Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 21:48 5 561 90

Елена Гунчева: Хулите към Русия се насаждат умишлено

  • елена гунчева-
  • русия-
  • русофоби

Няма как да пренебрегнем, когато един народ е пролял кръвта на свои войници за свободата на друг народ

Елена Гунчева: Хулите към Русия се насаждат умишлено - 1

"Последните 30 години ние виждаме как се изграждат едни нови ценности". Това заяви в ефира на "Делници" адвокат Елена Гунчева.

"Ако слушаме някои от управляващите и част от евроатлантически настроените политици, нас би трябвало да ни е освободил шести американски флот от турското робство", допълни още тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 72 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монгола

    130 19 Отговор
    В соросоидните колонии е така, подменят променят история за да се подложат/ нагодят на господарите си!
  • 2 Гост

    37 106 Отговор
    От кифлата по големо нема.Аз казах

    Коментиран от #56

  • 3 Майна

    107 24 Отговор
    РЕСПЕКТ КЪМ ТЕБ ,ЕЛЕНА! РАЗБИРАМ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕШ В ЛИСТАТА НА ВЪЗРАЖДАНЕ!ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ! ВСИЧКИ ,СРЕЩУ ХУНТАТА, НО НЕ И ГЛАСУВАЙКИ ЗА СЛАВИ...ТОЙ Е ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ..., АМАН ОТ ТАКИВА ПЕРСОНИ
  • 4 Бае тодър

    40 140 Отговор
    Елено, овча главо, стига с това освобождение, 140год ни го натяквате.... Ако някой те "асвабаждава" безкористно не ти го натяква толкова време....

    Коментиран от #14

  • 5 Сладурана русолява

    32 83 Отговор
    Робството беше сменено, едното с другото....и така си продължава, приказка без край.

    Коментиран от #7

  • 6 Д. Петров

    18 87 Отговор
    Тая с тоя нос, може да оперира апендикси!

    Коментиран от #34

  • 7 Професора

    23 38 Отговор

    До коментар #5 от "Сладурана русолява":

    Чорбаджиите партията на турците изучиха децата си през робство в чужбина и се върнаха като русофоби в Княжество България!
  • 8 Еленооо

    25 89 Отговор
    Ако си овца,няма да можеш да пасеш с тоя клюн!!!
    Марш при чебурашките да им благодариш!!!
  • 9 HAVANA

    74 11 Отговор
    Ако зависеше от седерастите щеха да променят историята на турско-американската война освободила българската земя от Османската империя!
  • 10 Емил

    7 52 Отговор
    Тъжно е, когато нямаш личност, а се опитваш да повтаряш баща си!
  • 11 Голем смях

    23 71 Отговор
    Е...тази по-грозна и от Захарова.А кръвта си са пролели румънци,финландци ,литовци..А руските войници са набирани предимно от украинските земи.Значи украинци.И никой не е дошъл да освобождава България .Бил е поредния блян по проливите и топлите морета и търсене на реванш за загубената кримска война.С мълчаливото съгласие на великите сили Франция и Англия ,породено от зверското потушаване на Априлското въстание.А тази Гунчева явно няма кой да я чука.
  • 12 Бай Стойчо

    73 5 Отговор
    Западът е феноменално лицемерен.Още по времето на кръстоносните походи заявяват, че само преминават през държавите до Божи гроб, но разцепиха Източно Римската Империя, обраха богатствата и.Отслабиха я, и това е основната причина тя да падне под Турско робство.С тези богатства тамплиерите създадоха първите банки.След това Колумб открива Америка и усилията им се насочиха натам.Избиха коренния народ.Взеха му земята и богатствата. През 16,17, до началото на 18 век 72% от бюджета на Британия се е формирал от търговията с роби.200 г. АнглоСАЩ експлоатира робски труд.С натрупаните от колониалните грабежи пари, примерно създават банка Отоман. Голям процент от ръководния състав на турската армия са военни от Запада.Затова, Западът е бил против разделянето на Отоманската империя.Интересите му съвпадат с турските, българският интерес съвпада с руския, независимо от това какви са били неговите намерения по Проливите.Това е Де Факто и както и да се извъртат журналисти и историци истината си е истина/Ние да започнем, пък Дядо Иван да заповяда-реплики на Апостолите/.Разпарчетосани сме не от Московски договор, а от Берлински.Голям враг на България е бил чистият англичанин лорд Дизраели.По време на Съединението нито един историк не обяснява как така, нашата армия изостави Турската граница и замина на война със Сърбия ? Султанът е заявил-Или връщайте Източна |Румелия, или я плащайте, или влизаме.Фактът, че Източна Румелия се заплаща от Русия щателно се крие.Русия частично п

    Коментиран от #51

  • 13 Бай Стойчо

    68 5 Отговор
    Русия частично погасява дългове на Турция към Запада.Русофобите, синове на най-предателската прослойка на българското население,чорбаджиите, завършва на Запад и оттук тръгва русофобството.Русофобите докарват Фердинанд, който продава Македония и извършва най-голямото престъпление против българския народ-Междусъюзническата война.Англосаксите ни налагат страшни и унизителни условия като победена страна в Първата Европейска война.Обявяват ни за агресори.Ликвидират армия, жандармерия.Имаме повече от 150 000 мъже убити на фронтовете.Отново сме към Запада през Втората св.война.Сталин на Техеранската конферениця е защитил границите ни.Чърчил не е искал да ни гледа на картата.Крайно време е да се извадят стенограмите и да се прочете формулата на Сталин-, по която Рузвелт и Чърчил не могат да опонират- Италия роди фашизма.Оставихме я в границите й.Предлагам същото за България.Трябва да се каже и, че Цар Борис Трети с Никола Гешев са предали информацията, получена от адмирал Канарис за ликвидиране на великата тройка в Техеран.Прави чест на Цар Борис ,че в Москва е поискал България да остане в границите си.Сталин изпълнява желанието му и печелим и Ю.Добруджа. Изводът е, че две войни по вина на нашите русофобски селски наследници на дребната буржоазия, бяхме на страната на Запада и получихме две национални катастрофи.Най-големите крадци след първата война изкупуват центровете на големите градове на България.Войниците са ходели по фронтовете голи, боси, гладни и болни.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бай Стойчо

    67 8 Отговор
    ..., боси, гладни и болни. Не е възможно да бъдеш българин и да не уважаваш Русия и руския народ.Както и да се въртят русофобите, каквото и да говорят, истината си е истина.

    Коментиран от #21, #25

  • 16 Алоо

    16 60 Отговор
    Какво правят в България. ,тези които толкокова милеят за Русия . Да си ходят там и да не се ядосват повече че България иска да бъде свободна държава. Но това няма да стане ,защото те са само едни платени предатели за да лаят срещу българското интереса на България

    Коментиран от #20, #22

  • 17 Рубашкин

    8 22 Отговор
    Бих ти насадил бор в задния двор.... Неумишлено!
  • 18 другарят

    54 8 Отговор
    За съжаление голяма част от българите не си даваме сметка за това! Ние сме абсолютно убедени, че руснаците са били длъжни да си оставят жените и децата и да дойдат от хиляди километри да умрат тук за убави селяндури като нас, които са се крили под полите на жените си!?? Това се случва единствено заради огромният натиск на руската общественост върху императорският двор за "страдащите братя българи под турският ятаган" и тн..Българи ???? Това можеше и да не се случи ако на власт вече беше Александър ///, който добре ни беше преценил , какви "братя"-готованци сме
  • 19 Професора

    47 3 Отговор
    Вдички знаят, че чирбаджиите добре си живееха с турците и не искаха България да бъде освобождавана. Колко пари дадоха чорбаджиите за пушки които да се ползват по време на въстанията, точно николко, само ходиха и донаясяха на турците какво се мъти!
  • 20 1234

    49 11 Отговор

    До коментар #16 от "Алоо":

    Българските интереси са да бъдем винаги с Русия. Ако ти това не си разбрал, имаш мед. проблем.

    Коментиран от #69

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Да тук съм

    51 5 Отговор

    До коментар #16 от "Алоо":

    Какво правят в България. ,тези които толкокова милеят за сащ . Да си ходят там и да не се ядосват повече че България иска да бъде свободна държава. Но това няма да стане ,защото те са само едни платени предатели за да лаят срещу българското интереса на България
  • 23 распутин

    7 32 Отговор
    Ох на дяда русофилчето русичко!
  • 24 Хахаха

    14 44 Отговор
    1. В Санстефанския мирен договор НЯМА и дума за освобождение, а за ОКУПАЦИЯ от руски войски.
    2. Българите плащаме окупацията с 30 ТОНА злато.
    3. Във войната не са само руснаци, а украинци, финландци, беларуси и прочие поробени народи от руската империя.
    4. Освободител не граци, а руснаците таман 2 пъти са ни крадяли до шушка, както и турчин не ни е крал.
    5. За кланетата .... чак Георги Димитров пише на Сталин да престанат грабежите, изнасилванията и убийствата от войниците на Трети украински фронт.
    6. Освободител не иска вечна признателност и подчинение, както го искат руснаците. Това е замяна на едно робство с друго.
    7. Всички наши национални герои от Възрождението са мразели руската империя и крепостните.

    Коментиран от #32, #35, #81

  • 25 мнение

    23 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бай Стойчо":

    истината е, че народите не са виновни за нищо, ако има виновни то това са политиците. за това трябва да се оточнява, че иде реч за политиците на тая или оная страна, са папл.ч и то всички до един, само конфликти могат да заформят и нищо друго, това е една гнусна, мръсна прослойка, неморална и неадекватна
  • 26 Седесарят.

    34 5 Отговор
    Бг.политиците и българите,ВСЕКИ ден трябва да благодарят на Русия и народа и,че я освободиха от Османската тирания,иначе щяха да бъдат като кюрдите,,бити и убивани.Важи за българи,турци ,цигани,албанци,евреи,арменци и др...,,ВСЕКИ ДЕН,,.

    Коментиран от #44

  • 27 Бае тодър

    7 12 Отговор

    До коментар #14 от "Хмммммм":

    Е не може всички да са умни като тебе бе аланколу.... Ама не разбирам едно "щото съм тъп"сигурно що всички кудето милее те за кончината не искате да ходите там.... Оставете ни ТУКА у ГЕИЕУРОПАТА, а вие ходете да се наслаждавате там, и бъдете щастливи....
  • 28 Махони

    30 4 Отговор

    До коментар #21 от "Кузя":

    Русофоби майцепродавци вкараха България в две световни войни и в балкандка и в 3те българите излизат като загубили!
  • 29 Хахаха

    7 35 Отговор
    Руската империя в лицето на граф Игнатиев издействат смъртната присъда на Левски.
    Прокълнати са от тогава и все се разпада руската кочина

    Коментиран от #30

  • 30 Бесен Язовец

    29 3 Отговор

    До коментар #29 от "Хахаха":

    Да да, Иванчо Хаджипенчович беше руснак и чак ходи да се моли на султана да обесят Левски. Не се оравете ейй продажници след освобождението веднага харизахте княжеството на Германия и по скоро на масоните от запад!

    Коментиран от #33

  • 31 Хахаха

    12 24 Отговор
    Аз празнувам 03.03.1918г., согато е сключен Брес-Литовския мирен договор, в кото Съветска русия се признава за победена от Царство Бълтария!
    Не забравяйте битката за Добруджа през 1916г, когато ген. Колев буквално избива като пилци нахлулите руски войски.
    Хвала на Бога вече има и паметник на този герой.
  • 32 Еврокомунист

    31 8 Отговор

    До коментар #24 от "Хахаха":

    А стига с тия 30 тона злато вече! 30 тона злато плати и Боко велики за чертежи на 8 броя Фейк 16 блок 70 вход Г, но не го правиш на въпрос, нали?

    Коментиран от #36

  • 33 Хахаха

    6 19 Отговор

    До коментар #30 от "Бесен Язовец":

    Тоз хаджи Пенчович е бил РУСОФИЛ !!!
    Майцепродавец !!!!

    Коментиран от #37

  • 34 гост

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Д. Петров":

    Много елементарно,само това ли успя да измислиш,а се пишеш доктор
  • 35 Бесен Язовец

    23 3 Отговор

    До коментар #24 от "Хахаха":

    И от ДЕ 30.тона златонслед 500 години робия беее, руснаците плащат съединението на Княжеството България с Източна Румелия като се отказват от репарациите от,, Рускотурската освободителна война " които се равняват на 40 тона злато иначе според,, Берлинския договор" турците са имали право да влязат и окупират Източна Румелия!

    Коментиран от #40

  • 36 Хахаха

    6 17 Отговор

    До коментар #32 от "Еврокомунист":

    Стига, ма ги взеха руснаците ....
    Долни, болни душици ...
    Език, култура и писменост им дадохме на варварите, първият Московски патриарх е българин Киприан, но животинското си надделява ... сволач

    Коментиран от #77

  • 37 Хисторик

    13 1 Отговор

    До коментар #33 от "Хахаха":

    По скоро е бил туркофил Иванчо Хаджипенчович!
  • 38 Павел пенев

    25 8 Отговор
    Какви простаци се изявяват,какво отношение имат към това момиче,от къде дойдоха да се чуди човек. И то защо,защото има положително отношение към братята освободители. Ако не ви харесва идете в Америка. Те не са освободили никого, но много народи са поробили.
  • 39 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 6 Отговор
    Петербургската академия на науките е в основата на славянската доктрина, която доктрина успешно служи за изпълнение на завоевателните стремежи на Русия. Георги Хуца с псевдоним - Юри Венелин, като неин платен агент допринася за включването на българите към „славянското семейство”.
    По-късно, по същите причини се създава комунистическата доктрина , а в момента усилено са лансира православната. Разбира се, при всички тях, Русия е шефа.
    За приноса на „Академии наук СССР” за отродяването на Българите от Македония и създаването на „македонски” език е излишно да се споменава.
    През Априлското въстание излизаме с черешовото дървено топче и кремъклийки срещу войските на Османската турска империя, защото Русия блокира в складовете си хилядите модерни пушки закупени за въстанието от богати Българи-патриоти... Само търговецът Николай Миронов закупува 8 000 пушки, които просто ръждясват в одеските складове.....
    ДА, РУСНАЦИТЕ МНОГО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ, НО НЕ И БЪЛГАРИТЕ!
    А, прочети и защо Българите-опълченци се бият "с камънье и дърве" вместо с пушки... КOПИ-ПEЙCТ: ......C. И. Киcoв пишe зa пушкитe „Шacпo” „тe мoжeхa дa cлужaт caмo зa ръкoпaшeн бoй”. В cъщия дух Aтaнac Бeндeрeв oтбeлязвa в cвoитe cпoмeни, чe „пушкaтa „Шacпo” лecнo ce рaзвaляшe и нeйнитe мукaвяни oтвлъгвaщи пaтрoни въoбщe рaбoтa нe вършaт”.
    пaтрoни зa ШacпoOщe прeз врeмe нa Шипчeнcкитe бoeвe cтaнaлo яcнo, чe пушкитe „Шacпo” нe били пoдхoдящo oръжиe зa нaшитe oпълчeнци. Към тoзи мoмeнт тe вeчe били мoрaл

    Коментиран от #52

  • 40 Хахаха

    7 16 Отговор

    До коментар #35 от "Бесен Язовец":

    Точно русия насъсква Сърбия да ни нападне през 1885г ...защото сами се обединихме.
    Явно губите почва под краката русофилите, за да отричате дори сръбско-българската война.
    Майцепродавци

    Коментиран от #43

  • 41 Private Spaсe

    20 7 Отговор
    Руснаците ако са искали влияние на Балканите щяха да сложатбруснак за цар, а те оставиха българите сами да си търсят цар! Соросоидната пропаганда от известно време лансира версия за влияние на Руската Империя обаче забравят, че великите сили са решили България да бъде освободена от руснаците защото са братски славянски народ!

    Коментиран от #47, #57

  • 42 Хахаха

    9 24 Отговор
    Васил Левски, Захари Стоянов, Стефан Стамболов и всички български поборници за свобода, са били против руснаците!
    Повечето са избити точно от руснаци ...
    Гнусни твари = рус.наци
  • 43 Бесен Язовец

    12 6 Отговор

    До коментар #40 от "Хахаха":

    Хахаха хохохо руснаците спират сърбите да не влаят в София по време на Рускотурската осводителна. Сърбите са искали да освободят София, а руснаците са казали, че сърбите влязст ли в България ще стещнат руска армия. Профан седерастичен! Ще ви вземат руснаците скъсаните цървули 1877 г.

    Коментиран от #45

  • 44 Може би

    10 2 Отговор

    До коментар #26 от "Седесарят.":

    Аз лично нямам нищо против Русия или руснаците , най-конкретно нищо не са ми направили та да имам , как е възможно изобщо да мразиш или обичаш някого с когото не си имал никаква работа , историята не може да бъде фактор за нищо, тя трябва да се ползва като поучителен инструмент, а не като аргумент за любов или омраза , освобождението им носи чест безспорно, но аз дори не съм бил роден тогава, а и никой човек не се ражда по желание, не е справедливо човек да се появи на бял свят за да му кажат, че е задължен на някого за нещо, това е егоистично , иначе не ми пречи да кажа ,Благодаря руснаци, но няма да е истинско, а само да си лицемернича всъщност ще е дори обидно, а аз не искам да обиждам никого, още повече, че нищо не ми е направил. също така не редно да се изразяваме по този начин ,,освободители и освободени,, защото това е неуважение към българските ни деди, както и към руските ветерани, те са истинските ,,освободители и освободени,, а вие говорите в сегашно време, сякаш се е случило наскоро и сте участвали. ,,На сила хубост не става,, не е случайна поговорка
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Онуфри

    8 20 Отговор
    Руснаците гледат на на с пренебрежение. Кажете за поне един руски посланник, който да е научил български? Няма да си го причини. Забележете, дори Херо Мустафа се постара. Ето, това показва много.

    Коментиран от #70

  • 47 Здраствуй ТИ

    6 14 Отговор

    До коментар #41 от "Private Spaсe":

    Българите НЕ СА СЛАВЯНСКИ НАРОД(поне истинските)!Просто така поискаха да сме част от него.За което горчиво ще съжеляват.

    Коментиран от #79

  • 48 Кузя

    6 11 Отговор
    Е появи се много русопитек на амбразурата..... Тролчета няма вече кой да заблуди те не сме 65та....
  • 49 Факт

    1 1 Отговор
    Нас не но Руснаците със сигурност US ARMY през ВСВ а ние им помогнахме срещу Османската Империя
  • 50 Продажни Нългари

    16 3 Отговор
    Велика Русия спасила и евреите но и те не благодарни кат нас
  • 51 Дърт пее..раст...

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бай Стойчо":

    Много точно,Бай Стойчо..!!
  • 52 Ъхъ

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ,,Православната,, ? За религия ли става въпрос ? Тия разни християни, мюсюлмани, евреи и тям подобни, няма ли да се спрат вече ? Ако съществува нещо наистина натрапващо се, то религиите водят всякакви класации. Храмове си имат, празници си организират, забавляват се, какво искат повече ? Не са способни да демонстрират и най-малко уважение към другите личности. Постоянно си натрапват вярванията, не съм им пречил по никакъв начин, а ми говорят за справедливост. Всички ли, са такива лицемери ? Аман вече
  • 53 Гнусна

    4 9 Отговор
    отвратителна тъпа червена лелка
  • 54 Алфа Вълкът

    2 7 Отговор
    Тази е 60г и тия филъри се замазала като Исус от Борха! 😆😆😆
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Другаря Христов е руски патриот

    5 9 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Тя е прозрачна руска марионетка
  • 57 Психиатър

    4 5 Отговор

    До коментар #41 от "Private Spaсe":

    Тук са питек не са си заминали сто и петдесет години и заселват даже България с мужици
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Знаете ли защо е така..?

    2 0 Отговор
    Красива госпожо, защото нямат добрия ,, президент,, вместо добро да направи, направи точно обратното, много хора и не русофили си промениха мнението за......
  • 62 Нямам срам

    6 5 Отговор
    Аи стига с това освобождение ... Единственият интерес на руснаците беше да стигнат до Османската империя или да създадат колония на Балканите но Австро Унгария се опълчи като разчлени още повече България .. ако толкова милееха за нас щяха да скръцнат зъби на запада но на Балканите щеше да появи ИМПЕРИЯ съюзник на Русия .Но на руснаците не им се влизаше в нова война

    Коментиран от #66

  • 63 ЦК на ГЕРБ

    8 3 Отговор
    На Шипка воюваха не руснаци,а американски командоси и филипински доброволци! Да не се забравя,че дължим свободата си на USA!!!
  • 64 Софианец

    5 5 Отговор
    Гунка се изока, смех каскетски
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Д'мин

    9 3 Отговор

    До коментар #62 от "Нямам срам":

    Няма значение какъв им е бил интереса! Факта последвал от него е че имаш държава (все още)! Никой не ни кара да ги обичаме и да им се слагаме! Достатъчно е да не плюем по-тях, и който иска да каже едно благодаря на 3-ти март!
  • 67 Тъпкачев

    4 6 Отговор
    Ако не бяха ни "освобождавали" сега щяхме да сме Швейцария на Балканите.

    Коментиран от #68

  • 68 швейцарец

    6 0 Отговор

    До коментар #67 от "Тъпкачев":

    К'о речи, к'о?

    Коментиран от #74

  • 69 бай филчо

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "1234":

    И как да бъдем винаги с Русия,като и домати и чушки не произвеждаме вече.Ще трябва да им внасяме турски.А те на нас стоки от Алибабаком.
  • 70 Мисирка

    5 0 Отговор

    До коментар #46 от "Онуфри":

    Макаров говори много добър български, ама ти откъде да знаеш като си заслепен от омраза!
  • 71 Мисирка

    8 4 Отговор
    Не съм фен на Гунчева по простата причина, че не ми допада вулгарния й стил на изказ. Доста често пише някакви абсолютни глупости гарнирани обилно с цинизми и безмислици. Но за това й изявление я подкрепям 100%.

    Най-ме е яд на последното тиквено, русофобско правителство. Тия не спряха да бълват помия срещу Русия само и само да угодят на господарите си отвъд океана. Позор!
  • 72 Ленче

    2 7 Отговор
    Тръгнали са за Босфора да следват имперските си амбиции - Босфора да е техен. Минавайки от тук ни "освободили". Така са ни освободили, че продължението го знаеш, сигурно. Хайде стига обърквайте мозъците на младите.
  • 73 123

    4 5 Отговор
    Какви хули говори тази жена, в този сайт всички са във възторг от Русия и искат да стават руснаци. Само че Борисов стария комунист забранил и не издава задгранични пастпрти и изходни визи на всички руско любящи които искат да емигрират при братята си Руснаци. И като верен последовател на другаря Тодор Живиков затваря гранницата с Русия със заповед да се стреля на месо за да не ходят русофилите в държавата на благоденствието и мечите им. И им заповадва да пътуват и емигрират само на запад за да могат да изпращат пари за да отгелждат другите русифили в България да не умрат от глад.Иначе няма да има кой да ги изхранва тези останлите
    мечтаещи за Русия руснаци в България
  • 74 Тъпкачев

    2 1 Отговор

    До коментар #68 от "швейцарец":

    Няма ,как да го схванеш с IQ по малко от номера на обувките ти.
  • 75 1234

    3 4 Отговор
    Тази червена мисирка пише само простотии.
  • 76 КУРнинов

    1 2 Отговор
    ЛЕНЧЕЕЕЕ ЯЛА ДА МИ ВРЪТНЕШ ЕДНА ТРОМПЕТКА ПО-ДОБРЕ НЕ СИ МЪЧИ ПРОСТАТА ТИКВА С ТЕМИ СЛОЖНИ ЗА ТВОЕТО НИВО!
  • 77 Ей луданчо

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Хахаха":

    И ти си същия мазен туркофил и русороб! Отивай в Анадола да ти оправят компресията.
  • 78 Така е

    0 3 Отговор
    Тука е пълно с туркофили и русофоби, но едните и другите са на американците роби.
  • 79 мунчо

    0 2 Отговор

    До коментар #47 от "Здраствуй ТИ":

    Нови генетични изследвания доказват , че руснааците са Фини , финландци

    Коментиран от #83

  • 80 1122

    4 1 Отговор
    Това е ИСТИНАТА скъпи ми ПОДЛИЗУРКОВЦИ,колкото и да не ви е изгодно да я чуете това е.....ИСТИНАТА. Русия ни е освободила и това е ФАКТ. НИТО САЩ,Германия,Франция,Англия,никой не прати войска да ни освободи....това го направи РУСИЯЯЯЯЯ,пък как всеки го знае,защо пак всеки го зтае,пък ако си мислите,че е имало някаква изгода,защо другите не са го направили и да вземат изгодата,но сега се натискат да използват нашата територия и го правят,защото намериха родоотстъпници и предатели.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Дважды Русский

    1 0 Отговор
    ПОЗОР ЦЕНЗУРЕ В БОЛГАРИИ!!!!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 111

    0 1 Отговор
    Не будет у России, и никогда ещё не было, таких ненавистников, завистников, клеветников и даже явных врагов, как все эти славянские племена, чуть только Россия их освободит, а Европа согласится признать их освобождёнными
  • 88 Россия помнит

    0 1 Отговор
    Помнит всё
    И вы не забывайте.)
  • 89 До 1122

    1 0 Отговор
    Това го направи Александър II, чието семейство предците на сегашните управляващи избиха ! А за нашето освобождение са се били и много украинци, но разбира се такива путинолизци като теб това го "забравят" !
  • 90 До Д'мин

    1 0 Отговор
    Ония са били съвсем различни хора от тия ! Не може някой престъпник или убиец да го обичаш, само защото дядо му е направил нещо добро на твоя дядо !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове