Last news in Fakti

13 Юни, 2019 09:50 9 371 34

Ето кои са загиналите младежи до Неделино

  • неделино-
  • катастрофа

Младежите били в BMW-то, шофирано от Борислав

Ето кои са загиналите младежи до Неделино - 1

26-годишния Мартин Карасенов, Борислав Хаджиев на 27 и 24-годишния Огнян Сапунджиев са загиналите при зверска катастрофа на пътя Неделино към златоградското село Долен.

Младежите били в BMW-то, шофирано от Борислав, уточнява в. „24 часа“. В района на бившия военен завод колата се завъртяла и с дясната си страна се ударила в предницата на насрещно движещия се микробус Mercedes Sprinter, управляван от жител на Неделино. При удара на място умират двама от младежите. Единият от тях е изхвърчал през задното стъкло и тялото му е открито смазано на капака. Третият е транспортиран във филиала на спешна медицинска помощ в Златоград, където издъхва.

Мартин е имал рожден ден в деня на трагедията. Той е син на бившия кмет на Долен Валентин Карасенов. И тримата работели в София.

Шофьорът на микробуса е от Неделино. Закаран е в МБАЛ-Кърджали с болки в главата, корема и гръдния кош, но няма опасност за живота му.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Авто спеца

    41 7 Отговор
    Чий го е дирил с вратите напред в Мерцедеса?

    Коментиран от #26, #30

  • 2 Луд

    36 3 Отговор
    Трагедия.
  • 3 Гост

    73 4 Отговор
    Трагедия. Самозабравят се хората като се качат в "премиум марка" - беден народ .... бедни душици.

    Коментиран от #4

  • 4 Шумахер

    61 5 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Къв е тоя таралясни с кристалните стопове премиум за 1500лв.?това е било кола преди 25 години!

    Коментиран от #19

  • 5 гост

    21 14 Отговор
    няколко отпадъка по-малко

    Коментиран от #33

  • 6 Синдикат на Ало Измамниците

    59 2 Отговор
    Стигнах до "младежи и bmw", от там нататък всичко ти става ясно. Чалгата дъни, газта до ламарината реплики от рода "глей ся ко прай в завоя" и ей го резултата. Но от друга страна естествения подбор си казва думата.
  • 7 коки

    17 6 Отговор
    беенвеее да бест кар
  • 8 Шумахер

    38 3 Отговор
    И колата не се е завъртяла а я е завъртял! колите сами не могат да се въртят на ляво и дясно!
  • 9 лелелел

    32 0 Отговор
    Аз като казвам, че трябва да се слагат колани хората не вярват.
  • 10 Ники

    17 7 Отговор
    Докато държавата толерира карането на подобни багии .. ще е така
  • 11 bgbadka

    38 12 Отговор
    BMW не е кола, тя е религия, секта, начин на мислене и живот. Да си купиш нещо, което сам знаеш колко е смотано и скалъпено, но и сам да се убеждаваш, че си постъпил правилно, това е секта.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 TIE X1 Advanced

    35 1 Отговор
    Хем не умеете да шофирате, хем искате да го правите бързо... няма как да стане. Бог да ги прости момчетата, но кой каквото е търсил - намерил го е. Добре поне че няма други убити.
  • 14 От много акъл

    27 2 Отговор
    Кола със задно..... В ръцете на пишлеме... Да се забрани първите 5 г да караш кола със задно и до 100 кс... Все такива се самопребиват токущо взе 150 кс и дрифт
  • 15 Сарматиан

    27 1 Отговор
    Какво да кажем вече тези момчета не са между нас. Бог да ги прости и нека за всички нас този случай бъде като обица на ухото за да няма други такива.
  • 16 Абе хора,

    29 10 Отговор
    беемветата не са за всеки! Беемве се кара от опитен шофьор, не от джигити с половин грам сиво. За такива - има дачии, рена, фиати, роботи...
  • 17 Абе хора,

    13 9 Отговор
    беемветата не са за всеки! Беемве се кара от опитен шофьор, не от джигити с половин грам сиво. За такива - има дачии, рена, фиати, тойоти....
  • 18 Да мрът боли ма

    12 13 Отговор
    Неколко представители на нулевото поколение по малко😂😂

    Коментиран от #34

  • 19 дедо

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "Шумахер":

    Знаеш ли защо човека е сложил кавичките на премиум марка!? А сети се от три пъти!
  • 20 Bukov

    12 4 Отговор
    проблема е че точно това е46,което са карали са си с фабричен дефект от към задния мост,който е хванат за купето към ламарина под 2мм.Много такива е46-ци губят сходимост заради некачественото купе и самия заден мост измества при по сериозен напън в завой и колата е опасна за каране.И при това положение да се правиш на мъж колко може да караш с този кренвирш е леко казано драматично.Имал съм е46 и знам точно каква тоалетна е точно този модел на БМВ преди и след фейслифта пълна трагедия.

    Коментиран от #31

  • 21 ЪРП

    15 1 Отговор
    МНОГО БЕЗУМНИ ПИШЛЕМЕТА ИМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!
    ТОТАЛНО ИЗТЪРВАНИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ!!!
    НЯМА И НИКАКВА КУЛТУРА В ДИВАШКА БЪЛГЛАРИЯ ХОРАТА ДА СИ СЛАГАТ КОЛАНИ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ.....ТАМ КАТО СЕ КАЧАТ СЕ МИСЛЯТ ЗА "БЕЗСМЪРТНИ"!!
    ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ ВСЕГИ БОЖИ ДЕН ВИЖДАМ ВТРЕЩЯВАЩО МАЛОУМНИ РОДИТЕЛИ ДА СИ КАРАТ ДЕЦАТА В КОЛИТЕ БЕЗ КОЛАНИ!!!!!!!!
    БОГ ДА ГИ ПРОСТИ МОМЧЕТАТА И СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВАТА!!!

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 некой

    6 2 Отговор
    Когато младеж си купува подобен автомобил да се замисли много за последствията от безрасъдно шофиране!Смъртни случаи с тази марка цяло гробище напълни.Жалко за младите хора!
  • 24 Plovdiv

    8 0 Отговор

    До коментар #21 от "ЪРП":

    Малоумници в буквалния смисъл са ония, които возят децата си седнали в тях, докато са зад волана. Такива трябва директно да бъдат откарвани в затвора!!!
  • 25 Бай Иван

    8 0 Отговор
    Не казвам че съм голям шофер, но от 10г карам купета от марката и такива уродливи решения никога не съм вземал. Глупост е да караш семейния седан да лети в вратите. Жалко за пасажерите. Не съжалявам водача, заради идиотизма и решенията му!
  • 26 Пламен

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Авто спеца":

    ами... сещай се!
  • 27 сноу

    4 0 Отговор
    Преди ден-два пак две говнета отлетяха през едно дърво за вечните ловни полета и обявих, че тръгвам да садя фиданки .Реших прибързано ,че това е начина да се съкратят поне половината недовършеняци и полуфабрикати .В смисъл правил го баща му ,оформяла го майка му, ама щом докарали работата да му налеят нещо в тиквата, се оказало че няма нищо в склада-а.Завъртели се наляво ,ха надясно ..гледат ланшна помия и без да му мислят, лис до капачката.Та това е причината по улици ,училища ,пътища и светофари да тъпкано от самоубийственни помияри.
  • 28 Факти1

    4 0 Отговор
    Защо водачите на БМВ сте толкова прости?
    Глупендери !
  • 29 Византия

    4 0 Отговор
    То кола няма ама гледат страшно от каруците си и кара като тъпак.
    Хора с малки п**ки и многооо големи комплекси. Да се трепят такива нещастници да не трепят хора и цели семейства.Не ми се мисли другата кола ако е била лека кола, семейство с две малки дечица.
    Кофти за родителите на тъпаците с БМВ-то.
  • 30 ЕКСПЕРТА

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Авто спеца":

    1-на бръмчаща трошка по малко, ще спиме по добре.ДА СЪ ИЗТРЕПЯТ СИТЕ БРЪМЧАЩИ ТРОШЛЯЦИ,БРИЧКИ,МОРГИ,ТРОШКИ,ЧАРКАЛЯЦИ И ТЕМПОДОБНИ БРЪМЧАЩИ ТВАРИ
  • 31 ПО ТВОЯТА ЛОГИКА ДОСЕГА ВСИЧКИ

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Bukov":

    СОБСТВЕНИЦИ НА Е46 ЩЯХА ДА СА КАТАСТРОФИРАЛИ..ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО Е46 ИМА ПО СВЕТА?! ОБВИНЯВАШ АВТОМОБИЛА ЗА ДА ОПРАВДАЕШ ФАКТА ЧЕ ПРОСТО НЕ МОЖЕШ ДА КАРАШ...ТАКА Е СТАНАЛО И ТОЗИ СЛУЧАЙ..БОГ ДА ПРОСТИ МОМЧЕТАТА..
  • 32 Plovdiv

    2 0 Отговор
    "Хлапетии, пишлемета" и други подобни... Такива квалификации чета тук относно загиналите. Освен задължителното уважение към мъртвия, което отсъства в случая, има и друго: Извинявайте, ама ако човек на около 25 години вече не е поне отчасти зрял мъж, то кога ще стане такъв?! Аз съм на 47, ходил съм в казармата, имам висше образование, отгледал съм две деца, благодаря на Господ за което... Но виждам, че ония, които са родени след 1985 г, са масово някакви тотално неадекватни, напълно безотговорни - ако тия трябва да поемат лостовете за управление на тази държава един ден, по-добре някой да ни пороби, честно! Просто те нямат елементарна ценностна скала и случаи като този са само поредното болезнено доказателство за това! Ако сами не можем да опазим себе си и другите около нас, даже и Господ не би могъл да ни опази!
  • 33 Някой

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Не ви ли е срам???? Как по дяволите ще ви хрумне нещо подобно да кажате?? Съвест или поне малко милост няма те ли в този мозък??
    Ако това беше някой твой роднина така ли щеше да кажеш??? Постави се поне за малко на мястото на почернените семейства.. Как ще се чувстваш??? Какво ще чувстваш??? Ако видиш коментар от сорта на твоя.. Каква ще ти бъде реакцията?? Как би реагирал??
  • 34 Някой

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Да мрът боли ма":

    Какво му има смешното в това, че да се посмея и аз???? Как имате смелостта да пишете такива неща?? Изобщо познавате ли момчетата, знаете ли цялата истина за катастрофата, че да пишете и говорите толкова груби неща?? Срам няма те ли??? Я се поставете за малко на мястото на родителите. Как ще се чувствате?? Приятно ли ще ви бъде така да оплювате мъртвите им деца????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове