9 Юли, 2020 12:14 11 632 127

Отново затварят нощните заведения, празненствата - до 30 души

  • кирил ананиев-
  • мерки-
  • епидемична обстановка

Спортните прояви ще са без публика

Отново затварят нощните заведения, празненствата - до 30 души - 1
Снимка: БГНЕС

Връщат се някои от мерките срещу разпространение на коронавируса у нас. На брифинг в Министерството на здравеопазването министър Ананиев обяви, че груповите празненства като сватби на открито и закрито ще могат да се провеждат с максимум 30 участници.

Дискотеките и нощните барове ще работят само на открито при 50% заетост, а спортните прояви ще са без публика.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 52 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    242 65 Отговор
    НЕ ИЗЛЕЗНЕТЕ ЛИ ПО УЛИЦИ , ПЛОЩАДИ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ.

    Коментиран от #16, #26, #39, #63, #75, #87, #93, #121

  • 2 Левски

    195 36 Отговор
    Народе!!!!Срам ме е от вас!!!

    Коментиран от #42, #79, #94

  • 3 Terenski

    215 24 Отговор
    Вчера казват,че ако заразените минат 200 човека на ден ще върнат някои от мерките.....и хоп днес 240 души болни и въвеждат старите мерки! Това е магия!!!

    Коментиран от #9, #21, #82

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Последния Софиянец

    148 16 Отговор
    Да разпореди на Гешев ,да свали знамето от президентството и да дигне турското.
  • 6 Абе

    118 15 Отговор
    И тва щото процента заразени е по-малък от април месец? Не схващам нещо герберската логика.
  • 7 Hhhh

    36 97 Отговор
    Айде протестирайте сега мишоци.Евала на Борисов,така се прави.

    Коментиран от #65

  • 8 Майна

    129 26 Отговор
    Това, което се случва в БГ Е ТЕРОРИЗЪМ, ПРЕВРАТ..
    А ТИ КАКВО ЧАКАШ ОЩЕ, БЪЛГАРИНО..

    Коментиран от #53

  • 9 Дельо Хайдутин

    73 2 Отговор

    До коментар #3 от "Terenski":

    Ами днес са 5 000 теста.
  • 10 Мишо

    29 91 Отговор
    браво господин борисов и господин ананиев! триабва дасе затвори циалата даржава зашото е много зле положението и умират много народ

    Коментиран от #51, #116

  • 11 OMG

    98 16 Отговор
    Тия пичове трябва да се изринат всичките.. първо отварят, после затварят.. чиста мафиотска работа..
  • 12 Антимилиционер

    24 39 Отговор
    Браво!!! К. за селя.нията.

    Коментиран от #56

  • 13 Без самодисциплина

    23 26 Отговор
    Ами който не знае да целува попа по брадата, целува на друго място.
  • 14 Дельо Хайдутин

    70 3 Отговор
    И протестите пред президентството са забранени.До 30 човека.
  • 15 OMG

    84 12 Отговор
    А тоя Ананиев не мога да го гледам.. няма по-противна физиономия, некомпетентна, отвратителна.. мъртво-дрогираните изглеждат и се държат по-добре от него

    Коментиран от #99

  • 16 До троля

    17 28 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Не ти ли писна да пишеш тази глупост под всяка новина ?
  • 17 baho

    55 5 Отговор
    Тази карикатура на Бени Хил пръв трябва да се линчува!После строени до него Каубойко,Мутафа,Кантара,Геша,БарнитУ,МенТа и цялата хунта да се порадват на народната любов.

    Коментиран от #44

  • 18 Габровец

    66 5 Отговор
    Е те такова отвличане на вниманието няма! Баце много го е страх от обществената енергия. Ама в събота пак ще се ходи на „забранен” плаж.
  • 19 Johansson

    52 9 Отговор
    Аз се чудя как по 3-4 хиляди балъци намират ва ден и си правят тестове. Явно безмозъчните същества са навсякъде.
  • 20 Марио

    78 11 Отговор
    Това не се търпи.Така може още 10 години да затваряме и отваряме.Нали ще фалират хората.Трябва да се надигнем срещу вас.Оставка!!!
  • 21 Ай стига бе

    25 59 Отговор

    До коментар #3 от "Terenski":

    Не е магия, а простотия. Ние сме един много малък, но много прост народ! Толкова ли е трудно да си сложиш маската като влезеш на закрито? Е, като е трудно да си сложиш маската, много лесно ще те сложат на апарата за интубиране.
  • 22 Discosino

    37 0 Отговор
    Пак затварят наркоклубовете.Само че заповедта пак не е ясна.Казината и игралните зали нощни заведения ли са или не?
  • 23 Активист на БСП

    46 7 Отговор
    Тук се трият всички коментари срещу ГЕРБ и ДПС !!! Срам за журналистиката в България сте !!!
  • 24 Гост

    39 3 Отговор
    Тоя пенсионер нищо не затваря, защото от него тищо не зависи.... Само дреме и чете заповеди, които еднокнижния му спуска!Що не каже според статистиката - колко от регистрираните са заразени в дискотеки, нощни барове и стадиони? Между другото не само у нас, а световна тенденция е да расте броя на заразените с изключение на страните, които първоначално не се затвориха напълно, като Канада, Швеция и Беларус, както и на Италия и Испания, които късно затвориха, а вирусът върлуваше там доказано от миналата година!
  • 25 Голям Прас

    24 24 Отговор
    Много важно. Малко са нормалните хора, на които им дреме за барове и дискотеки. А за спортните прояви да не говорим. Някаква смешна част от населението на 25-30 години се чуди къде да си намери партньор за една нощ или нещичко за шмъркане , но това е несъществена и безполезна част от обществото. Баровете и дискотеките, по-точно чалготеките. са свърталища за хора с ниЗки наклонности. така, че: Браво Министър Ананиев! Но и нещо по въпроса за дисциплината, пречупването и укротяването на тази смешна част от насалението трябва да се направи. Сега ще хукнат с 30 годишните си БМВ-та като отвързани и ще изтрепят сума невинни, нормални граждани.

    Коментиран от #34

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Без самодисциплина

    23 1 Отговор
    Трий мод, трий, за това ти плащат.
  • 28 Коко папагала

    34 2 Отговор
    Яко ще фалирате, Дискотеки и барове фалират ужас. Който оцелее го чака трета вълна.
  • 29 Гост

    39 5 Отговор
    Бойко Борисов каза че няма да се правят нови забрани за короната . Но уви Боко никога не си държи никога на думата . Убиха , бизнеса , икономиката , магазините и хотелите . Няма обороти , няма и данъци . Скоро ще затварям отново , но този път завинаги . Боко да плаща осигуровки и данъци . Нека да работят сергиите и по тротоарите , кото не плащат данъци , защото нямат и касови апарати въпреки , че закона е за откритите обекти . Сивата икономика разцъфти .

    Коментиран от #45, #71

  • 30 гост

    35 3 Отговор
    В крaйнa cмeткa, cмъртнocттa cпaднa oт близo 18% нa 7% пo дaнни нa cвeтoвeн cтaтиcтичecки caйт. Кaктo и 240 нa 4286 e цeли 5.6% a нa oбщo 164 104 тecтвaни, 6324 зaрaзeни a нe бoлни ca цeли3,86%, кoeтo e приcъщo кaтo прoцeнт зa вceки ceзoнeн грип. Кaктo и дa e, нo aкo пaк cпрaт вcчкo, бoлкирaт икoнoмикaтa и cтрaнитe oт Eврoпa тoтaлнo ни изoлирaт, трябвa вcички зaeднo дa пoтърcим cмeткa прeд нaрoдoнoтo cъбрaниe, зaщo пoзвoлихa нa рaзни ритнитoпкoвци дa ce cъбирaт пo cтaдиoниитe и нoщнитe клубoвe дa ca пълни. Щoм cмe в тaкaвa "cтрaшнa" oбcтaнoвкa, кaк тaкa и зaщo пoзвoлявaт cтaдиoнитe и нoщнитe клубoвe дa ca пълни, кaтo oчeвиднo нe ca oт нaй-гoлямo знaчeниe зa икoнoмикaтa и нoрмaлнитe бългaри? Зaщo, кoгaтo бяхa нaй-cтрoгитe oгрaничeния, caмoлeти пълни c цигaни кaцaхa и излитaхa oт и зa Вeликoбритaния, Хoлaндия, Иcпaния, кoитo бяхa cилнo зaceгнaти oт вируca тoгaвa? Тa тoвa ca oкoлo 1000 пoтeнциaлнo зaрaзeни чoвeкa нa дeн? Тoвa нe знaчи ли, чe вcичкo бeшe "пунтa мaрa" и oт цялaтa рaбoтa пocтрaдa caмo джoбa и икoнoмикaтa нa oбикнoвeния чoвeк? И нe нa пocлeднo мяcтo, зaщo брoим зaрaзeнитe a нe caмo зaбoлeлитe и oщe пoвeчe, зaщo ги брoим нa брoйкa a нe прoцeнтнo? Въпрocи, зa cъжaлeниe бeз aдeквaтeн oтгoвoр...
  • 31 План ЪТ

    40 3 Отговор
    Властта се състои в причиняването на болка и унижение. Властта се състои в разчленяването на човешкото съзнание и слепването му отново във форма по твой избор. Започваш ли сега да разбираш какъв свят строим? Той е пълната противоположност на глупавите хедонистични утопии на реформаторите от миналото. Свят на страх, предателство и мъчение, свят, в който ти тъпчеш другите и те теб тъпчат, свят, който с усъвършенстването си ще става не по-малко, а повече безмилостен. Напредъкът в нашия свят ще е напредък към повече страдание. Цивилизациите от миналото твърдяха, че са основани на любов и справедливост. Нашата е основана на омраза. В нашия свят няма да има други чувства освен страх, ярост, тържество и самоунижение. Ще унищожим всичко останало — всичко. Вече рушим начина на мислене, останал ни отпреди революцията. Разкъсахме връзката между деца и родители, между човек и човек, между мъж и жена. Вече никой не се осмелява да се довери на съпруга, на дете или на приятел. В бъдещето няма да има съпруги и приятели. Децата ще биват отнемани от майките им от раждането си, така както се отнема яйцето от кокошката. Половият нагон ще бъде заличен. Създаването на потомство ще стане ежегодна формалност, като подновяването на купон за дажбата. Ще унищожим оргазма. Върху това сега работят нашите невролози. Няма да има никаква преданост, освен предаността към партията. Няма да има никаква любов, освен любовта към Големия брат. 

    Коментиран от #43

  • 32 Факт

    27 3 Отговор
    А маските спират ли вируса?
  • 33 Кирил Домусчиев

    16 2 Отговор
    Аз съм боклук и вредя на бфс
  • 34 Гост

    26 12 Отговор

    До коментар #25 от "Голям Прас":

    Хубаво де, ти си "нормален" човек! Като такъв по дискотеки, мачове, кафенета, ресторанти, фитнеси не стъпваш и с хора не се срещаш.... Стой си у вас в гардероба с шнорхел и маска, защото и без това нямаш социални контакти и вирус "няма" да те хване! Не ни бери "грижа" на нас "ненормалните", които имаме социални контакти как ще се пазим и дали ще се заразим!?
  • 35 Ананиев

    25 4 Отговор
    На плажа в Росенец да идат до 30 човека,че са ни толкова гардчетата.
  • 36 Чухте ли е Сърбия

    40 7 Отговор
    Видяхте ли сърбите време и тук така да стане. Бъдете смели !!!

    Коментиран от #38

  • 37 Време е за Възраждане

    25 6 Отговор
    Главно без протести !!! Ракийка в къщи............ ДА НЕ БЕЗСПОКОИМ ШАЙКАТА И КАСКЕТУРАТА
  • 38 Време е за Възраждане

    37 6 Отговор

    До коментар #36 от "Чухте ли е Сърбия":

    Сърбите са все още народ. Българите вече не
  • 39 Прохор

    28 5 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Хунтата трябва да свърши като Румънската зима на 1989,САМО ПРОТЕСТИ И АГРЕСИЯ СРЕЩУ ХУНТАТА.Зимата хората ще са останали без пари и тогава ще има протести и то големи.
  • 40 Йордан

    18 5 Отговор
    Бройката на заразените и заповедите на министъра на МЗ,могат да бъдат променяни,когато си пожелае хунтата,чрез увеличаване или намаляване броя на тестовете и политическите съображения против действията на населението за протести.Има и редица други интереси на хунтата.
  • 41 Естествено

    19 2 Отговор
    Всичко, абсолютно всичко, което днес се случва, а се случват много неща, е във връзка с една лодка, един плаж и едни хора.... Забрани, ограничения, много заразени, напълно очаквано. Те друго не могат да измислят. Но така ще е, защото сме......
  • 42 Я си би

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "Левски":

    Мам, бе простак, ще се сравняваш с Левски.
  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор

    До коментар #31 от "План ЪТ":

    напълно точен и верен пост
  • 44 Че май фаче

    14 3 Отговор

    До коментар #17 от "baho":

    Само АК 74 за тях
  • 45 КАПИШ

    12 4 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    МАФИЯТА УПРАВЛЯВА И ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО- НЕ ГО ЛИ РАЗБРА БРЕ ОВЦО ЧЕ БОЙКО Е БОСА???? Р.П. - БЪЛГАРИЯ Е В ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ. КАПИШ . БОЙКО БОРИСОВ Е КАПО ДЕ ТУТИ КАПИ.
  • 46 Още малко..

    23 5 Отговор
    Лошо ви се пише на 16 юли.. всички разбраха лъжата с тестовете, дават положителни проби дори на кози и кучета до тук с тая глупост!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Gkl

    12 6 Отговор
    Видяхме сърбите.#Бъдете насрани#
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Пламен

    12 4 Отговор
    Да дават онези милиарди от Евробанкомата на Еднокнижника, че вече ни писна от филми.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Златина

    9 4 Отговор
    Киро съвсем слънчаса от мача ЦСКА-Локо. Доцентът Мангъров ви го цитирах няколко пъти в различни статии, дедо попе
  • 53 ФАЛОС ЗА БОЙКО

    18 3 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Да върнем смъртната присъда и да вкараме в затвора българофобската пасмина ГЕРБ, ДПС И ТАЯ СМЕШКА АНАНИЕВ
  • 54 БГ681

    20 3 Отговор
    И до кога така до кога...това ли ще е живота да се крием и да низ затварят през 2 месеца.. не разбрахте ли че всичко това не се прави заради здравето на хората а зарада други интересеи...
  • 55 Пламен Цеков

    20 1 Отговор
    И кой свали мерките бе герберасти с 2 грама мозък ?
    Курнела, Радев и Мангъров или Тулупа, Щаба Му и Мафията ?
  • 56 Пешо

    5 4 Отговор

    До коментар #12 от "Антимилиционер":

    Пълно е с тъпаци.
  • 57 Цецууу

    4 2 Отговор
    Задължават ги,баце....
  • 58 асдсадсад

    27 2 Отговор
    Сърбите показаха как се прави, и при тях мерки няма и коронавирус пак няма.... само че рам щурмуваха парламента.
    А тук? Тук щурмуваме форумите :)
  • 59 Министър АНАЛиев

    5 5 Отговор
    Анадъму драги друзя
  • 60 Цеко

    19 3 Отговор
    Съвсем случайно преди организирания протест пред резиденцията на няКой, се забраняват събиранията !
    Прозрачно, крадливи мафиоти !
  • 61 Фалит

    21 3 Отговор
    Според мен, ще фалират заведенията, а от там и много хора остават без работа, като сервитьори, готвачи, миачи, хостеси и останалия персонал.
  • 62 Боби

    7 1 Отговор
    Всяко чудо - за три дена.
    Заповедта - за 5.
    Пише го: "...считано от 10 юли 2020г. до 15 юли 2020г...".
  • 63 Футболистче или чалгарче си

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Ти сигурно си от стадиона в дискотеката и от дискотеката пак на стадиона.....
  • 64 Мале мале мале

    14 1 Отговор
    Министъра, и този дето го е назначил, да обяснят в прав текст:
    Кой ще брои хората по сватбите.
    Как ще се определи 50% заетост.
    ОСТАВКА!!!!!!!! СЛУЖБОГОНЦИ!!!!!!МИЖИТУРКИ!!!
  • 65 Шът...

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Hhhh":

    Бе...
  • 66 Софянец

    20 3 Отговор
    Да излезем на площадите и да ги изметем тези от упровлението и разните им подлизурковци от щабове и прочие.Да вземем пример от Сърбите народее заспал стига тиранияя..
  • 67 Javor

    13 3 Отговор
    Борисов затваря държавата, но отваря доволно нощното шкафче и го попълва с поредното кюлче злато....
  • 68 Антимилиционер

    13 2 Отговор
    Милиционери, няма никакъв вирус. Искат да ви вземат свободата и да ви забодат по една ваксина с ЧИП!!!
  • 69 Васил

    5 14 Отговор
    Ще се сетите тъпаци че заведенията и детските градини трябва да затворени
  • 70 don flue

    16 1 Отговор
    ако още един път всичко затвори...това ще бъде края на бизнеса в българия..държавата ако не помогне обрича хората на глад

    Коментиран от #84

  • 71 бачо

    5 4 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    Каза боко,ама това което направи един бивш министър и после президента,не 240 ,ами 340 ще са утре заразените .И кога си е държал на думата това недоразумение
  • 72 Факт

    10 2 Отговор
    Как ще гледаме сърбите в очите!?
  • 73 Шайка

    4 2 Отговор
    Една голяма паца се обобщава цялото положение
  • 74 МММ

    4 10 Отговор
    Най накрая смислено решение, малко половинчато но все пак нещо.
  • 75 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    така е вижте СЪРБИЯ как младите не се предават полицията ги бие а у нас БОЙКО БОРИСОВ е първия ПРЕМИЕР на БЪЛГАРИЯ употребил сълзотворен газ електрошокови палки гумени куршуми срещу протестиращи

    Коментиран от #101

  • 76 Моловете

    7 1 Отговор
    Кога????????
  • 77 Браво

    7 9 Отговор
    Едно мъдро решение за запазване живота на гражданите! Но мисля мерките са недостатъчни!
  • 78 коментар

    9 2 Отговор
    След дъжд качулка. А отговорност не поема. Защо пуснахте дискотеките и публиката по стадионите? К.ретени!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Дилър

    7 1 Отговор
    Затваряйте тези мутренски заведения на закрито като дискотеки и ношни клубове . Това е най-лесния начин да се отървете от мутренския бизнес със заведения и дрога.
  • 81 Уж така

    12 2 Отговор
    Нали до вчера премиера категорично казваше, че няма да се връщат мерки, днес-друга песен пее. Ново 20 всеки ден! И да спрат с това увеличение на случаите, защото няма такова. Да си видят предходния месец, да сметнат процент и тогава да издават безумни заповеди. Това, което се случва сега, изобщо не е заради случаите на заразени. И малките деца вече разбраха причината. Страааах, голям страх и отвличане на вниманието от плажа, охранителите, огромен скандал!!!!!!!
  • 82 Естествено

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Terenski":

    Обаче, ако заразените са над 200,в няколко поредни дни. Кога е имало такова нещо в няколко дни, преди днес???? Питам! Не разбирате ли истинската причина????
  • 83 Голям Праз

    5 7 Отговор
    Крайно време беше да затворят чалготеките ( защото у нас нормални дискотеки така или иначе няма). Нощните заведения също е добро решение да се затворят. Но трябваше и МОЛ-овете , анимационните центрове за "детски рожденни дни", ниско-категорийните кръчми и кафенета, киноцентровете също да затворят А също и всички фитнес зали. Който иска да "спортува" ( защото те във фитнеса не спртуват реално а се пънат на някакви измислени китайски уреди ) да отива на къра-в селското стопанство работа колкото щеш.

    Коментиран от #88

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Керенски

    4 0 Отговор
    Керенски и Зимния дворец?
  • 86 дааа

    9 0 Отговор
    Спокойно, скоро ще почнем да измираме от глад.
  • 87 🙈🙉🙊

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Тя и майка ти излезе на улицата ама гледай ти се пръкна! Не е вариант..
  • 88 До кога

    5 1 Отговор

    До коментар #83 от "Голям Праз":

    ало асоциалния после хората от къде ще имат пари ако затвори всичко изброено? за дискотеките съм съгласен там е лудница? но трчбва ли 50 процента от хората да остант 100% без доходи зараи 10 процента шанс да проявиш симтоми на грип??????

    Коментиран от #111

  • 89 Шменти- капели

    14 3 Отговор
    Пак ала-бала.СТААААДО, СЪБУДИ СЕ НАЙ-НАКРАЯ!!!ДОКОГА???
  • 90 тулуп

    10 1 Отговор
    Дреме ми на оная работа, да фалират заведения, ресторанти и прочие и другия път пак да слагат плакати с лика на тулууупа и го избират.
  • 91 Борисов,

    10 1 Отговор
    каквото и да правиш ВЕЧЕ си бита карта и ти го разбираш много добре
  • 92 незнайко

    5 1 Отговор
    Пълна трагедия !!! Нямаме ли си ВИРУСОЛОЗИ да се намесят и кажат какво трябва и какво не ??? Може би това е начина да се управлява ПРОСТОЛЮДИЕТО !!!
  • 93 ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ПРОТЕСТИТЕ И МИТИНГИТЕ СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ. НИЕ ОТ ГЕП БЪРЗАМЕ ДА ВЪВЕДЕМ ЗАБРАНА. ЩЕ ИМА ГЛОБИ ПО 300 ЛЕВА. АКО ТИ РАЗДАВАШ ПО ТРИСТА ДА ПЛАТИМ ГЛОБИТЕ.
  • 94 555

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски":

    Българио бледна срам ме е да те погледна
  • 95 Цялата тази лъжа е

    6 1 Отговор
    за да няма протести и още малко Борисов да остане на власт,заради ПАРИТЕ
  • 96 БСП,Опозицията

    7 2 Отговор
    КЪДЕ СТЕ?Спите ли?Хайде да ви видим какво ще направите!!!
  • 97 Karosel

    2 1 Отговор
    Последно не разбрах вие за или против мерките сте? Вчера казахте, защо отварят стадионите днес, защо ги затварят!
  • 98 Нааароде,

    9 2 Отговор
    сега е момента да се обединим.Няма значение какви сме-сини,червени,зелени,пемпени....Всички искаме ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ.Всички искаме НОРМАЛЕН ЖИВОТ.Спасението ни е да се обединим
  • 99 ура

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "OMG":

    Да, ти явно си от тях и ти спряха кранчето. Хайде, алкохолици, наркомани, дилъри, чалгаджии, фенчета и кенчета и масово плюйте адекватните и закъснели мерки.
    Можете да посетите свободните Швеция, Холандия и даже да емигрирате, ...ако ви пуснат и там.
  • 100 В.В.П.

    3 0 Отговор
    ГриПЧЕТО НЕ МЕ Е.Е....АРЕСТУВСЙТЕ ГЕШЕВ И БОРИСОВ....И АХМЕТ....РАЗКАРАЙ СЕ АНАНИ....!!!
  • 101 само армията ще ви оправи

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кои млади, открили са украински и сороски подлоги, които целят да свалят президента им и да внесат анархия и са платили на няколко гаменчета да излязат. Ако искаш нещо сам си протестирай щото Бойко и с Америка.
    Нямам против и военно положение да ви въведат на вас, само това ще ви оправи, не знаете мярка вече на наливане и посиране. Животът за вас е само кръчмата. И това не е само в България ,тотално наркоманизирано младо поколение.

    Коментиран от #115

  • 102 BigBulgarianBoss

    3 3 Отговор
    Затворете фитнесите
  • 103 решение

    3 3 Отговор
    Да, много недоволни ще има, защото удоволствията в България са само кръчми и дискотеки и обслужващия ги персонал и дилъри. Светът върви твърдо към самоунищожението си.
    Ако всички чалгари и фенове подпишат декларации, че няма да ползват болниците, освен някои палаткови такива съоръжения и ги следят да не заразяват в транспорт и магазини, според мен няма да има проблем да работят такива заведения. Даже предлагам направо, който не иска да спазва мерки да го настанят в специални общежития, да се заразяват там , да ходят на кръчма, на мач, да се посират, който оцелее, оцелее, така нямам против да са свободни, но да ги отделят от другите хора, както едно време прокажените.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Дръвчо

    3 0 Отговор
    Шизофренията ги тресе наште тикви, вчера нямаше да затваря, а днес затваря. Честито на фалирали те.
  • 106 почна се

    0 0 Отговор
    "...груповите празненства като сватби на открито и закрито ще могат да се провеждат с максимум 30 участници" ?! Еее не е лошо, значи гр. секс мое също?
  • 107 Подхуев

    2 0 Отговор
    ЧУДО! Те тва са МинистЕри, те тва е МинистЕрски съвет,те тва е държава!Уау..уау..уау.Блестяща мисъл..блестящи решения!Тез умуват - ама нямат мозГъ?!Тез царуват..ама немат царство, то селото вехто, бедно, дръгливо,лъжливо и крадливо..ЗАТВАРЯТЕ направо ВСИЧКО, че това на нищо не прилича много отдавна!!!
  • 108 Мисирка

    2 0 Отговор
    Кога ще сложите катинара на цялата държава?Време е!!!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    пандемия няма има манипулиране сеене на страх ще дойде глад по голяма безработица защото капиталистите кожодери свалват по сто кожи от народа страдат обикновените хора
  • 111 Голям Прас

    0 1 Отговор

    До коментар #88 от "До кога":

    Щели да останат безработни. Дрън-дрън. Бачкане колкото щеш. Не е задължително една селска мома, завършила някой ТОХ в града да остава задължително в този град като сервитьорка, например. Може да сис е върне на село. В селското стопанство има върл дефицит на работна ръка.
    Или, ако иска да е гражданка да учи, да се квалифицира, да стане адвокатка, счетоводителка.
  • 112 Гост 2

    2 0 Отговор
    Счетоводителя - "медик" , не може да се спре ... Бълва простотия след простотия .
  • 113 ХОРА

    1 0 Отговор
    След повиче тестване повиче заразени и все пак ако се направи една математика на 1000 са 70-75 и какво прай тва днескашната новина, нищо по различна от месеци насам, ХОРА ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВДИГАМЕ
  • 114 отново глупости

    1 0 Отговор
    и като се появи 31-вия го спира домакина, и му вика сори пич, извън бройката си, ще ти пуснем един стрийм да си гледаш партито, или ако искаш, чакай тука пред блока, да си тръгне някой и да освободи място
  • 115 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #101 от "само армията ще ви оправи":

    глепости вие герберастите тормозите народа каква армия бе ти да не си като оня телото който стъпкаха флага на БЪЛГАРИЯ но и на вас мутрите от герб ще ви дойде края всяко начало има и край всичко направено добро или лошо се връща има БОГ който бавя но не забравя
  • 116 Ахах

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мишо":

    Ти още ли си живо бе недоразумение
  • 117 Русский

    0 1 Отговор
    Когато слушах песента на Володя Стоянов - Войводата "Разговор след полунощ" - аз се просълзих. Толкова е проникновено да пееш за Васко Илиев.. Искрено съжалявам за Васко. Ако живеех в България, щях да работя във ВИС-2. Мисля, че там моите знания и умения ще бъдат оценени и наградени със златен лъв "ВИС-2", ще ми дадат Мерцедес и ще вечерям всяка седмица в компанията на Жоро Илиев и приятелите му.

    Коментиран от #119

  • 118 Васил

    1 0 Отговор
    И фитнесите и детски градини трябва да са затворенииииииии
  • 119 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #117 от "Русский":

    мечтите са безплатнипевеца ВОЛОДЯСТОЯНОВ е бил ЧОВЕК а не престъпник ВАСИЛ И ГЕОРГИ ИЛИЕВИ ги създаде дс но те бяха престъпници рекетираха застраховаха силово изнасилваха убиваха взривяваха хора такива вис сик са престъпници вв момента на власт са сик герб мутри ВОЛОДЯ СТОЯНОВ не е имал нищо общо с престъпници

    Коментиран от #120, #122

  • 120 Русский

    0 1 Отговор

    До коментар #119 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Никога не съм учил български език, но той прилича на руски и доколкото разбрах, Володя Стоянов е написал тази песен в памет на убития Васил Илиев.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Русский

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Защо пишете за Володя в минало време? Той не е "бил", слава Богу, той е жив и нека живее до 120 години, талантлив композитор, певец и музикант!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 pisheto

    2 0 Отговор
    Н.Е.Щ.А.С.Т.Н.И.Ц.И.....!!!
  • 127 Служител

    0 0 Отговор
    Затворете моловете, докато не е станало късно. Няма контрол, няма дисциплина, няма дезинфекция. Клиентите слагат маска, когато им се направи забележка и мрънкат че им е топло. 50 човека обличат и събличат едни и същи дрехи и бански и не спазват дистанция. Може да не вярват във вируса, но аз се тревожа за здравето си и за това на хората около мен. Служителите сме млади хора, може да сме болни и да не знаем даже.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове