ОБЕЗГЛАВЯВАЛ ако и да са се предавали на него.
  • 21 Димитър Кънев

    1 0 Отговор
    Защо Сталинка не ни даде акъл как и ние да се уредим.Е разбира се уреди щерката на Цецо.А още да каже с какви връзки по време на соца отиде без проблеми в САЩ. Интересно кого ли е предала или на кого се е сложила.Нищо ново под слънцето.Предателите винаги са толерирани от западняците.Е Чингиз хан ги е ОБЕЗГЛАВЯВАЛ ако и да са се предавали на него.
  • 22 Боко

    1 0 Отговор
    Няма как да стане!
  • 23 гнида

    1 0 Отговор
    Тая живяла ли е някога в България , та да очакваме да ни защити интересите ? Таз и марийка от габриелово са приходанките на гроб !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове