Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 09:54 1 879 57

Менда Стоянова: Чисто политически ние отдавна сме дали импийчмънт на Радев

  • менда стоянова-
  • президент

Тя поясни, че не се обсъждала самата процедура

Менда Стоянова: Чисто политически ние отдавна сме дали импийчмънт на Радев - 1
Снимка: БГНЕС

Чисто политически ние отдавна сме дали импийчмънт на този президент. Това каза председателят на бюджетната комисия в НС Менда Стоянова в "Тази сутрин" по бТВ. Тя поясни, че не се е обсъждала идеята, свързана с процедурата по импийчмънт.

Това е прeзидент, който драматично изживява и представя своята роля. С един драматичен тон се изрекоха апокалиптични слова и внушения към хората без конкретика и факти, а доста факти може да се противопоставят на думите на президента, коментира Стоянова.

Според нея в речта на Румен Радев за свалянето на доверие от кабинета има призив за сваляне на правителството.

„Тълкувам го като призив за сваляне на правителството, какво значи да се сложи край, всеки може да каже, че няма реформи, каквито и да са, винаги може да се тълкува, че няма“, обясни още председателят на бюджетната комисия.

„Какво значи разпад на една държава, имаме един от най-високите икономически ръстове в ЕС, най-ниската безработица, ръстове в средните работни заплати. Качеството и стандартът на живот се повишават, но не и както на нас ни се иска, но не може да се каже няма, внушенията на президента се възприемат като чиста монета, без да го сравняват с фактите“, заяви още Менда Стоянова.

По думите ѝ относно речта на Радев става ясно, че ще има реформи във Валутния борд, което не е вярно, поясни Стоянова.

Това внушава, че с него (борда) ще се случва нещо, това не е вярно. Това е подвеждаща квалификация, обясни тя.

Освен това Менда Стоянова нарече действията на президента „шизофренични“, понеже той се държал пред японски инвеститори съвсем различно, като наричал страната ни икономически добра дестинация за тях, а в речта си казва, че има разпад на държавата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .........

    7 77 Отговор
    Румен Радев -- ПИНГВИНА.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ДДРОнег

    88 3 Отговор
    Чисто политическо и народът не гласува за Вас, само платените сиган и 80-вите тъпанари !!!
    И останалата част продължава да бяга от Вашето управление, а не се раждат деца, само сиган !!!

    Коментиран от #56

  • 4 Бойко мършата

    36 3 Отговор

    До коментар #1 от ".........":

    Яж на Румен пингвина мекия клитор
  • 5 Аайде

    70 3 Отговор
    Всички от котилото ви да се съберете, на Радев и на малкия пръст не можете да се намажете, и кой изобщо ви пита вас?! Видяхме ви колко чините, сега чупката!!

    Коментиран от #49

  • 6 Ххх

    72 2 Отговор
    Често политически, ако ГЕРБ не фалшифицираха изборите, избирателите отдавна щяха да са им дали червен картон, така че МенТа Стоянова да изпусне малко парата и да го дава по - кротко.
  • 7 месирка

    61 3 Отговор
    Тъпа си Менда , да правиш подобни изказвания , все пак за този Президент гласувахме над два млн. българи. С корпоративен , купен , преобладаващо цигански и вот на умрели не можете да го докарате това гербаджии.
  • 8 Гробари на поляна

    67 2 Отговор
    Целият народ е зад Радев! стига сте правили хората на мисирки и плъхове!Пуснахте лъжата ,че Фолцваген идва и спечелихте изборите,а през това време дойде токсичният боклук-тихомълком и добре ,че някакъв германски журналист направил филм.
  • 9 Само питам

    60 1 Отговор
    Колко трябва да си извратен в главата да и вярваш на Мента ?????????????
  • 10 Миндо

    46 2 Отговор
    Ходи си брой парата че като излезе народа да бягаш подготвена.
  • 11 Ели

    37 2 Отговор
    В демократичните държави се прави допитване до народа, нарича се "Референдум" - евро. Отнемате идентичност на БГ. Прехвърляте златен резерв. Друг ви определя съотношението евро - лев.

    БГ ви е "импийчнАла" при 2-та протеста срещу Фюрера (прилича на Мусолини, зачудих се за някакво пряко родство) и последвалите му оставки, а 2 милиона се самоимпийчнаха на терминал 2, и още се самоимпийчват в момента.
    Докато не "импийчнете" БГ няма да се кротнете.
  • 12 гост

    46 1 Отговор
    Радев да каже истината, да, неудобен на шайката в парламента, която не спира да твърди колко добре е държавата, а всеки жител усеща сам как все повече и повече затъва. Преди 8г. например успявах да спестявам добра сума от заплатата си, а сега харча и от спестяванията си, защото разходите са ми по-високи от доходите. Това какво значи? Че съм по-добре ли? Че има ръст ли? Или че всеки ден се вижда отсъствието на държавата, корумпираните политици и мизерията, до която са докарали страната ни?
  • 13 ЪРП

    39 1 Отговор
    ЧИБААА...., ЧИБААА!!!!!
    РАДЕВ Е КОЛОС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 14 Менда

    30 1 Отговор
    Това е бактървилското куче на герб.

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 абвг

    4 31 Отговор
    Не си спомням да е имало някаква полза от който и да е президент. Ще се оправдаят, че нямат правомощия; затова компенсират с некачествено държание и говорене (поради типично нашенско лошо възпитание и неумение за комуникация).
  • 17 Руменчо

    20 0 Отговор
    Кога ли ше ви тегла куршумите на всички кърлежи
  • 18 1122

    24 0 Отговор

    До коментар #15 от "анонимен":

    Не те ли е гнус да се доближиш до неа

    Коментиран от #26

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Менда

    16 0 Отговор
    Това е нищо що го заджурквам сега! А да знаете каква отговорност, кФалификация и себеотрицание е га правех цинкови кофи!
  • 21 Искаш да кажеш

    28 0 Отговор

    До коментар #14 от "Менда":

    Баскервилското мръсно, долно, смръдливо и послушно псе - помияра на Падишаха! 🥴 Дръж, кучко, захапи и изчезни! 🦴

    Коментиран от #24

  • 22 Джулия

    35 0 Отговор
    Много са нагли тия гербери бе! Ама много сте нагли!
    Долу крадливите ви ръце от президента ни! Преди 30 години трябваше да ви пометем всичката пап*ач, а не да слушаме великия манипулатор и продажник Жельо Желев, който си направи сделка с червените и със САЩ и продаде мечтата ни за демокрация! Ако тогава ви бяхме помляли, сега нямаше да се гаврите с нас! От водата печелят шепа олигарси, а перничани нямало да имат вода до пролетта! И тази която им пускат била заразена с Е коли! Превърнали сте страната ни в сметището на Европа. Пак, за да печелят шепа олигарси и мутри. Милиони се мъчат да оцеляват с 1/3 от минимума за оцеляване! Това каза Румен Радев! Факти! Ако БорисОфф има поне мъничко достойнство, би трябвало да се замисли и да подаде оставката на цялото некадърно правителство!
  • 23 боцмана

    21 0 Отговор
    Кака Мунда се изходи по въпроса.
  • 24 Менда

    16 0 Отговор

    До коментар #21 от "Искаш да кажеш":

    Ако искаш да знаеш аз хапА само гумна щот само от това разбирам! Ама пък само как разбирааам...
  • 25 Гост

    28 0 Отговор
    Четвърта, абсолютно некадърна и непотребна, калинка се обажда по повод президента. ментата от герп, една проста женица.....
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ББ от герб

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "анонимен":

    Тя е на деета
  • 28 Centurion

    26 0 Отговор
    Вие сте ясни,цялата ви сила е хвърлена в посока но оцеляването на кабинета,и това зловредно управление,генератор на корупция,потъпкване на всички демократични права и устой!!!Шайка престъпници окопали се с мисълта да паразитират във властта до гроб.Наложителни са спешни промени в конституциконституция с оглед ограничаването на престоя във властта!!!
  • 29 Овца

    12 0 Отговор
    Един брой

    Коментиран от #32

  • 30 12345

    25 0 Отговор
    И защо бе Мендо? Какво е направил Президента, че да го свалите от власт? Нали знаеш, че него народа го е избрал? Ааа сетих се. Радев се радва на огромен рейтинг. Доста по-голям от на Вожда ви. Затова от доста време медийте не поразват рейтинга на политиците. Когато Вожда се радваше на огромна популярност и всенародна любов всички медии услужливо показваха рейтингите. Аз лично скоро не съм виждал графиките.
  • 31 Гост

    29 0 Отговор
    Кои сте Вие, да давате оценка на президент избран с гласовете на над 2 млн. българи!!!!
  • 32 Менда

    15 0 Отговор

    До коментар #29 от "Овца":

    Аз съм овца стръвница
  • 33 измет

    22 0 Отговор
    Менда Стоянова
    Светицата Героиня. Има от какво да черпи опит г-жа Менда. Била е член на БКП, партиен секретар на звеното "Приходи от народното стопанство" в Окръжния народен съвет в Пловдив. А такива като нея днес са в първите редици на строителите на капитализма в България. Ако я слуша човек по телевизиите, няма да я различи от останалите в кохортата на Баце, Цецо, Цецка или Влади - всички говорят за невиждани успехи, за ръст на заплатите, за ръст на приходите, за успешна борба с корупцията...

    Любопитен период от славното й минало са шестте години начело на НАП-Пловдив, преди да стане депутат. Злите езици говорят, че точно тогава небезизвестният цар Киро се е ползвал с пълни протекции. Което, разбира се, Менда упорито отрича.

    Като "черешка на тортата" може да се определи присъждането й на званието "Доктор хонорис кауза" на Академията за музикално и танцово изкуство. Друго си е да се обръщат към нея с д-р Мента, не е същото като Мента Стоянова. Ментата зад "доктор"-а почти не се забелязва. А и партията ще има един "учен" повече в редовете си. Те и без друго не са много.
  • 34 Тъпа наглост

    21 0 Отговор
    Някой би ли ми обяснил как да разбирам изразът "Дали сме му импийчмънт"?
  • 35 АНЕНЕРБЕ

    24 0 Отговор
    ЦИСТО ПОЛИТИЧЕСКИ ВИЕ УПРАВЛЯВАТА БЪЛГАРИЯ С 10 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС.

    ЗА ВАС СА ГЛАСУВАЛИ ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ И РОМИ.

    НАРОДА НЕ РАЗПОЗНАВА В ПАРЛАМЕНТА СВОЯ ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ И ЗАТОВА БРОЯ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ УЧАСТВАЩИ В ШОУТО ИЗБОРИ ВЕЧЕ Е 20 % !!!!

    Скоро и тези 20 % няма да отидат до урните.
    С вас и без вас живота продължава.

    По добре е да ви няма.
    Всички съгрешихте , всички вкупом изчезнете!!

    БОКЛУЦИ МРЪСНИ!!
  • 36 Ахахаха

    18 0 Отговор
    Мендо, изтече и ти в канала! Марш в Пловдив да кудкудякаш или мисиркаш
  • 37 Еиий

    15 0 Отговор
    Чисто човешки и ние отдавна сме ви показали червен картон, но се правите на ударени. Чакате камъните.
  • 38 Гост

    16 0 Отговор
    Всички от ГРОБ е за разстрел,включително тая недъгава бабичка
  • 39 Уди Кълвача

    13 0 Отговор
    За президента Румен Радев са гласували повече българи от колко 2009 когато беше пика на герберастите! Тая за какво точно говори?
  • 40 Глас народен

    13 0 Отговор
    Обичан, достоен мъж и Президент! Поклон пред единственият честен политик, който истински мисли и се бори срещу корумпираната, мръсна, гнусна, крадлива, герберска сган!
    Как, да му простят любовта на народа и недостижимият рейтинг, плебсовете, некадърни и продажни от правителството на "великият вожд" Винету!
    Махайте се, отивате си, мръсна, разбойнически шайка! Всички до един-убийци на българите!
    А, тая дърта, тъпа щайгаМента, да се ментосва на село, откъдето се е довлекла! Сърди на вкиснало зеле!
  • 41 Дедо Вангьо

    4 0 Отговор
    Като си помисля, че МУНДАТА държи над леглото си като икона
    "Приказка за стълбата" от Хр. Смирненски, ми иде да я обеся с главата надолу.
  • 42 11111111

    8 0 Отговор
    Циганската главна счетоводителка на цар Киро.
  • 43 gogo

    1 0 Отговор
    Како, како ... Нищо добро не казваш за обединение на нацията, което ни е толкова необходимо! Двамата мъже се държат като ощипани госпожици, о ти като мисирка обикаляш наоколо и се чудиш колко още масло да налееш в огъня...
  • 44 Галев Маев

    1 3 Отговор
    алооуу тролченца от БСП ..., нали знаете че и за руските мишки - шпионченца са под прикритие като нащи “ русофилченца като МАЛИНОВ “...така че КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП са в основата на съветско- болшевишката сган в България скрита като “ русофили “...И ПЛАШАТ ДЕЛЕГАТИ ИЛИ БИЗНЕС В ЕВРОПА С НОВИЧОК - ВЕЩЕСТВА .
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    МЕНДО та ти бе видна комунистка член на бкп но се пребоядиса за кокала преоблякъл се ИЛИЯ се с тия
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ най добрия президент
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    МЕНДО волът като рие на гърбът му пада
  • 49 Ново

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Аайде":

    Кажи кои президент на друга страна познава радев тои събира бизнисмени и какво ще им изпълни само думи българия е парламинтарна република /а не просташкия израст на президента -на парламента му остава една седмица/ а сега снемам доверието =имаме лекари да се прегледа
  • 50 Bingo

    3 0 Отговор
    Чисто политически хората които гласуваха за Радев ви дадоха още тогава политически импийчмант на тебе и цялата ви Герберска мафия. Радев е на този пост с 2 млн. гласа а вие само с 1.3 млн. Кой ти дава право да оспорваш избора на 2 млн. българи?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 robur

    1 0 Отговор
    въпрос как става така преглеждам надолу всички против Менда Бойко Герб и накрая всички тия пак ни командарят - чудеса
  • 53 Да,но

    3 0 Отговор
    Народа отдавна ви е дал на вас мутрите импийчмънт,ама вие сте нагли мърши и се самоизбирате. Пипалата ви растат над България,подплатени с милиони крадени и изсмукани пари от народа и ЕС. Натикахте ни до край в калта,отдавна е време да изчезнете от кръгозора на народа. Мухла.
  • 54 ГЛАС НАРОДЕН

    4 0 Отговор
    Чисто народно ние отдавна сме дали имийчмънт на тъпата им партия и на всички останали такива преди това!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 възмутен

    1 0 Отговор
    Тази пита какво значи разпад на една държава? Защо ли пита. Това, което сътвориха за 10 години - е пълен разпад. КРАДЕНЕ, калинки, корупция, лъжи, наглост и т.н. МРЪСНА, ДОЛНА ТВАР!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове