16 Януари, 2020 18:17 3 546 46

Красимир Каракачанов: Къде е вината на Нено Димов?

  • нено димов

БСП и ДПС управляваха достатъчно заедно, заяви лидерът на ВМРО

Красимир Каракачанов: Къде е вината на Нено Димов? - 1

В основата на напрежението в управляващата коалиция е вотът на недоверие. Покрай него се преекспонираха една камара неверни неща и се създаде цялото това напрежение, каза в предаването "Лице в лице" по bTV вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

БСП и ДПС управляваха достатъчно заедно, заяви той.

Водната криза не е от една, две или три години. Проблемите са, че цялата водопреносна мрежа е на възраст около половин век. Това са старите етернитови тръби, които са неизползваеми. Загубите във всяко едно ВиК са много големи. Проблемът не съществува отсега, но ми се струва, че Нено Димов беше нарочен за изкупителна жертва. В основата на всяко едно общество е справедливостта. С ареста на един човек няма да се решат проблеми, натрупвани с десетилетия. А и аз не смятам, че той не е виновният. Не Нено Димов управлява водопреносната мрежа. Заявките за отпуснатите количества вода и работата по поддръжката на язовирите е работа на ВиК. Министерството на околната среда и водите единствено утвърждава този график. През април и май 2018 година в язовир Студена не само не постъпват обичайните количества вода, но и количеството му е намаляло с около 1 млн. кубични метра. Топят се снегове, валят дъждове, а язовирът не се увеличава, а намалява. Най-вероятно водата или е отклонена някъде, или е източена. Тук е разковничето. Нено Димов ли е виновен за това или ВиК дружествата? Отговорът е ясен – не е виновен Нено Димов. Сега виждам, че цената на водата за "Стомана" била една, а за гражданите друга. Къде е връзката с МОСВ, като цената на водата се определя от КЕВР? Къде е вината на Нено Димов, коментира Каракачанов.

Попитан казал ли е тези неща на премиера Борисов по време на посещението им в Египет, той посочи: "Пътувайки за Египет, говорихме за теми, свързани със сигурността".

Лидерът на ВМРО коментира и думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов, че коалиционният съвет, на който беше предложен Емил Димитров за нов екоминистър, е бил "изключително неприятен". Бил съм свидетел и на много по-неприятни съвети, когато там присъстваше един човек, когото изключихме (Волен Сидеров – б.р.) Предложението за Емил Димитров нямаше обструкции от никой от присъстващите, включително и от Симеонов. Той е енергичен човек и когато беше шеф на Митниците, започнаха всичките грандиозни ревизии там. Той може да свърши много работа в екоминистерството със своята енергичност, заяви Каракачанов.

Няма да подкрепим вота на недоверие, каквито информации се появиха в медиите, защото политиката не е игра на "на ти куклите, дай ми парцалките", а и не искам да влизам в партийната кампания на БСП. Няма да влизам в игрите на БСП, подчерта вицепремиерът.

Попитан за станалото хит в социалните мрежи облекло на вицепремиера, което той носеше по време посещението си в Египет Красимир Каракачанов заяви: "Много се радвам, че социалните мрежи се вълнуват, но ги моля да не правят колажи. Това са дрехите, с които ходя на военни учения – панталон и риза, на която се навиват ръкавите, за да ми е по-удобно и практично. На някои от ученията не можеш да отидеш с костюм. Уточнявам, че аз съм си поръчал дрехите и съм си ги платил, не са от бюджета на Министерството на отбраната".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Йосарян

    70 4 Отговор
    Затвор, конфискация и Линч! Шкембе тупан кимисионка, скапана!
  • 3 Да да да

    69 3 Отговор
    Ти си следващият бе , шопар.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Един блокиран от дирниците

    50 4 Отговор
    Този тулуп си направи харакири и вмириса околната среда...
  • 6 цербер

    34 2 Отговор
    Красимир Каракачанов: Къде е вината на Нено Димов? АЗ ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ? МОЖЕ ДА Е НА ПОЧИВКА В КАЙРО.
  • 7 Усмивката

    34 1 Отговор
    Ей като я вземат тая власт тия убавци, че като почнат да лажат и мажат .Не може да повяраваш на ушите си.....Крадяло се десетилетия. Не десетилетие ами десетилетия.Демек, групова отговорност. Нема виовни. Както при комунзма.
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    40 1 Отговор
    НИКОЛАЙ КЪНЧЕВ зам министър от патриотите е подписал ИТАЛЯНСКИЯбоклук да бъде внасян у нас
  • 9 Йосарян

    44 2 Отговор
    Шкембе тупан да се благодари, че някой Достоен Военнослужещ не му е пръснал казана!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Шкемби, едно въпросче ?

    36 0 Отговор
    Ами, защо ако вашия човек Нено не е виновен сте още в коалиция с този, които го бастиса !?!? Логичното е веднага да покажете топки и да излезете от коалицията, щом ви обвиняват несправедливо ! Ох, забравих вие нямате топки, имате само големи лакоми шкембета !

    Коментиран от #21

  • 12 Анонимен

    29 1 Отговор
    Вината е, че освен че остави Перник без вода, на Стомана и на Топлофикация е давал водата по 13 стотинки, а на народа по 2 лева. Гешев да ги почва и за боклукаааа!!!
  • 13 Гласувал за ВМРО

    24 3 Отговор
    Освен, че самоуби собственото си политическо бъдеще, този погубва и бъдещето на славното някога ВМРО...

    Вярна е народната мъдрост, че какъв е един човек си проличава, когато е на власт и, че никога не е късно да станеш за резил !
  • 14 ???

    22 1 Отговор
    Ами да вземем и дрехи да ти купим?Като сте видяли,че постъпва вода ,а не се пълни,каква сте я свършили?Това не е ли безотговорност и безтопанственост?
  • 15 МВРО-КДС

    25 1 Отговор
    Всички “патриоти” сте долни мръсни боклуци и заслужавате само разстрел !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бате Мите

    26 2 Отговор
    Ти сериозно ли задаваш, този въпрос???
    Е*бах те и свинята Долна!!!
  • 18 мали мали

    10 2 Отговор
    Всички прасета на мезета ,всички до един на бесилото
  • 19 ТОЙ

    20 1 Отговор
    Когато има избори, гласувайте пак за тях.
    Те никога не са виновни и само БСП и ДПС са причината за техните неволи.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Вярно

    11 0 Отговор

    До коментар #11 от "Шкемби, едно въпросче ?":

    Много хубав въпрос. Защо ли няма журналисти които да му го зададат? Но въпрос след въпрос, а отговор няма. Облажват се и като стане проблем викат не бях аз, бати беше.....
  • 22 ГАЛЕВ

    10 2 Отговор
    КАРАКАЧАНОВ МОКРИЯ ВЛАХ РУМЪНСКИЯ ЦИГАНИН КОЙТО НЕ Е СЪДИЯ А СЕ ВЖИВЯВА КАТО ТАКЪВ.ДЕБЕЛ ГНУСЕН И МИРИЗЛИВ НА ЛОЙ И ЗАСЪХНАЛА ПИКНЯ-ЩЕ ПОВЪРНА КАТО ГО ВИДЯ-БЛЬОК ПОВЪРНАХ.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 чернобил онлайн

    14 0 Отговор
    По-страшен от спина, по-жилав от рака сега засега се оказа Простака. Простакът е кремък- корав и могъщ, Простакът е демон без лик, въздесъщ. И хиляди пъти се питаш, Уви, къде ли се мъти тоз дяволски вид. Акула на сухо, безкрил, а хвърчи Удариш на кухо, Простакът звучи Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел, Защото простаци край него вървят и дават му знаци и правят му път. Надкласов, безкласов без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс. Такъв е Простакът-ламя с пипала, с оръжия лакът,с език от пила. Простакът е драка щом теб закачи, и двата си крака ...върви отсечи. Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви!!! За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт, по-страшен от спина, по-жилав от рака сега засега се оказа Простака. Share ЕСТРАДА
  • 25 незнайко

    11 2 Отговор
    ЕДИН НАРОЧЕН, ЕДИН УВОЛНЕН И ПРОБЛЕМА ЩЕ СЕ ЗАМАЖЕ !!! ТОКУ ЩО СЪОБЩИХА И ЗА 200 000 ЖИТЕЛИ В ШУМЕН И МОЖЕ БИ ТЪРГОВИЩЕ БЕЗ ВОДА !!!
  • 26 Аз Българин

    15 2 Отговор
    ЕЙ БОКЛУК ШИБАН ВАРЕЛ, КРАДЕЦ ДОЛЕН...
    КАДЕ Е ВЛАДО ЧЕРНОЗЕМСКИ ДА ТИ ДОЙДЕ НА ГОСТИ ЗА МАЛКО ?
    ЩЕ СЕ НАСЕРЕШ ГАДЕН ПРЕДАТЕЛ
    КОЙ СИ ТИ БЕ ШИБАН ВАРЕЛ ...
    ПРЕДАТЕЛ НА ВМРО
    ЩЕ ЯДЕШ ХУЯ
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    МАФИЯ
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 123

    12 1 Отговор
    Белене за вас продажници
  • 30 КИРО

    10 0 Отговор
    Трудно ли е да си отговори, та се прави на шут пред народа ???? Да му помогнем тогава.....вината на министър Димов е, че като такъв е подписвал да се точи вода от язовира за промишлени нужди, независимо ,че от 1 г там тя драстично намалява, а точно той трябваше да предпази хората в Перник от безводие!!!! Това пък с цената е най-идиотското нещо, хората трябва да плащат по 0.13 ст, а Стомана Перник по 2-3 лв ,защото това е питейна вода, а те имат милиони печалба/ дори скрита/....българско управленско безобразие !!!
  • 31 Гост

    7 0 Отговор
    Имате шанс на вота да зарежете наведената стойка и да посочите кой за какво е виновен! Толкова интервюта дадохте, как не ви се обърна езика дори само да споменете МРРБ? Ако преглътнете това унижение отивате на сметището!
  • 32 Save

    11 0 Отговор
    Тоя срам НЕМА. Лапай че повече никога няма да померишеш власт.
  • 33 Слави Славов

    13 0 Отговор
    Дааа,клепоухото прасе пак се оака на метеното!Нено Димов не бил виновен,той не бил виновен,Борисов не бил виновен!Ами кой е виновен бе,безмозъчен шопар!?Народе,народе,докъде я докара,да те управляват такива отрепки!
  • 34 браво

    8 0 Отговор
    Шкембе войвода се обеси на езика си.
    Най-класически тип политическо самоубийство.
  • 35 Блок

    7 0 Отговор
    Нима не ви е ясно, че парите за тръбите се дадоха за самолетите, Парите за тръбите на другите градове са в магистралите, не виждате ли къде са парите, те са похарчени, като хората, които напуснаха Държавата, те също са загубени.
  • 36 Блок

    7 0 Отговор
    Нима не ви е ясно, че парите за тръбите се дадоха за самолетите, Парите за тръбите на другите градове са в магистралите, не виждате ли къде са парите, те са похарчени, като хората, които напуснаха Държавата, те също са загубени.
  • 37 Пари от

    5 0 Отговор
    В сеядни
    М аскари
    Р одината
    О крадоха,О сраха,
  • 38 Пеник нема водааа

    4 1 Отговор
    Сигурно при мезетата, бре, КараКочанов.
  • 39 ей пълни тъпаци сте

    6 1 Отговор
    Дебел пеераст , питай коалиционнио си дето му праиш ветър на чепа каква е врътката , какво ни питаш нас. Колкото до етернитовите тръби , те отдавна са забранени , защо не са сменени също питай там около себе си , къде оди парата не питай , знаеш от паспортите.
  • 40 Независим

    5 0 Отговор
    Ще ти отговоря,вината му е,че се е.мислел за недосегаем и нищо не е правил,освен с химикалката като му подадът листа да подписва без да знае какво е и да бърза да се прибере при любимата...
  • 41 Опа

    5 0 Отговор
    И като проблема не от вчера, какво предприе този министър за да го оправи?
  • 42 Един човек

    3 0 Отговор
    Трябва ми паспорт хи хи хи.......
  • 43 Ичо

    3 1 Отговор
    До 13. Нещо ми се губи, кога е било славно ВМРО-то. От край време са били партия на наемни убийци и айдуци.
  • 44 ПЕНКО

    5 0 Отговор
    А ТИ БЕ ИЗРАБОТЕН ОТ БЪЛГАРСКИТЕ " СУХОЖИЛИЯ" МАЗНИНА - КЪДЕ Е ТВОЯТА ВИНА ??? ДА СЕ НАДУПИШ НА САЩ -НЕ Е ВИНА ??? ИЗТРЕБИТЕЛИ -А ... ТУРЦИЯ СЪС НАД 600 ; ГЪРЦИЯ С НАД 200 ;РУМЪНИЯ С НАД 60 И ОТ КОГО ЩЕ НИ ЗАЩИТАВАТ - ОСЕМТЕ ОТ САЩ !!???? ЗНАЕШ ЛИ ШКЕМБЬО МОЙ СЛАНИНЕСТ -КОЛКО "ИЗТРЕБИТЕЛЯ " УНИЩОЖАВА ЕДИН ЧАСТИЧЕН ЗАЛП НА С-400 !??
  • 45 много промили алкохол

    3 0 Отговор
    Що покри джамбазски?
  • 46 анонимин

    3 0 Отговор
    Сикаджии вън от управлението на държавата,и заедно с цялата управляваща пасмина в Белене,конфискация и одържавяване на откраднатото!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове