Last news in Fakti

19 Декември, 2020 07:33 4 626 42

Христо Иванов: Прокуратурата не каза дали гласът е на Борисов, но спря проверката

  • христо иванов-
  • прокуратура-
  • борисов-
  • записи-
  • проверка-
  • глас

След изборите ще използваме всички възможности на парламента, да хвърлим светлина върху цирка с разследващия главния прокурор, заяви съпредседателят на Демократична България

Христо Иванов: Прокуратурата не каза дали гласът е на Борисов, но спря проверката - 1
Снимка: БГНЕС

"От медиите научавам, че по един от моите сигнали прокуратурата е съобщила, че, както се казва в класическия виц, ”... а Баце излиза по бял панталон”.

Това написа в профила си във Фейсбук съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, след като стана ясно, че прокуратурата е прекратила проверката за записите, в които се чува глас, приличащ на този на премиера Бойко Борисов.

"Тъй като още не разполагаме със самото постановление, мога да кажа само, че ще го анализираме в дълбочина и ще атакуваме всяка непълнота в него. Прави, обаче, огромно впечатление, че не се коментира дали е установено дали това е гласът на Борисов. Още лятото от прокуратурата казаха, че ще правят експертиза и все още нищо, докато две международни експертизи установиха, че това е Борисов. Това има значение и за записа с разговора с Валентин Василиевич, който също е много интересен и е предмет на мой сигнал.

Призовавам прокуратурата да публикува всички материали по проверката с оглед надделяващия обществен интерес и публичното заявление на Гешев, че ще правят така. Ще е много интересно да се запознаем с това какви въпроси са задавани и как е осигурена независимостта на проверяващия прокурор, при наличието на конкретен интерес на неговия шеф Иван Гешев от изхода на тази проверка. И, понеже няма да публикуват нищо, от сега да кажа, че след изборите ще използваме всички възможности на парламента, да хвърлим светлина върху този цирк. Имам предвид онзи от вица", допълва Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    63 12 Отговор
    Нали направиха експертиза в САЩ и се доказа че е истина.И Тиквата даже си призна и се извини на ПКП.И за снимките призна Тиквата.Какво повече трябва?

    Коментиран от #5, #8, #15, #36

  • 2 Евро ТВ

    19 26 Отговор
    Може ли да сложите точно тази красива физиономия за събуждане в събота?

    Коментиран от #4

  • 3 Сатана...

    62 13 Отговор
    Тъпата мутра продължава да си върши престъпленията заедно с всичките си съучастници на ключови позиции, а от Ес и международните институции продължават да го крепят. И точно това показеа, че е назначен да доубие и последните българи и да продаде окончателно територията на шефовете си - Ердоган, Меркел и САЩ. Съсипа вода, възфух, почви, икономика, селско стопанство, образование, здравна система. Дано горите в ада, че унищожихте Родината, която поколения графиха повече от 1300 години.

    Коментиран от #38, #39

  • 4 веселяк

    29 9 Отговор

    До коментар #2 от "Евро ТВ":

    Сложи си Баце на десткопа!
  • 5 ПСР

    56 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ами този,когото наричаш"Тиквата",се разплака на рамото на Д.Туск и се разкая.После,в типично негов си стил,вкара дронът на Радев,КГБ и Мата Хари в сценария.Две хамерикански,профи агенции признаха за автентичност на записите,но не бяха попитали Каскета,какво мисли по въпроса.Следя събитията по Света ежедневно.Никога в цивилизована Държава,такова чудо,не би останало без тежки последствия за"Тиквата"и обкръжението Му.Но....
  • 6 ДЕЖА ВЮ

    50 11 Отговор
    ...............НЯКОЙ ДА Е ОЧАКВАЛ НЕЩО ДРУГО ОТ ТАЯ ПРОКУРАТУРА, ...ЗАТОВА ХОРАТА ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ТИКВАТА И НА КАСКЕТА .

    Коментиран от #37

  • 7 Ццц

    37 8 Отговор
    Не съм виждал тоя красавец Гешев от 3-4 месеца. Изобщо не знам дали и какво работи. А беше време новинарските емисии почваха и свършваха с него. Но щом медиите направиха един вирус звезда, как няма да успеят и с един прокурор, пък макар и с капацитета и моралните качества на Гешев. И също така услужливо спряха да го излъчват.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Последния Софиянец

    31 9 Отговор

    До коментар #7 от "Ццц":

    Гешеф е най страхлив от всички.Ходи с най голямата охрана.По миналата сряда като отидохме на Правосъдие за всеки пред съдебната палата беше окъснял в кабинета си .Веднага угаси лампите и два буса жандармерия и една патрулка го извадиха през задния вход.
  • 10 Сектант

    10 21 Отговор
    Напротив,досега всички лаборатории потвърдиха ЧЕ ТОВА Е ГЛАСЪТ НА БОРИСОВ,НО СИЛНО ОБРАБОТЕН И МОНТИРАН С ДОСТА ЛОШО КАЧЕСТВО,КОЕТО ДА ЗАТРУДНИ ЕКСПЕРТИЗИТЕ.

    Коментиран от #23

  • 11 трясъ

    18 6 Отговор
    А прокуратурата-цацаратурата дали ще определи някой депутат да може да разследва Баце со жипо?
  • 12 Фред Флинтстоун

    17 2 Отговор
    Хей, Фред Флинтстоун, стига бълва зелена пяна ами Оди виж Барни как е и се не връщай!
  • 13 оня с коня

    10 21 Отговор
    Хр.Иванов се оплаква че Прокуратурата е прекратила Проверката дали Гласът в някакъв Запис бил на ББ.Същевременно обаче заявява,че 2 Междунар. Експертизи го потвърждават.Е питам аз:След като тия Междунар. експертизи повърждават че Гласа е на борисов,ЗАЩО МУ Е на Хр.Иванов и заключенията на Бълг. Прокуратура- да си губи времето ли?А възможно ли е пък Хр.Иванов ДА НЕ ВЯРВА на Междунар. експертизи и затова иска Нашенска?Накрая Той се заканва,че след изборите щял да използва Парламента за да "хвърля светлина върху Цирка"...А ЩЕ ТИ БЪДЕ ЛИ РАЗРЕШЕНО бе Ристе да ползваш Парламента както си искаш след като ГЕРБ ПАК ще е водеща Сила и Въпросите ти НИКОГА няма да бъдат допуснати за разглеждане,а ТИ самият и Партията ти/ако влезете изобщо/ ще бъдете "последна дупка на Кавала?!

    Коментиран от #30, #35

  • 14 ПСР

    6 13 Отговор
    Нов Герб трябва да се направи-Вежди Рашидов е кадърен и може да оглави съответната парламентарна комисия по този въпрос.Стига с тези котки,както досега.Най-отгоре-едно прасе.Под него-каскет.Още под него-мъжки врат с ланец.И под цялата композиция-пачки и пистолет.
  • 15 Мунчо съм

    6 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    нищо не съм признавал! Слушкам и папкам държавни пари! И стига с тая Тиква.....Каун съм аз!!
  • 16 Мравояда

    11 1 Отговор
    спри да лаеш,защото си куче на каишка. Като слушах записа разпознах твоя глас. Хайде сега си кажи истината.
  • 17 Рошко

    13 4 Отговор
    Няма и да каже, истината се знае от всички, ама и парички има за всички
  • 18 И сега

    14 3 Отговор
    Последно, Караянчева ПКП ли е или не?

    Коментиран от #20

  • 19 ТИТИ

    5 2 Отговор
    ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА
  • 20 Бат Бойко нощния бандит

    12 4 Отговор

    До коментар #18 от "И сега":

    ТКП е.
  • 21 Фен

    7 2 Отговор
    А Маджо какво каза?
  • 22 Коментатор

    4 7 Отговор
    Христо Иванов е един от малкото, който точно посочва шмекериите на прокуратурата относно деянията Борисов. И не само. Друг е въпросът колко се чуват и разбират думите на Иванов...

    Коментиран от #42

  • 23 перничанин

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "Сектант":

    Това на тия коментиращи преди тебе е забранено да го споменават. Христо, също удобно го пропуска. Слабо ме интересува, кого псува Боко (и аз ги псувам), дразни ме "ръчкането" в този ЧАСТЕН разговор , на кой от вас не се е случвало да псува , колега, шеф, жена си, в разговор по телефона с някой приятел. Защо не се разследва ОЧЕВАДНИЯ проблем, а именно, кой може да подслушва телефона на премиера . Това е другия въпрос забранен за споменаване на тия с многото плюсчета.
  • 24 Анти Борисов

    4 5 Отговор
    Каквото и и да се напише с отрицателен знак за бмб ще е вярно!!!
    Няма по голям позор за Република БЪЛГАРИЯ от нейният "премиер" бмб! Народе излез и гласувай масово на 28.03.2021г. за всеки друг но не и за /гроб/!!!!!!
  • 25 JEFF

    3 3 Отговор
    Кква проверка ? Истината е ясна на всички .
  • 26 2020

    7 3 Отговор
    Снимките са истински.Гласът е на Бойко Борисов.Какво повече искате.Необходимо е на изборите Герб, ОП, ВОЛЯ, НФСБ да престанат да съществуват. Да изберем депутати -БЪЛГАРИ,/а не турци/,да се състави БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО /без турска партия/.Нужно е смелост ,предвидливост и без подлоги ,като Б. Борисов, Ек. Захариева,Цвета Караянчева и цялата компания около тях.
  • 27 JEFF до 23

    3 3 Отговор
    Не, когато нещата опират до Премиер, независимо кой , то всичко е различно. Не е като колега, псуващ тъщата.
  • 28 chi

    3 2 Отговор
    С това си действие прокуратурата доказа, че е изцяло подвластна на управляващите!
  • 29 БиБи Кинг

    2 2 Отговор
    От прокуротургата отговор да чакаш е ка да чакаш от ониа свет телеграма! И до де чакаш да обраснеш яйце, да острижеш костонурка, да апнеш от вук пастарма и да мочаш у агъла на крагла стаиа! Трудна работа е тва Ице!
  • 30 Мазньо

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "оня с коня":

    Като ти откраднаха каруцата акълът ти явно е бил забравен в жабката...Не ,че ти е вършил някаква работа и досега,ама все пак....
  • 31 Аве Майн Кампф

    4 1 Отговор
    Носоклюнче жалконенармалко , за пореден път стана пак за смях заедно със жълтопаветничетата и превратаджийското ви жалко менторче ......
  • 32 Възмутена

    6 1 Отговор
    Как бе ристьо нещо свястно не предложи и не направи.какво да очаквам от теб като нямаш един работен ден.хранят ви нпо на сорос да излъчвана злоба и злъч.в унгария орбан правилно закри всички нпо на сорос.как ке стане независима съдебната система като плащате на съдии от нпо и са пристрастни към твоята формация.кажи ми извън нпо кога и колко спечели от истинска работа,че не се сещам.такива като теб стесе цялата ви партия,гладни и нагли боклуци.просто сте фашисти едно и също като тях искате да превземане съдебната система,да разтурени всс и всички регулаторни органи,да превземане напълно медиите,познато нали
  • 33 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БАБИТЕ СИ !!! НЕ СТЕ НАЙ -КРАСИВИТЕ ...НАЙ -УМНИТЕ ...И НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ПОЛИТИЦИ --- БАБИТЕ ПРОСТО ВИ ОБИЧАТ - ХРИСТО - ИВАНЕ - БАБИКЯНЕ И СИЕ ...!!!!!!!!!!!!!
  • 34 Бай Курти

    2 1 Отговор
    А бе Ристе, кой те излъга че ще бъдеш някакъв фактор в бъдещия парламент!?Че щял и да разследва.Пълен тошак си.
  • 35 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "оня с коня":

    Превръщаш се в еталон на тъпотия! Не превръщай дефекта си в обществено достояние!
  • 36 Селянин

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Само простите хора от факти разбраха че борисов си е признал как-то кауна за телефония разговор за всичко може да научите от Диков и факти няма други саитове и телевизии които да вярват на комунисти
  • 37 Явно

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ДЕЖА ВЮ":

    Искате кауна и прокорор и министър но тъпи хора не стават за това
  • 38 Дявола

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сатана...":

    Нямаго онзи чист въздух от чернобил икономическия СИВ съюз колхозам ТКЗС/където трудовдена беше0’80лв/образованието където децата на парт величия учиха в чужбина и т н
  • 39 Последствията

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сатана...":

    Този ристо иванов радка кънев и други такива са учили при вас комунисти
  • 40 Пенсионер

    2 0 Отговор
    Христо Иванов си мисли, че след изборите ще е някакъв фактор и вече планува какво щял да направи. Ако е кадърен - да го направи сега. Възможностите му обаче са до там, да се вози на лодка и нещо да иска. "Искам да искам, да ти искам".
  • 41 Iliyan

    2 0 Отговор
    Ей няколко дни тишина покрай Христо Иванов, ама сега пак иска да засили вниманието си покрай него! Видимо нагъл е!
  • 42 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Коментатор":

    От такива псевдо демократи като този "Бойкикев" и гнома, истинските демократи са отвратени... писна ми от червени, пребоядисани в тъмно синьо спасители....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове