29 Септември, 2020 12:43 7 083 16

Млад мъж и жена са загинали при мелето край "Бряста"

  • загинали-
  • катастрофа-
  • бряста

Те са пътували заедно в един автомобил, който е самокатастрофирал

Млад мъж и жена са загинали при мелето край "Бряста" - 1

Млади мъж и жена са загиналите в тежката катастрофа, която затвори тази сутрин пътя Велико Търново - Габрово. Те са пътували заедно в един автомобил, който е самокатастрофирал.

Сигнал за произшествието е получен в 07,12 ч. По първоначална информация лек автомобил "Нисан" е самокатастрофирал на пътя Велико Търново - Габрово, в района на заведение "Бряста".

В резултат на това на място са загинали пътувалите в него. Причините за произшествието са в процес на изясняване..


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фактъ

    22 5 Отговор
    Пътя е хлъзгав и сигурно са без колани!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 6 Отговор
    БОГ да ги прости на ХОРАТА мир на праха и душите им

    Коментиран от #8

  • 3 beast

    11 1 Отговор
    Тази сутрин един ситроен се беше смазал на Ботевградско Шосе ( София) срещу обръщача на автобусите , мократа настилка много често се подценява и резултата е на лице ....
  • 4 Доктора

    8 2 Отговор
    Там пътя е широк, прав с добър асфалт. Предполагам, че може някой да ги е засякъл, животно да е излязло на пътя и, за да избегне удъра на е натиснал рязко спирачка, поднасяне и в някое дърво... Може и гума да е спукал. Преди години близо до това място имаше подобна катастрофа от спукана гума. Колата се обърна и се пързаля по таван. Спря се в едно дърво. От заведението излязохме да помагаме. Нямаше жертви. Човека карал бавно, защото се чудел дали да спре на Бряста да пие едно кафе, но видял, че има много народ на масите отвън и продължил с по-ниска скорост.
  • 5 Бклнжйй

    12 0 Отговор
    Абе, като не може да карате, що карате? Баща ми от 40 години кара и не му идва. И заради това 110 и знаците са му закон.

    Коментиран от #9

  • 6 Fate

    2 4 Отговор
    Може и от ревност да е катастрофирал
    Такава статистика няма
  • 7 МП4

    20 0 Отговор
    Само отбелязвам ...На никой не му остана време да мисли, да мисли в/у ситуацията, да мисли за неочаквани последствия...Днес не е вчера , днес е мокро, хлъзгаво, студено..Раздават газ, карат със студените и лигави гуми и нещата се случват безотказно. Всеки ден някой се качва и умира по- пътя. Не може да разчитаме всеки път на Господ и да си казваме ...Какво пък толкова , е сега го правя..Да ама не всеки път...Това не ви е филм и сие не сте състезателни пилоти( Дори и те грешат) Този автомобил не е пътнически влак, да седнете в него да си отворите чантата и да си пуснете музика... Гледайте времето , пътната обстановка, вижте си превозното средство и помислете от утре дали ще раздавате газ, там където най- не трябва!!
  • 8 7764

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    вземи пример от тях и ги последвай

    Коментиран от #10

  • 9 Пенчо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бклнжйй":

    значи ще живее поне 355год.
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "7764":

    направи го ти невъзпитан човек си
  • 11 Голем смях

    4 1 Отговор
    Причините са дъжд,малък или никакъв опит, липсата на мозък и усещането за безсмъртност.Не точно в този ред.Жалко за момичето.Бързите и яростни умират млади.
  • 12 Гена

    1 1 Отговор
    там има знак 60 не е сложен за красота а преди бряста ако идваш от Габрово има мост след него усойни места и завой който са със северно изложение и на пръв поглед не са опасни но във влажно време / са! В 7 сутринта може и да е имало и заледяване там.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 нс3мс

    1 0 Отговор
    Добре, че са си били запалили фаровете, че инак не ми се мисли!
  • 15 kaka

    0 1 Отговор
    самокатастрофирал ???
  • 16 ПОЛИЦАЙ

    1 1 Отговор
    Колкото и да са влюбени и да се обичат никога по време на път да не си отклоняват вниманието и да се заиграват Не веднаж сме предупреждавали по време на кормуване Не нарушавай правилата за ДП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове