Last news in Fakti

25 Април, 2020 11:40 5 852 203

Борисов: Извънредното положение не ни дава правомощия (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • извънредно положение-
  • ам хемус

Това за следенето на граждани са глупости, каза премиерът

Борисов: Извънредното положение не ни дава правомощия (ВИДЕО) - 1
Снимки: МС

Възложил съм да се направят анализи, така че в следващите дни да опитаме с разум, дисциплина, предварително обяснение, тренировка, да видим как се получава и дали не може заедно с народа, пазейки се, да облекчим ежедневието. Въпросът е да се запазим здрави и живи и в момента това го правим. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти, след като инспектира строителните работи по отсечката Белокопитово-Буховци на АМ „Хемус“.

Премиерът добави, че очаква анализите да покажат дали е възможно и по какъв начин могат да бъдат облекчени някои от мерките като например посещението на парковете, така че рисковете да са минимални и да не се допуска струпване на хора. „За всеки миг сме готови да облекчим това, което може, но е важно за всичко да си партнираме. Ние като нация, дисциплинирано, трябва да се самоконтролираме“.

"На всеки му омръзва, вече 40 дена. Извънредното положение не ни дава някакви правомощия. Това са глупости за следенето на граждани", заяви Бойко Борисов.

Премиерът Бойко Борисов специално благодари на огромната част от българските граждани, които спазват мерките. По думите му тяхното отговорно поведение допринася за това да няма масово заболяване в страната. „Много навреме сложихме мерките. Въпреки, че една малка част от населението не ги изпълнява, тя не е голяма извадка, за да предизвика масово заболяване“, отбеляза Борисов. Министър-председателят посочи, че още не сме преминали пика на кризата. „Виждате, че данните в света са чудовищни“, изтъкна Борисов и подчерта, че са осигурени защитни средства за борещите се срещу COVID19 на първа линия.

„Възложил съм по проекта Дунав максимално бързо да започва строителството“, заяви още премиерът Борисов в отговор на друг журналистически въпрос. „Най-важното за региона е да докараме резервен водопровод Дунав, за да може да има вода за тези области – Разград, Търговище, Шумен. Това е важно, защото като го имаме в резерв, ще може и за напояване да пускаме повече“, добави министър-председателят.

Премиерът Борисов инспектира строителните работи по отсечката Белокопитово-Буховци на АМ „Хемус“ заедно със зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Участъкът се строи от консорциум, който ще трябва да изгради седем виадукта, един мост, 10 селскостопански подлеза, връзки с пътен възел „Белокопитово“, както и пътен възел „Буховци“ при пресичането на магистралата с пътя между селата Мировец и Буховци. Прогнозите са участъкът да бъде завършен предсрочно и магистралата до Варна да порасне с още над 16 км. Миналата седмица Агенция „Пътна инфраструктура“ направи поредното междинно плащане към строителя в размер на 19 006 099,97 лв. Общата стойност на участъка е 143 742 000 лв. с ДДС.

Борисов: Извънредното положение не ни дава правомощия (ВИДЕО)

В рамките на инспекцията премиерът Бойко Борисов отбеляза, че е от голямо значение да могат да работят археолозите по АМ „Хемус“, така че строителството също да върви с бързи темпове. Зам.-министър Нанков обърна внимание, че особено в търновската част има много археология, с което се съобразяват и строителните работи. „Много усилено отсечката отчуждаваме, проектираме до Търново, след Търговище, и от Плевен до Търново от двете страни, да ги съберем. Тази година трябва да стартираме по всички лотове, това ни е амбицията. Българските строители и инженери, шофьори и багеристи се справят изключително добре“, заяви министър-председателят Борисов. Той добави, че строителството е един от секторите, в който и в момента продължава да се работи изключително активно, което по думите му е добре за оборотите на държавата.

Борисов: Извънредното положение не ни дава правомощия (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 мъка

    21 72 Отговор
    Прeмиeрът oбяви, чe Бългaрия изглeждaмe изoлирaн ocтрoв, нo e "хубaвo дa нaдникнeтe при тeзи, кoитo ca нa aпaрaтнo дишaнe", зa дa ce види, чe cитуaциятa e ceриoзнa.
    И какво да гледам някакви старчоци с куп заболявания????

    Коментиран от #35

  • 3 Тодор

    17 72 Отговор
    Говорете вече за туризма де стига сте ни занимавали с бедняците ИСКАМЕ МОРЕ ПЛАЖ ЕКЗОТИКА
    ТОВА ЕЕ

    Коментиран от #23, #33

  • 4 Ръмпези

    138 11 Отговор
    ФРЕДИ МЕРКЮРИ И МОНСЕРАТ КАБАЙЕ ПОЗДРАВЯВАТ БОЙКО БОРИСОВ С ПЕСЕНТА БАРСЕЛОНА.....НЯМА ОТЪРВАНЕ , НЯМА...

    Коментиран от #9, #43

  • 5 Бедстващият

    126 5 Отговор
    Може ли да надникнем в БЮДЖЕТА?

    Коментиран от #7

  • 6 мисирка

    85 8 Отговор
    Айде, шефче, забранявай на слънцето да изгрява. Всеки кихащ разстрел на улицата. ББ нумеро уно
  • 7 БСП

    9 21 Отговор

    До коментар #5 от "Бедстващият":

    не може ние откога кудкудякаме
  • 8 maskata

    58 1 Отговор
    ....Публикувано във факти.бг: но да останат правомощията на здравния министър, който да дава заповеди, като например за задължението на маските??????
  • 9 В Пут

    5 18 Отговор

    До коментар #4 от "Ръмпези":

    Ти троль

    Коментиран от #190

  • 10 Тодор Живков

    80 6 Отговор
    Може да остане извънредното положение, но само ако Борисов и правителството се махнат. Че правят повече отколкото преди извънредното положение се вижда от ситуацията с парите. Не са давани на хората. Не са правени масови тестове. Хората си купуват сами предпазните средства, които по закон им се полагат от държавата. Къде изчезнаха близо 10 милиарда лева? Да не би да се правят чудеса като тръбата за Перник - даде 27 милиона, 20 откраднати. Така че Борисов, ходи се пени на Горанов, Дончев и други, дето си ги хранил. Нас ни остави да се оправяме с твоите бакии.

    Коментиран от #14

  • 11 COVID1984

    9 18 Отговор
    "Изборът за човечеството е между свободата и щастието и за по-голямата част от човечеството, щастието е по-добро."

    Коментиран от #172

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Стуци

    104 1 Отговор
    Чичката съвсем се изцъклил. Като знаем какъв е шубелия, колко го е страх да не изпадне от влака, щото идва Служебното правителство на Радев и става страшно! Където пипнеш и гнилоч, далавери, крадене, схеми, крадене на корем и лъжи, тлъсти сочни лъжи!!! Ще го видите като го подгони народа, как ще бяга с изблещени очи, като ще обвинява Радев, Ниновица, Орешарски и кой ли не!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Koko

    64 2 Отговор
    Господ здраве да му дава на доктора на нЕуките тъпака борисоф. Нека да живее 1000 години за да съпреживее всичките мъки, страдания и мизерии на Българският Народ, който той е причинил!
  • 18 Алфа Буратино

    18 0 Отговор
    Госпожа Атанасова, светнете ме, моля, що е то "картачите"?!
  • 19 Абе тъпанар

    55 0 Отговор
    Като гледам каки ги вършите без правомощия се питам, какви ли свиннщини ни чакаха, ако имахте правомощия. Да пази Бог!
  • 20 Иван

    47 1 Отговор
    Е стига спри се бе човек писна ми да те гледам по циал ден а вземи се махни вече
  • 21 Комунистът⭐Ленин

    6 59 Отговор
    Носенето на маски задължително е добра мярка и трябва да има по големи глоби за олигофрени без маски защото това си е умишлено разпространяване на вирусът какъвто ида е той ако ще да е и настинка все тая. Но всичко останало са глупости как ще се забранява хората да ходят по планини и паркове в коя държава в света го има това и да го има някъде даже няма значение.

    Коментиран от #168, #202

  • 22 Тодор Живков

    38 3 Отговор

    До коментар #14 от "БКП БСП":

    Мен моя ученик Борисов ме крепи и съм тук. Направо му се възхищавам колко е научил от мен. После Симиончо го е шлифовал, но си личи селския тарикат. Много говорено и много крадене. Аз не бях чак такъв.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Лекар БГ

    57 0 Отговор
    Като дойде хубаво време,яхва СЛУЖЕБНАТА дЖипка и тръгва....да се разходи нагоре-надолу."Инспектирал".Главен Инспектор на Територията.Вместо да си седи у дома без заплата.

    Коментиран от #48

  • 25 Дондел

    4 11 Отговор
    Предложение: да се смекчават ограниченията по админастривни райони (области, общини, селища), според ситуацията, по препоръки, но с решение и заповед на местни органи. Така ще се стимулира и контролира от мастната власт и с отговорност; по аналогия, както се затварят селища за много заразени.

    Коментиран от #171

  • 26 Ташун Касапа

    46 0 Отговор
    Винету е много болен мозък,със сигурни крачки води държавата към пълна катастрофа.Каквото и лошо да се каже за него и шайката му все е малко.За всичките зверски поразии е редно някой да плати сметката.

    Коментиран от #38

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Хрониките на герберлунгия

    62 0 Отговор
    Борисов знае, че свали ли извънредното положение ще го гоним с камъни по улицата. Държи ли го още, става по-лошо. За шайката няма полезен ход.

    Коментиран от #36

  • 29 бибитко барцелонски

    23 1 Отговор
    оставка
  • 30 Усмивката

    23 3 Отговор
    ,,Две сестри (на 53 и на 48 г.), техният баща(77 г.) и синът на едната жена (34 г.) са новозаразените в Бургас, информират от местния щаб.

    Едната жена и нейният син са се завърнали от Италия, с личен автомобил, на Цветница, като са влезли през Видин. Прибрали са се във фамилната си къща в бургаски КВАРТАЛ, където са заразили и останалите.........без комемтар
  • 31 Марио

    17 0 Отговор
    Не ви дава друг път.Лъжци такива.
  • 32 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 38 Отговор
    TАКА БОЙКО, ТИ СИ ПРЕМИЕРА,ТИ КОМАНДВАШ ПАРАДА......ОБИКАЛЯЙ И НАГЛЕЖДАЙ....КОНТРОЛ..ЯКО КОНТРОЛ....НЕКА ДРУГАРИТЕ СИ КУДКУДЯКАТ. ПУСТА ЗАВИСТ. БЪЛГАРСКА

    Коментиран от #148

  • 33 Ангелкова каза,че може да си

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тодор":

    Резервираш чадър онлайн,на кафяво море в Мутристан.За други места ти миришат краката и нямаш здравен паспорт.
  • 34 Юлиан

    48 0 Отговор
    Всякакви неща прочетох по време на вируса. Не видях никъде, някой да говори дори за хората без 1 стотинка в джоба, липса на храна и спрян ток. Добре си ближат чурките тия от т. н. правителство с чалми, западняци и бизнесмени със затворени биснеси и се подкрепят. Но за единствените, които наистина пострадаха и страдат, докато си пишем и четем клюки, никой нищо не прави. Преди няколко дни говорих с жена от социалното, каза ми че има много хора с 0 лв доход и спестявания, нямали храна и тока им е спрян. Някой от медиите да направи цирка и да им се обърне внимание на тях първо. Боли ме шнура за скапания сводник и проститутка с затворена кръчма, хотели и козметични салони. Само за тия влечуги виждам да се говори. За истински нуждаещите се кога?

    Коментиран от #184

  • 35 Марио

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "мъка":

    Абсолютно.Само старчоци с куп заболявания.
  • 36 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 13 Отговор

    До коментар #28 от "Хрониките на герберлунгия":

    НЯМА КАК ДА СТАНЕ...МЕЧТИ, МЕЧТИ
  • 37 Ангелкова каза,че можеш

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТОДОР":

    да си резервираш чадър онлайн,на кафяво море в Мутристан. За други “екзотични” места ти миришат краката и нямаш здравен паспорт.
  • 38 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 12 Отговор

    До коментар #26 от "Ташун Касапа":

    ОСВЕН ТИ ДА Я ПЛАТИШ, НЯМА КОЙ
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 14 Отговор

    До коментар #1 от "ТОДОР":

    МОЖЕШ ДА ОТИДЕШ КЪДЕТО ИСКАШ.,,.АМА МАЙ ТЕ Е ШУБЕ
  • 41 Сиктиридис

    37 3 Отговор
    Не само неграмотен и самодоволен, но особено нагъл лъжец.
    Вируса е малко коварен защото не се усеща веднага, но е обикновен вирус и се лекува като грип. Маски не помагат, седене в къщи не помага. Но помага на Винету да краде и да манипулира

    Коментиран от #46

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 18 Отговор

    До коментар #4 от "Ръмпези":

    ПОЗДРАВЯВАМЕ ДРУГАРИТЕ С ПЕСЕНТА "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ" НА ГРУПА - ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ
  • 44 Анонимен

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТОДОР":

    Тошко ай молятиса комплексите някъде другаде а🙂
  • 45 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 14 Отговор

    До коментар #42 от "ПШНЛХПДРС":

    ЗАПОВЕДИ В КЪЩИ....НА. ЖЕНАТА.
  • 46 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 13 Отговор

    До коментар #41 от "Сиктиридис":

    ПОМАГА,ПОМАГА....ДА ИЗДУХА ДРУГАРИТЕ
  • 47 Булю булю

    18 0 Отговор
    Бубю.... Пастира вика своите мисирки да му пригласят, че е най-добрият, най-стопанисващия, най-грижовния... и т.н., но идва есента и трябва да минат през дръвника. Ха сега да видим!

    Коментиран от #50

  • 48 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 24 Отговор

    До коментар #24 от "Лекар БГ":

    ЗАТОВА Е ПРЕМИЕР, ДА КОМАНДВА, КОЛКОТО И ТОВА ДА ВИ МЪЧИ.
  • 49 🇧🇬🦁Слава пп Възраждане!!! 🇧🇬

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТОДОР":

    Тегли кредит и тръгвай ма изтегли повече че да се не връщаш трол

    Коментиран от #53

  • 50 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 16 Отговор

    До коментар #47 от "Булю булю":

    НИКОЙ НЕ ГИ ВИКА, ТЕ САМИ СЕ НАТИСКАТ.....ТЪРСЯТ И РАДЕВ, АМА ТОЙ ПАК Е В НЯКОЯ ДУПКА.
  • 51 гост

    21 1 Отговор
    Ми да то в Перник наптавиха водопровод за чудо и приказ, хайде сега по един и в Разград и Търговище. И какво ще разхлабва мерките, не за друго, а защото Урсула му заповяда, но ще остави действащ дебилния закон разрешаващ следенето на телефоните и своеволията на здравния счетоводител, така де министър

    Коментиран от #54

  • 52 Гост

    22 0 Отговор
    Боко кой ти вярва вече на лакардиите бе човек....

    Коментиран от #56

  • 53 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 7 Отговор

    До коментар #49 от "🇧🇬🦁Слава пп Възраждане!!! 🇧🇬":

    ТАКА ТРЕБЕ........
  • 54 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 13 Отговор

    До коментар #51 от "гост":

    БОЙКО КОМАНДВА....ТИ САМО СЛУШКАШ
  • 55 NikNay

    13 1 Отговор
    Бойко ще го призная когото направи магистрала София - Видин и плавателен канал Русе - Варна. . . .

    Коментиран от #57

  • 56 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 16 Отговор

    До коментар #52 от "Гост":

    ВИЖДА СЕ НА ИЗБОРИ, КОЙ МУ ВЯРВА И КОЙ ВЯРВА НА ДРУГАРИТЕ
  • 57 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 12 Отговор

    До коментар #55 от "NikNay":

    ТИ МОЖЕШ ДА ПРИЗНАЕШ САМО САЛАТКА С РАКИЙКА....ЗА ДРУГОТО НЕ ТИ СТИГА ПИПЕ
  • 58 Смешко

    0 14 Отговор
    БАЦЕ,ДИШАТ ТИ ПРАХА
  • 59 барцелона

    29 0 Отговор
    Вчера публикуваха изследване на американски учени, че вируса умира изложен на слънчева светлина. Представете си докъде ни докараха една шепа мошенници и един пр ост крадец да ни РАЗРЕШАТ да излизаме на разходка в парка на слънце и чист въздух!?

    Коментиран от #201

  • 60 Аз аз

    19 0 Отговор
    Г-н Борисов, нямам нужда да ми благодарите за това че спазвам нарежданията. Имам нужда за да ги спазвам да ми се плащат режийните и да ми се дадат безвъзмездно пари за храна. От това имам нужда а не от благодарности. Благодарностите не ме засищат. Нито пък вашата заплата е в благодарности нека да си кажем нещата ясно! Не ми благодарете а или се погрижете за да имам храна и да не мисля за плащане на сметки или ме оставете да ходя на работа за да се погрижа аз за това. Моля!

    Коментиран от #63

  • 61 Кински

    15 1 Отговор
    Някой да го пита за заплатите на пчеличките както ги нарича .тия от буховската магистрала са орязани с обяснението че е криза.а Бойко вика всичко съм платил.кой ли лъже ?

    Коментиран от #65, #66

  • 62 🐀🐀🐀 Тъп ГЕЙбераст

    15 0 Отговор
    ЗАЩО ТИКВАТА не НОСИ МАСКА.....или по-точно носи я, ама ПУНТА МАРА.

    Коментиран от #64

  • 63 12 000 лв. ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА

    1 17 Отговор

    До коментар #60 от "Аз аз":

    ЕЛА БЕ ДУШКО, АЗ ЩЕ ТЕ НАХРАНЯ

    Коментиран от #67

  • 64 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 12 Отговор

    До коментар #62 от "🐀🐀🐀 Тъп ГЕЙбераст":

    ТАКА ТРЕБЕ...БАЦЕТО ВИРУС ГО НЕЛОВИ......СМЕХ
  • 65 🐷 Боко ТИКВАТА

    18 0 Отговор

    До коментар #61 от "Кински":

    Както винаги лъжеца съм АЗ.И защото съм лъжец, леля Корни и Ленчето Йо. ме осъдиха и станах за смах и срам.Сега цял свят знае, че Аз Боко ТИКВАТА от село Банкя, съм ДРУГАРЯ ЛЪЖА.

    Коментиран от #69

  • 66 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 11 Отговор

    До коментар #61 от "Кински":

    ПАК НЕ СИ ЧУЛ И РАЗБРАЛ........ПРОМИЙ СИ УШИТЕ
  • 67 Къща в БарЦелона

    11 0 Отговор

    До коментар #63 от "12 000 лв. ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА":

    Не.При мен да дойде в къщата,и Аз ще го нахраня.А ТИКВАТА няма да разбере.

    Коментиран от #73

  • 68 Tate

    15 0 Отговор
    Ма обикаля с жипката а ние до магазина сме под конвой !!

    Коментиран от #70

  • 69 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 10 Отговор

    До коментар #65 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    И КОГА ГО ОСЪДИХА....ДРУГАРЮ ГРУХ
  • 70 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 12 Отговор

    До коментар #68 от "Tate":

    ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И КОНВОЯ ТИ Е МАЛКО
  • 71 ВЕЛИК СИ БОЙКО,НАИСТИНА...ВЕЛИК

    4 21 Отговор
    ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА И ОЩЕ...5 МАНДАТА!
    ДОВЪРШИ ОКОНЧАТЕЛНО ..ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ,...ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!!!!

    Коментиран от #75

  • 72 Under the yoke

    14 0 Отговор
    Някакви доказателства има ли че е вредно паркове и ходене на планина или по други градове че е опасно.

    Коментиран от #74

  • 73 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    5 7 Отговор

    До коментар #67 от "Къща в БарЦелона":

    И АЗ ШЕ ДОЙДА.....ДАЙ АДРЕСА В БАРЦЕЛОНА И ТЕЛЕФОНА НА КЪЩАТА

    Коментиран от #95

  • 74 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 11 Отговор

    До коментар #72 от "Under the yoke":

    А ОБРАТНОТО ВЯРНО ЛИ Е

    Коментиран от #91

  • 75 Продължавай да хвалиш

    11 1 Отговор

    До коментар #71 от "ВЕЛИК СИ БОЙКО,НАИСТИНА...ВЕЛИК":

    Ще за работиш 8 лв днес браво браво. С такава усърдна работа след няколко години ще може да си купиш ауди кю7 и ти

    Коментиран от #77

  • 76 Смешко

    0 14 Отговор
    Мачкай ги Баце......
  • 77 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 13 Отговор

    До коментар #75 от "Продължавай да хвалиш":

    ЯВНО ТИ ВЕЧЕ СИ СИ КУПИЛ.......НЕКОЯ ЛАДИЧКА...НА СТАРО

    Коментиран от #80, #93, #103

  • 78 ВЕРВАЙТЕ МИ

    9 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Борисов: Извънредното положение не ни дава правомощия (ВИДЕО)
    Това за следенето на граждани са глупости, каза премиерът

    ---- АЙ СЕА ГЛУПУСТИ, СЛЕДИЛИ СМЕ ГИ! СЕ ИДНО НИ ЗНАИМ, СА СИ У ТЯХ?!?! САМУ МАЛКУ ГИ ПУТСЛУШВЪМИ! АМИ МОИ НЯЩУ ДА ИЗМЪДРИ МАТРЯЛА....

    Коментиран от #82

  • 79 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 11 Отговор
    АЙДЕ БЕ ДРУГАРИ.....КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХТЕ....

    Коментиран от #132

  • 80 СССР Красная Лада ета стандарть

    3 3 Отговор

    До коментар #77 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Да v8 турббо компресор червена лада

    Коментиран от #83, #92

  • 81 себе си ли забруждаваш

    9 0 Отговор
    ''Извънредното положение не ни дава някакви правомощия''
    Ухааааа , направо ви урежда произвол , а той е жизнено важен за некадърника и още някой.

    Коментиран от #84, #86

  • 82 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 9 Отговор

    До коментар #78 от "ВЕРВАЙТЕ МИ":

    Я ...ЦАРЯ СЕ ОБАДИ......ВЕРВАМЕ ТИ....
  • 83 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 8 Отговор

    До коментар #80 от "СССР Красная Лада ета стандарть":

    С ДВА ПЛАСТА ЧЕРВЕНА БОЯ
  • 84 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 8 Отговор

    До коментар #81 от "себе си ли забруждаваш":

    НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА НА СИЛА.....ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА
  • 85 Комунистът⭐Ленин

    8 0 Отговор
    Капитализмът е комунизъм но само за богатите

    Коментиран от #87, #88

  • 86 123456

    6 3 Отговор

    До коментар #81 от "себе си ли забруждаваш":

    Тоя вече 10 години ви управлява.........искате още десет..(цитат)
  • 87 ЧЪРЧИЛ

    4 2 Отговор

    До коментар #85 от "Комунистът⭐Ленин":

    КАПИТАЛИЗМА Е КОМУНИЗЪМ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ

    Коментиран от #89

  • 88 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 10 Отговор

    До коментар #85 от "Комунистът⭐Ленин":

    ЗНАЧИ НИНОВА И РАДЕВ СА ОТДАВНА В КОМУНИЗЪМА...
  • 89 Комунистът⭐Ленин

    6 0 Отговор

    До коментар #87 от "ЧЪРЧИЛ":

    Ама само за богатите дрогарю Чърчил. Бедните са робите в схемата

    Коментиран от #94

  • 90 Жйнмм

    10 0 Отговор
    Когато през 2016 г този се появи с синьо под окото някой знае ли това дали е свързано с рептили?въпроса не е шега
  • 91 Tate

    11 0 Отговор

    До коментар #74 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Дежурният лаф на Бокопитеците като нямате аргументи "А вие защо си биете негрите"
  • 92 Левски 2

    1 10 Отговор

    До коментар #80 от "СССР Красная Лада ета стандарть":

    НЕЩО НЕ ВИЖДАМ РУСКИ КОЛИ ПО НАШИТЕ ПЪТИЩА.....КВО Е ТВА ...ЛАДА
  • 93 ШМАТАРОК ГЛЕЙ

    9 0 Отговор

    До коментар #77 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    ВОЖДЪТ ТИ КВО ПРАЙ! ЗА НЯКУИ НИЩА МЪЛЧИ БЕТЕР КОМУНИС, ЗНАИШ, КВО ИМАМ ПРИДВИД. БОЙ И ИДНЪ ДРУА РАБУТЪ НИ СЪ ВРЪЩЪТ, НИТУ СЪ ИЗВРЪЩЪТ. ПАК ТИ ПИШЪ НА РЪСБИРАИМ ДИАЛЕК, ЩОТ ИНЪЧИ СЪ БЪРКАШ! ЗАТВА НИ СЪ НЪПЪВАЙ - ИЗДЕРМЯТИЛ СИ ЦАЛИЯ ФОРУМ И ВУНИ, ТЪКА ГАЧИ ЛИ ВОЖДЪТ ТИ Я ИСПУСНАЛ СКУНКСА....

    Коментиран от #98

  • 94 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 11 Отговор

    До коментар #89 от "Комунистът⭐Ленин":

    БЕДНОСТТА НЕ Е ПОРОК. ЩОМ ИСКАШ ДА СИ. БЕДЕН......БЪДИ
  • 95 Tate

    10 0 Отговор

    До коментар #73 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    А едно кредитче -Боце ще ти даде без лихва ,застъпник си му

    Коментиран от #100

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 9 Отговор

    До коментар #93 от "ШМАТАРОК ГЛЕЙ":

    ТИ ВОЖДА НЕ ГО МИСЛИ...ТОЙ ВИ МАЧКА......ЗА ФОРУМА.....НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО НА ДРУГАРИТЕ.,...ТРЕБЕ И НЕКОЙ ДА ВИ....ОТКРЕХВА

    Коментиран от #118

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 10 Отговор

    До коментар #95 от "Tate":

    ОПИТАЙ И ТИ....МОЖЕ ДА СЕ ОБЛАЖИШ
  • 101 ВЕРВАЙТЕ МИ

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Борисов: Извънредното положение не ни дава правомощия (ВИДЕО)
    Това за следенето на граждани са глупости, каза премиерът

    ---- АЙ СЕА ГЛУПУСТИ, СЛЕДИЛИ СМЕ ГИ! СЕ ИДНО НИ ЗНАИМ, ЧЕ СА СИ У ТЯХ?!?!
    ---- ДЪЛ НИ НЪ ПУТСЛУШВЪТ? - ПИТЪ СЪ МАТРЯЛА....

    Коментиран от #106

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Tate

    9 0 Отговор

    До коментар #77 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Четкай,четкай тиквата ,Баце на жипка ще те повози и сандвич с "Кренвиш "ще ти даде

    Коментиран от #107, #111

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 6 Отговор

    До коментар #101 от "ВЕРВАЙТЕ МИ":

    ПИТАЙ. ГЕШЕВ. ТОЙ Ъ ПО ПОДСЛУШВАНЕТО

    Коментиран от #109

  • 107 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 7 Отговор

    До коментар #103 от "Tate":

    ТИ ГО ЗНАЕШ ОТ ОПИТ
  • 108 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 7 Отговор
    СЛАБИ СТЕ И ДНЕС ДРУГАРИ....БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ...ЧАО

    Коментиран от #112

  • 109 Tate

    6 0 Отговор

    До коментар #106 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Той по скоро е "АЛО АЛО тук Нощен Ястреб" Звездите му го говорят ,по скоро колективният Герберски мозък!!
  • 110 el komunqga

    2 6 Отговор
    Щом се чува квичене от бесепарските тролове, значи Борисове прав.
  • 111 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 6 Отговор

    До коментар #103 от "Tate":

    Ами той баще вече ми даде парички пък вие позитанските тролове ще виете на умряло

    Коментиран от #115

  • 112 Tate

    6 0 Отговор

    До коментар #108 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Аре че ти свъши работното време !!

    Коментиран от #113

  • 113 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 5 Отговор

    До коментар #112 от "Tate":

    ТОЙ БОЙКО ПЛАЩА ИЗВЪНРЕДНИ
  • 114 Нека да не се бърка, че тези които

    7 0 Отговор
    спазват мерките подкрепят ББ, тези хора се самосъхраняват и не подкрепят ББ и ГЕРБ.

    Коментиран от #116

  • 115 Tate

    7 0 Отговор

    До коментар #111 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Не ме мисли ,ти себеси гледай че краят МУ се вижда ,сега ти подава "салам" поне после и това няма да ти даде!!

    Коментиран от #119

  • 116 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 6 Отговор

    До коментар #114 от "Нека да не се бърка, че тези които":

    ТАКА СИ МИСЛИШ ДРУГАРЮ

    Коментиран от #125

  • 117 Извънредното положение не дава по-вече

    8 0 Отговор
    правомощия, вие ГЕРБЕРИ злоупотребявате и изземате по-вече правомощия.

    Коментиран от #120

  • 118 ШМАТАРОК ПРОСТ

    7 0 Отговор

    До коментар #98 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    И УПОРИТ СИ, КАТО ВОЖДА СИ, НО ТОВА ВЕЧЕ НЕ ВИ ПОМАГА. СПОМНИ СИ КАК ДРУГАРЯ ЦВИТАНУФ УТНЕСИ СПАРЧЕТО! А ВИЕ РАЗБЪРКВАТЕ БЛАТОТО МНОГО ПОВЕЧЕ.... МНОГО ВАШИ ПОДРЪЖНИЦИ ЩЕ ПОЖЕЛАЯТ ДА ИЗХАРЧАТ КРАДЕНОТО В ПО СПОКОЙНИ И ЗАКОННИ ВРЕМЕНА....

    Коментиран от #122

  • 119 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 8 Отговор

    До коментар #115 от "Tate":

    ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВА ВЕЧНО - ПЪК ВИЕ САМО МОЖЕ ДА ВИЕТЕ

    Коментиран от #121, #123

  • 120 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 7 Отговор

    До коментар #117 от "Извънредното положение не дава по-вече":

    ВЛАСТТА Е В НАС ПЪК ВИЕ СВИКВАЙТЕ
  • 121 Tate

    5 0 Отговор

    До коментар #119 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Ще го чуем твоят гласец откъм Бостана ,друга песен ще запееш !! Рахат бъди няма да ти се размине.

    Коментиран от #124

  • 122 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 9 Отговор

    До коментар #118 от "ШМАТАРОК ПРОСТ":

    НЕ НИ ТРЯБВАТ ЗАКОННИ ВРЕМЕНА А ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВА

    Коментиран от #131

  • 123 И БКП Управляваше вечно

    5 0 Отговор

    До коментар #119 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Нали.

    Коментиран от #126

  • 124 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 6 Отговор

    До коментар #121 от "Tate":

    НА МЕН ЩЕ МИ СЕ РАЗМИНЕ ЗАЩОТО БОЙКО НЯМА ДА ВИ ДАДЕ ВЛАСТТА
  • 125 ШМАТАРОК

    7 0 Отговор

    До коментар #116 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    ВОЖДЪТ ТИ ША ИДИ Ф СИМИТЛИ НА ТРИНИРОФКА ЗА СВЕТНАЛОТО БЪДАЩЕ, А ТЕБ, ГА СИ НА ПОСТ ЛИ ТЪ ТРИНИРЪТ?

    Коментиран от #127

  • 126 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 5 Отговор

    До коментар #123 от "И БКП Управляваше вечно":

    ЧЕ НИЕ СМЕ БКП И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАМЕ ХА ХА

    Коментиран от #129, #157

  • 127 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 5 Отговор

    До коментар #125 от "ШМАТАРОК":

    СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НИЕ ВЕЧЕ СИ ГО ОСИГУРИХМЕ

    Коментиран от #136

  • 128 Tozi

    4 0 Отговор
    Както се правят тестовете ще катерим 20г-30г. И толкова време карантина. Избори няма да има. Ще има да гледаме единствения турист, като този когото охраняваше. Строи магистрали за себе си. Как ли се кефи, само той, няма други коли. Започнах да му завиждам. Аз пред телевизора както е заръчал да се предаде а той където си иска. Да изключа телевизора и да взема някакво решение.

    Коментиран от #130

  • 129 Tate

    7 0 Отговор

    До коментар #126 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Какво се случва, когато релсите свършат и влакът на социализма спре:
    - При Ленин - всички слизат, правят съботник и полагат релси.
    - При Сталин - машинистът се разстрелва.
    - При Хрушчов - вземат се релсите зад влака и се полагат отпред.
    - При Борисов - началник-влака и кондукторите клатят вагоните, машинистът надува свирката, а пътниците си мислят, че влакът продължава да върви.

    Коментиран от #134

  • 130 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 5 Отговор

    До коментар #128 от "Tozi":

    ТАКА Е ДРУГАРИ ЩЕ СИ СТОИТЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА НЯМАТЕ ИЗБОР

    Коментиран от #135, #146

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Да бе да

    3 0 Отговор
    Отговорни сме,защото ни чакат иначе солени глоби.
  • 134 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 5 Отговор

    До коментар #129 от "Tate":

    ТАКА Е ДРУГАРИ НО ПАРИТЕ ОТ БИЛЕТИТЕ СА ЗА НАС

    Коментиран от #139

  • 135 Tozi

    3 0 Отговор

    До коментар #130 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Ти бавния пак ли се появи?
  • 136 И ДУРГАРЯ ЦВИТАНУФ

    5 0 Отговор

    До коментар #127 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    И ТОЙ ТВА РАСПРАЯШЕ! Я СИ ОБЛИЖИ ХУБАВО УСТАТА! НЕ СЕ СТРЯСКАЙ САМО ТИ МИРИШЕ ВСЕ ОЩЕ НА НЕГО!

    Коментиран от #140

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Ван дер Любе

    2 0 Отговор
    "резервен водопровод Дунав" - колко ще струва метър от тази тръба? В Перник беше по 2000 лева на линеен метър, тук да не е 5000?

    Коментиран от #142

  • 139 Добрият доктор Борисов

    1 0 Отговор

    До коментар #134 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Нали казах че несиметричните ще ги махам
  • 140 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 4 Отговор

    До коментар #136 от "И ДУРГАРЯ ЦВИТАНУФ":

    НЯКОЙ ДА МУ ВЗЕ ПАРИТЕ ИЛИ АПАРТАМЕНТА - ПЪК ВИЕ СИ РЕВЕТЕ ЗАТВОРЕНИ

    Коментиран от #150

  • 141 Нямам думи

    5 0 Отговор
    Има едно нещо наречено "диктатура".

    Коментиран от #143

  • 142 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 5 Отговор

    До коментар #138 от "Ван дер Любе":

    АКО ТРЯБВА И ПО 10000 ДА Е МЕТЪРА ЩЕ ПЛАЩАТЕ
  • 143 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 4 Отговор

    До коментар #141 от "Нямам думи":

    СВИКВАЙТЕ ДРУГАРЮ

    Коментиран от #158, #167

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Smael

    4 0 Отговор

    До коментар #130 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Нали ти казаха другаря си боко да не то пробутваш за господин
  • 147 Лошо Лошо

    4 0 Отговор
    Няма нищо никога да направят за народа разберете го!Сами сме няма кой да ни чуе.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Tate

    7 0 Отговор
    От каскет цилиндър не става както и от цървул чипик ! А от тиква става само печена със захар че вече и на вкус е гадна!!
  • 150 ШМАТАРОК

    7 1 Отговор

    До коментар #140 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    НЕ НАМ ТИЯ! НЕ НИ УЧИ НА НАУЧЕН КОМАНИЗАМ! ПО СКОРО БЕГОМ НА ПОСТА И КЪМ УРЕДА НА ДРУГАРЧЕТО СИ СЕ ПОДГОТВИ!
  • 151 Tate

    10 0 Отговор
    Ако Титаник бе потънал днес! Бойко Борисов:
    - "Титаник нямаше да потъне, ако от тройната коалиция бяха строили магистрали."
  • 152 Само лъжи!

    7 0 Отговор
    Не ни следят друг път.....
  • 153 Tate

    8 0 Отговор
    Бойко Борисов отива да тегли пари в банката, но си забравил личната карта. Касиерът му казва:
    - Ами, тук веднъж така Васил Найденов беше дошъл без лична карта, изпя ни песента от "Адаптация" и ние му дадохме парите. Мариус Куркински пък ни изигра една пантомима. Може би и Вие ще направите нещо да ви идентифицираме?
    Борисов се почесва по темето:
    - Ами, не се сещам! Все някакви глупости ми идват в главата.
    - Благодаря! На едри банкноти ли ще ги искате или на дребни?
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Горо

    10 0 Отговор
    То е ясно, че Борисов в типичния за него маникален стил на "велик държавник и строител" няма да спре изграждането на разни магистрали в страната. С това се обяснява силно изявеното му скъперничество да не отпуска пари за засегнатите от карантината стотици хиляди българи, които нямат вече никакви средства за препитание. Поредните изтеглени като заем милиарди пак ще потънат в бетона и асфалта на проектите, чието качество скоро след това започва да дава десетки дефекти. А както вече се знае, запазената марка на ГЕРБ е: "Ремонт на ремонта".
  • 156 Tate

    6 0 Отговор
    -Тате, защо в кабинета ти има снимка на Бойко Борисов?
    - Ами... в случай, че вземе да дойде!
    - Ахаaa! Сега разбирам защо до леглото на мама има картичка с Джордж Клуни, а в стаята на баба - с архангел Михаил!
  • 157 Извинявам се да вие ГЕРБ сте БКП

    4 0 Отговор

    До коментар #126 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Бях забравил в паниката от вируса е.
  • 158 Горо

    4 0 Отговор

    До коментар #143 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Тролчето "ГЕРБ - народните милионери" явно е на щат в отдела за пропаганда на своята партия, защото пише навсякъде по 10 коментара в минута.
  • 159 Tate

    3 0 Отговор
    - Наборе, искаш ли да ти кажа един виц за Бойко Борисов?
    - Бягай от тука, аз съм от ГЕРБ!!!
    - Споко бе човек, три пъти ще ти го кажа...
  • 160 Tate

    5 1 Отговор
    Преврат в България по часове и минути:

    Неделя: Няма да е сега, че е много жега.

    Понеделник 7:13 – Забелязват се първите организационни дейности по готвения цели два дни преврат – четирите танка на армията ни опитват да излязат по улиците в София.

    7:36 – Единият не успява да се включи в трафика, заради тежкото задръстване и ремонтите по улиците.

    7:42 – Медиите предават пряко настаналата вакханлия около опита да изкарат стари танкове от военноисторическия музей на ул. Черковна.

    7:58 – пазачът на музея разкарва с викове „К‘ви сте вий, бе, вашта мама?!“ военните, които се опитват да избутат танк Сау Т-3 Майбах, модел 1940 година.

    8:14 – Медиите съобщават за пропаднал танк в разкопките за метрото на бул. Черни връх.

    8:26 – БМВ 3-та серия предрежда танк на светофара на Софийския университет. Водачът на БМВ-то се сбива с танкиста.

    9:02 – Над София прелитат двата изстребителя на армията, единият обаче бива бързо върнат в базата си, защото няма пари за гориво.

    9:15 – Бойко Борисов дава изявление от къщата си в Банкя и казва, че преврат няма, но скоро ще бъде овладян.

    9:27 – Нова Телевизия дава сутрешния блок на Гала, където лекарка обяснява за чудното въздействие на кисненето на крака с гъбички в леген с гореща вода и морска сол. Горе на екрана върви надпис, че скоро ще има пряко включване с информация за преврата.

    10:27 – Войници нахлуват в сградата на БНТ на Сан Стефано 29. Не са пуснати на входа от леля Пенка и се насочват към др
  • 161 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    11 0 Отговор
    Няма по крадливо племе от герберастите
  • 162 Tate

    10 0 Отговор
    •Пожарникарят Борисов стоеше на безопасно разстояние и безучастно наблюдаваше как държавата гори, а задълженията му се погасяваха...
  • 163 Tate

    11 0 Отговор
    29.03.2014 - "Бойко Борисов: Държавата ще фалира, ако вземе заем"
    18.02.2015 - "Бойко Борисов: Държавата ще фалира, ако не вземе заем."

    Коментиран от #176, #177

  • 164 Tate

    9 0 Отговор
    Утре ще открие паркинга на новата зала, а след седмица ще бъде официално открита тринадесетата саксия на пътя към залата. Откриването на тоалетните ще се забави с месец, но Борисов е обещал да ходи на проверка всеки ден...
  • 165 вили

    3 0 Отговор
    обиколете си нивката там ви е келепира все пак ще се приберат едни пари и от тая некачествена далавера
  • 166 Матей

    9 0 Отговор
    Извратеното положение дава възможност за ограничаване свободата на гражданите,а това поражда безгранични възможности.Няма НС, република,конституция,закони,има укази на щаба и заповеди на здравния министър,но всъщност наредбите излизат от един човек и това се нарича диктатура.Навремето имахме влогове,а сега кредити,имахме благополучие,а сега мизерия,имаше държавна гаранция за всичко,а сега държавен терор.Докога ще я караме така и докога?
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Сталин

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Комунистът⭐Ленин":

    Ленин, колкото и да го плюят си беше доста умен, за разлика от теб!

    Коментиран от #169, #170, #181

  • 169 Комунистът⭐Ленин

    1 4 Отговор

    До коментар #168 от "Сталин":

    Дрогарю ти да не си прекалил с белото
  • 170 Комунистът⭐Ленин

    3 5 Отговор

    До коментар #168 от "Сталин":

    Като гледам все повече стават феновете на комунизма.
  • 171 До Дондью

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Дондел":

    Що е то Мастната власт?Да не би да си искал да кажеш МАЗНАТА власт?
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Някой си

    2 0 Отговор
    Ще ни затрие не вируса а глада,но Бойко каза,че нищо няма да даде на народа....

    Коментиран от #197

  • 174 Разгневен

    7 0 Отговор
    Имайте предвид, че доста хора подкрепят мерките с цел да не се заразят, а не че подкрепят Герб!!!

    Коментиран от #179

  • 175 бкп

    1 2 Отговор
    колко милиардери създаваш всяка година другарю кумунисти
  • 176 Annonymous

    6 0 Отговор

    До коментар #163 от "Tate":

    Тя държавата отдавна е фалирала заради якото крадене което никога не е спирало....
  • 177 Комунистът⭐Ленин

    3 0 Отговор

    До коментар #163 от "Tate":

    Значи празно нема
  • 178 Тео

    5 0 Отговор
    Бай Ганьо няма спиране!!!!!!
  • 179 Комунистът⭐Ленин

    0 1 Отговор

    До коментар #174 от "Разгневен":

    Така си мислиш - само комунистите не подкрепят ГЕРБ

    Коментиран от #192

  • 180 СмЕх бате

    5 0 Отговор
    ББ се поддава на натиска на обществото за отмяна на извънредното положение. Страх го е за премиерското столче. Само преди ден щаба оповестиха, че до седмица очакват последиците от Великденската ваканция и пика може да се измести в началото на май. Изведнъж вчера ББ започна да говори за премахване на карантината с тъпия довод, че онзи ден заболелите били 90 щ, а днес 60, което било понижение. Абе г-н премиер то 2 месеца заразата се движеше в граници 16-40 и вие тръбяхте, колко опасно било това и какви мерки трябва да се налагат: КПП та, забрана на разходки в парка и задължителни маски
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Брифинг

    1 0 Отговор
    Защо Бойко бързаше да се чупи на брифинга? Не го прави за първи път.
  • 183 Страхливи калинки

    5 0 Отговор
    Едва ли калинките с които се е обградил Простака имат смелостта да му кажат колко противен с станал на почти всички
  • 184 Такива са ни социалните закони

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "Юлиан":

    Приятелю, за да кандидатстваш за месечна помощ, трябва един месец да нямаш доход, на следващия подаваш молба, а евентуално ако те одобрят, получаваш някакви парички на третия месец. В допълнение се задължаваш( ти и съпругата ти, ако не сте с ТЕЛК) да отработвате по 4 часа 14 дни в месеца (най–често към комуналните) за мижавите подаяния. За еднократна помощ отпадат някои от изискванията, но дори да те одобрят–максимум 375лв.
  • 185 Панайотов

    4 0 Отговор
    "До момента общо 733 предприятия са получили 3 006 998 лв. за 10 472 служители. От тази сума 2 521 426 лв. са компенсации, а останалите 485 572 лв. са осигуровки..."?!

    Това ли е многомилионната, милиардна помощ за икономиката?!
    Трагикомична, популистка история
  • 186 No comment

    4 0 Отговор
    Колко хора са умряли от глад по време на пандемията или преди това? Вируса ще си отиде,но бг мизерията ще остане.

    Коментиран от #198

  • 187 Веско

    4 0 Отговор
    Предлагам да хвърли една оставка сега, да направим наесен едни избори, да си го изберем пак. Скоро не сме го играли тоя филм и ми залипсва.
  • 188 zzapoznat

    2 0 Отговор
    Премиерът е роден под знака на Близнаци. Ако искате да разберете що за човек е, четете за бог Меркурий и гръцките му аналози. Интересно е ! Доналд Тръмп, Борис Джонсън, Петър Стоянов, Симеон Сакскобурготски и Румен Радев са родени под същия знак. Нищо лично.
  • 189 Unnamed

    1 0 Отговор
    Няма мърдане от тия паразити дето ни управляват.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Пенсионер

    0 2 Отговор
    Борисов работи , Корнелия лае.
  • 192 АГЕНТ НА ДС

    0 0 Отговор

    До коментар #179 от "Комунистът⭐Ленин":

    Ами в самата партия ГЕРБ са комунист до комунист, начело на която седи бивш комсомолски секретар!!!ФАКТ!!!

    Коментиран от #195, #196

  • 193 гражданин

    0 0 Отговор
    Г-н Борисов отдрапнете се не се тормозете повече това неса хора да разберат това са животни тръгнали срещу себе си В цял свят хората умират а тука все някой ги лъже.Не им идва на ъкъла че след вас къто дойде Курнелия Нинова тогав ще настъпи ада.Тогава ще има изолация но още по страшна икономическа.

    Коментиран от #194

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 0 Отговор

    До коментар #192 от "АГЕНТ НА ДС":

    ДРУГАРЮ АГЕНТ НА ДС....ТОЯ ДЕТО Е НАЧЕЛО НА ГЕРБ ВИ РАЗБИВА НА ИЗБОРИ. КАКТО И ДА ГО НАРИЧАТЕ, МАЧКА ВИ ЯКО....ЯВНО ВИ Е МАЛКО
  • 196 Смешко

    0 0 Отговор

    До коментар #192 от "АГЕНТ НА ДС":

    Ами кви да бъдат..то преди 1989г имаше само една комунистическа партия. Другите бяха избити.
    БКП се крепеше на член 1ви.. Сега партията е без член
  • 197 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 0 Отговор

    До коментар #173 от "Някой си":

    ИСКАЙТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА, КАКВА ЗАПЛАТА САМО ВЗИМА
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 0 Отговор
    Другари, къде се покрийхте,. да не хванахте гората

    Коментиран от #203

  • 200 Tate

    0 0 Отговор
    Велик си Бойко. шапка ти свалям
  • 201 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "барцелона":

    А КАК Е У ЛЮБИМАТА ВИ РУСИЯ,ИСПАНИЯ, БЕЛГИЯ И Т.Н.
  • 202 И от какво

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Комунистът⭐Ленин":

    да те варди бе Пуяк,ти щом вярваш си сложи
    и скафандър за да си “запазиш”мизерния животец....ей такива льохмани като теб гласуват
    за Простака(това той си го е признал).
  • 203 Добрият доктор Борисов

    0 0 Отговор

    До коментар #199 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Друтар е шефа ти не го пробутвай за господин.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове