Last news in Fakti

14 Май, 2012 06:00 970 0

Пресконференция за Застраховател на годината

  • застраховател на годината-
  • вузф-
  • григорий вазов
Пресконференция за Застраховател на годината - 1
Снимка: БГНЕС

От 14 май от 11 часа във ВУЗФ ще има пресконференция за конкурса  "Застраховател на годината". Предварително ще бъдат обявени критериите, по които става класирането на номинираните. На 16 май в хотел Кемпински от 19 часа ще бъдат връчени поредните награди. Тази година е четвъртата подред на конкурса, връчването ще стане на 16-ти май.

„Преди 5 години ми правеше впечатление, че банките и банковата система всяка година имат 3 или 4 форума, на които под различни форми се номинираха банки и банкери и те получаваха различни награди. Разбира се, водещият тук беше на вестник Банкер. По отношение на застрахователните и пенсионно осигурителните дружества нямаше нито един форум, на който да се номинират и класират застрахователи или застрахователни дружества. И тогава ми дойде идеята, че ВУЗФ може да бъде инициатор на един такъв форум”, обясни в ProИнтервю ректорът на ВУЗФ доц. Григорий Вазов.

„Разговарях с тогавашния председател на Асоциацията на застрахователите Орлин Пенев и той подкрепи тази идея. Скоро след това бяха връчени първите награди от името на ВУЗФ, Асоциацията на застрахователните дружества и Фондация Гаврийски. В следващите години поканихме и Асоциацията на пенсионно осигурителните дружества и миналата година за първи път и те участваха в този форум”, разясни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА