Last news in Fakti

10 Март, 2021 11:05 4 805 52

Предизборно: Христо Иванов, Арман Бабикян и Петър Москов

  • христо иванов-
  • арман бабикян-
  • петър москов-
  • демократична българия-
  • код-
  • изправи се! мутри вън!

Тече кампанията за парламентарния вот на 4 април

Предизборно: Христо Иванов, Арман Бабикян и Петър Москов - 1
Колаж: bTV

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов, водещата фигура в коалицията "Изправи се! Мутри, вън!" Арман Бабикян и председателят на партия КОД Петър Москов проведоха предизборни интервюта в студиото на bTV.

„При нас кампанията започва добре при много висока мобилизация на нашите структури, на нашите поддръжници, с много ясна мотивация, така че аз съм доста оптимистично настроен“, бяха встъпителните думи на съпредседателя на „Демократична България“.

„Събитията от Росенец, гражданската организация, протестите наистина принудиха българската олигархия да започне да прави някакви промени. Само че засега намерението за промени е да бъде мимикрия. И ние трябва да довършим натиска върху тях на изборите, за да можем не просто (Делян) Пеевски да бъде скрит зад завесата и оттам да продължи да действа, или той да бъде сменен с някой от досегашните си лейтенанти, а за да стигнем до дълбока промяна, на нас ни трябва разграждане на системните, институционалните предпоставки за този модел, което наистина е сложна работа, за което Демократична България има много ясна програма и екип, с който да реализира“, увери Иванов.

Като приоритети той очерта: „Първо да отстраним ГЕРБ и ДПС от властта, защото това е в момента носещата конструкция на корупцията в България. Второ – да спрем корупцията като реформираме правосъдието и регулаторите и службите и осигурим 10 млрд., които се крадат през корупционните канали в момента за политики – включително социална политика, пенсии, по-добро заплащане на учители, на санитари, на лекари. И третият голям приоритет, след като установим законност, е радикална модернизация на страната и институциите“.

Срещата в Пазарджик между проф. Велислав Минеков, Христо Иванов и водача на листата на „Демократична България“ в града – Стефан Тафров, заинтригува мнозина, като някои го разчетоха като политическо обединение.

„Той да подкрепи стар приятел. Тази подкрепа я намирам логична и му благодаря. Проф. Минеков се запази настрана от политиката, за да действа като гражданин. Не бива да се чете в това никаква конфронтация. Пожелавам успех на колегите от „Изправи се! Мутри вън!“. Надявам се да можем да работим с тях в парламента“, разясни Иванов.

Попитан готова ли е неговата политическа сила да работи с „Изправи се! Мутри вън!“, Иванов отговори: „Още декември месец сме обявили, че протягаме ръка към всички демократични опозиционни сили, които искат да работят с нас“.

Друго сътрудничество, което разбуни духовете е това с Найден Зеленогорски: „За нас работата с Найден е възможност да се обърнем към едни генерации от СДС-ари – хора, които биографично са свързани със СДС и да им покажем, че не са длъжни да подкрепят ГЕРБ при всички условия, че не са длъжни в тотална безпринципност да подкрепят това управление. Дори да сме имали някакви различия в миналото, ние трябва да покажем възможност да ги преодоляваме“, коментира по този повод Иванов.

„Нашата основна цел е ГЕРБ и ДПС да бъдат поставени под карантина по отношение на управлението, защото те са тежко заразени с корупционния вирус и заразяват с него държавната машина и от тази гледна точка нашата стратегическа цел е те да не бъдат част от управлението под никаква форма“, каза съпредседателят на „Демократична България“ в заключителната си минута.

Арман Бабикян

„Аз се определям като десен човек, но сега не е моментът да се делим на леви и десни, а трябва да има обединение на демократите срещу диктатурата“, каза Арман Бабикян по повод на предизборното споразумение между „Отровното трио“ и формацията на Мая Манолова „Изправи се БГ“.

Що се отнася до участието на Велислав Минеков в предизборно събитие на „Демократична България“, Бабикян заяви, че това е негов избор, Стефан Тафров е семеен приятел на професора и те си остават едно „трио приятели“, но в политическата битка са двамата с адвокат Николай Хаджигенов.

Според него Мая Манолова не е причината за отдръпването на Минеков от предизборната кампания на „Отровното трио“, тъй като я е подкрепил на местните избори за кмет на София.

Основните приоритети на „Изправи се! Мутри вън!“ са реформа на съдебната система, модерен изборен закон и модернизация на България.

„Отровното трио“ е водило разговори за обединение с всички извънпарламентарни политически сили, включително със Слави Трифонов, но се „отзова един“.
Бабикян е категоричен, че неговата формация няма да участва в управление на ГЕРБ след изборите, а въпросът за коалиция с Нинова определи като „много труден“ и отбеляза, че е важно да се знае в името на какво е възможно такова коалиране.

Петър Москов

Председателят на Партия КОД Петър Москов предложи различен прочит на политическите събития от последната година.

„Резултатът от протеста е, че под егидата на президента се случва следното: дългогодишната мечта на старата просъветска левица в лицето на БСП да бъде обединена под името тематични мнозинства, специфични мнозинства, мнозинства, които са против нещо много по-лошо с либералния екстремизъм. (…) Дясното е ценности, дясното е икономика – зад това стои КОД, КОД седи зад силна държавност, която може да гарантира тези неща“, заяви Москов.

Сред приоритетите на партията си той очерта: „Силна държавност, която единствена може да ни гарантира опазване от монополите, от разбойниците – с ясен ангажимент в образование, здравеопазване и сигурност. Декомунизация на обществото – лустрация, откъсване на връзките със старите комунистически системи, които превърнаха живота ни в това, което е. И същото отношение към новите комунисти, които налагат розовия фашизъм под формата на това, че не можем да говорим, не можем да мислим и трябва да слагаме политически цели пред икономиката си“.

На въпрос защо КОД не се е коалирала с други партии за вота, Москов отговори, че търсенето на партньорство с цел изборна математика „не е била нашата цел“.

По думите му с „Демократична България“ например имат различни идеологии: „Това, което пише в икономическата програма на „Демократична България“ изглежда като: „Ние ще даваме повече от социалистите този път“. Ще дават 2500 лв. пенсия. Аз чакам (Корнелия) Нинова на нисък старт, която да дойде и да ги цака утре с 5000 лв. КОД казва – минималната работна заплата може да расте с ръста на икономиката от предишната година. (…) Дясното означава охрана на работещия човек, а не разказ как харчим парите, изработени от работещите, за да интегрираме, за да правим равенство или за да водим климатична битка с начина, по който се върти планетата“.

„КОД е желание за завръщане към смисъла на десницата, който беше загинал. Политическите партии го забравиха, но хората го помнят. Аз стоя зад ценности, а не зад желанието да ставам народен представител“, посочи Москов в заключителната си минута.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само БСП, Мутри!

    28 36 Отговор
    32г. Всяко Ново е по-лошо от предходното Ново. 32г. СДС и САЩ Евреите изкореняват ценностите на Православната църква и вече България е Циганизирана и Тюркезирана. Вече е видимо и за слепите. Само влиянието на Русия все още поддържа България Християнска, БГ самостоятелно Не може да поддържа Христианска Идентичност. Не искам Нови неща. Само БСП! Новите ПроАмерикански Десни СМЕШНИЦИ на Сорос СДС 2 - (Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов), Деца на старите ПроАмерикански КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ на Сорос от БКП - (Сдс, Бзнс, БББ, НДСВ, ГЕРБ, Вмро, Нфсд, Воля, Атака) са много Опасни и Застрашават Съществуването и Икономиката на България по-вече от ГЕРБ. Гласувам ТВЪРДО за БСП да Управлява България! За България!

    Коментиран от #14, #50

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ТРИМА

    20 7 Отговор
    БРАТЯ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Реалист

    23 29 Отговор
    Нoвoтo на тези избори е , чe ca укрaceни c нaкoлкo дърти coрocoидa и бивши гeрбaви миниcтри , кoитo бяхa изпрaтeни oт Кoзяк дa яхнaт нaрoдния прoтecт . Нo и тe труднo минaвaт прeд дeнoнoщнoтo рeклaмирaнe нa чeкмeджиятa и брaтятa му ЦвЦв и Гeшeв .

    Aз щe глacувaм c бюлeтинa нoмeр 12 / зa руcoфилитe нa Мaлинoв .
    Миcлeтe , чe дocтa зaтънaхмe !
  • 6 мислещ

    17 19 Отговор
    Толкова са противни, че да се чудиш как не са в управлението. Ама сигурно и това ще се промени скоро за първите двама. Другият беше така или иначе.

    Коментиран от #25

  • 7 хъхъ

    17 11 Отговор
    Ей, как ги бутат патериците напред. Пепи Жокера какво прави, като неговите проценти не са около 5, като на другите двама, а дори не са 0,5. Защо не поканиха Волен Сидеров или Костадин Костадинов?

    Коментиран от #8, #27

  • 8 мислещ

    15 8 Отговор

    До коментар #7 от "хъхъ":

    Нищо, ние и така си знаем коя е истинската опозиция, без да го канят, и ще си гласуваме за него. Действията му са достатъчна реклама, а соросоидите нека си се рекламират по придворните медии.
  • 9 ТаУмВзе

    19 13 Отговор
    2ма бивши герберасти и арменец. Добре е! Дебати а. Бухахахха
  • 10 Мнение

    23 24 Отговор
    Христо тази сутрин(и не само) беше в ултимейт вихъра си! Ако можете гледайте повторение и вижте какво казва! Според мен заслужи правото да влезне в парламента! Подкрепям!
  • 11 Факт

    30 7 Отговор
    Безспорен факт е че страната се управлява от скрита замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС с любезното съдействие на Патриотарите и на Магарешки! Не се ли освободим от модела Борисов-Доган-Беевски, няма бъдеще за България. Затова тези избори са толкова важни, дори ГЕРБ да спечелят по важното е заедно с ДПС да нямат 121 депутати. Още по важно е дали ВМРО ще прескочи бариерата, за да бъде отново патерицата на този модел....

    Коментиран от #17

  • 12 Избирател

    23 9 Отговор
    И тримата не ми харесват.
  • 13 Къде са останалите Божковци от снимката?

    16 16 Отговор
    Цветанов, Мая, Хаджиката, Минека, Слави, Горан Благоев, Боеца Георгето. Ха Ха Ха. Мошенници. Предатели.
  • 14 Даа

    20 12 Отговор

    До коментар #1 от "Само БСП, Мутри!":

    В този парламент, единствената опозиция беше БСП, всички други са управляващите.... Нинова отказа коалиция в началото на мандата, отказа да стане шефка на парламента, противопостави се на Истанбулската конвенция, отказаха всякакви облаги и постове.... Направете си сами изводите!!!!

    Коментиран от #40

  • 15 Аз40🏴‍☠️

    14 4 Отговор
    Оо, Баби, кога ше си изгориш членската книжка на Сорос?
  • 16 Бутафорния

    15 6 Отговор
    Хекимян и Бутафорно предизборно студио!Всеки от тия тримата вместо да говорят какво съдържа програмата им се надпреварват колкото се може да очернят опонентите си.Срам и позор!Тези искат да им вярваме!Благодаря,но без вас!
  • 17 Писна

    8 7 Отговор

    До коментар #11 от "Факт":

    На Вмро ще им подарят гласове, от ГЕРБ и ДПС-мъртви души бол, един милион, площадът ще ги свали, дори да спечелят изборите.
    Вие мислите ли, че някой е гласувал евродепутати да са Сашко Йорданов и другият с дългите коси-режисьорът, или популиста Джамбазки-който искаше БГ шофьорите да пътуват в нечовешки условия, защитавайки транспортните босове.

    Ами Емил Велев-този простоват хитрец, който като муха на мед се лепи на кацата с мед.Ами Пената, какво разбира от политика и макроикономика Пената.
    Абсолютна карикатура-3 мата Доньо Донев са на снимката.
    Алчни за власт и удобен слугинаж на външни сили.
    Кокъла депутат-политическо извращение..

    Коментиран от #22

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ПСР

    20 6 Отговор
    Ролята на Петър Москов в предстоящите Избори?
    "просъветски,комунизъм,Президента...."приказва ги едни,вярва ли си,че "Партията"му,ще вземе 100 гласа...за какво изобщо се напъва?
    Защо му дават и изява....ненормални времена.
  • 20 ФЕН

    20 4 Отговор
    Москов е най-голямото падение !!!Иначе каза че не е бил подлога на ГЕРБ !!!!След като го отлъчиха от неговата партия и той лично се на ду..пи на ББ паша за още някой последен грош сега е първи десидент...И наче ХикиМЯУ не сме да го пита за турската ваксина за идточената здр.каса за халса в всички здравни фондове по който е слествен ...май делата саму на трупчета зада е патерица за поредния сек..с
  • 21 българин

    4 9 Отговор
    Ново отровно трио, след тиквата, пРезидентчето и ПКП стана мода да се създават отровни тройки.

    Коментиран от #34

  • 22 АМОН

    9 3 Отговор

    До коментар #17 от "Писна":

    Споделям мнението ти.
    ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА РЕШАТ НИЩО.

    НЕЩАТА МОГАТ ДАБЪДАТ РЕШЕНИ САМО ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЧИНОВНИЦИ, КОИТО АКО ИЗТРЕЗНЕЯТ ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ХРАНЕЙКИ БЪЛГАРИЯ , ХРАНЯТ ТУРЦИЯ - ЛЪВА, КОЙТО ЩЕ ГИ ИЗЯДЕ !!

    ДАЛИ ЩЕ УЗРЕЯТ И ЩЕ СПРАТ ПАРИТЕ ОТ КОИТО СЕ БЛАЖИ , ДПС с неговото управление явяващо се ТРАНСМИСИЯ НА ТУРСКИ КАПИТАЛИ ОТ И ЗА ЕВРОПА Е ВЪПРОС, КОЙТО РАНО ИЛИ КЪСНО КЬОВЕШИ ЩЕ ПОСТАВИ НА ДНЕВЕН РЕД.

    Въпроса е кога ще го постави?!
  • 23 хвани

    7 5 Отговор
    единия, удари другия!
  • 24 Пародия

    10 1 Отговор
    Това е пародия и манипулация от страна на медиите. Вече трети дебат, където не се събират директно лице в лице Да България с ДПС и/или герб. Да не говорим, че Слави го няма никакъв. Пълна манипулация!Каква е ползата да му съберете триото с да България, че те искат едно и също!
  • 25 куку руку ку

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "мислещ":

    Пепи белото пак ли иска да управлява? Защо не е в затвора заради едни турски ваксини и едни машини за събиране на пръстови отпечатъци?
  • 26 заката

    8 6 Отговор
    Браво на Христо Иванов а от този с ваксините от Турция Москов не става нищо той е патерица на Шайката голем разбойник е да си знаете
  • 27 демократ

    5 5 Отговор

    До коментар #7 от "хъхъ":

    Публикувано във факти.бг: проведоха предизборни интервюта в студиото на bTV.
    Прочети малко по задълбочено де, просто са дали интервю, което е по регламент. За Москов е ясно , че е патерица на путинския ГЕРБ, но за Христо Иванов трудно ще убедиш нормалните хора. Хр.Иванов е единствения политик, който не се поблазни от чекмеджето и се махна от корумпетата още в момента когато разбра , че му подменят проекта за реформа на съдебната власт.
    А що се отнася до поканата за интервю не се притеснявай , ще ги поканят и всички "партии" обслужващи Путинските интереси , но си изчакайте реда - започват от по-големите към по -незначителните.
  • 28 Толерантен

    5 2 Отговор
    Никакъв КОД,никакъв МОД,а истинска равноправна и справедлива демокрация за всички,която да защитава правата на човека във всичките и форми,в която да няма място за национализъм,расизъм,ксенофобия и хомофобия!
  • 29 бб57758696

    7 4 Отговор
    Москов с чорбестия мозък сънува камунисти. С комуниста от Банкя може щото ме тури министър а с дригене немаже щоти били комунисти бе. Психично разстроен индивид.
  • 30 Воевода

    5 4 Отговор
    Еееее те таа комбинация наистина е отровна за нас бе!

    Коментиран от #35

  • 31 Роберт

    1 5 Отговор
    Когото и да опънеш от тези тримата няма да сгрешиш.
  • 32 Факт

    3 4 Отговор
    Москов не трябваше ли да е при Навални!?
  • 33 SDEЧЕВ

    3 1 Отговор
    МОЛЯ ЖУРНАЛЯТА ДА ИЗПИСВАТ ГЕРБ-СДС В ПОДОБНИ СТАТИИ.
  • 34 Бюлетина 11

    3 3 Отговор

    До коментар #21 от "българин":

    А ти къде го видя това ново трио, от това, че са поканени заедно на интервю ли ? - ха ха, ай по сериозно де. Че това си е едно от манипулациите на герберските телевизии, но предимно служи за подвеждане на по -"обличките" българи .
    Защо ли нямат мерак да поканят Хр.Иванов на дебат с Винету например - чудя се дали някога ще доживеем за истински дебати между опоненти. А дори и в мутренските времена имаше такива. Но в момента сме едноличното управление на една мутра, а калинките му не стават за дебат с истинска опозиция,
  • 35 демократ

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Воевода":

    Това че путинските манипулатори правят фотомонтаж със снимки , като ги слагат в една снимка не означава че са заедно.
    Ако днес в различно време дадат интервю Вожда , Импексова и Доган в различно време и слугинажните медии ги сложат на една снимка , да приемем ли , че пак ще играят заедно и в следващия парламент ?
  • 36 къль къль

    1 0 Отговор
    Нашто ПикМарче това си може - жълти манипулации.
  • 37 Сър Пичук

    3 2 Отговор
    В момента системата е "Всеки с всеки против ГЕРБ и уж, ДПС".
    Интересно защо всички пропускат БСП, която разруши и разграби България, която създаде мутрите, назначените милионери и олигарсите, която е виновна заа 2 национални катастрофи в по-ново време. . БСП е майката и на ДПС и на ГЕРБ и всеки, който гласува за разни вонящи, мутрогони, самодейци от Росенец и т.н., всъщнос ще гласува за идването на БСП на власт.
    Не желая ГЕРБ, но не желая и БСП, която винаги е била подкрепяна от ДПС, и която пак ще бъде подкрепена от тях, независимо какво говорят днес.
  • 38 Велчо

    4 2 Отговор
    Иванов се надява събитията от Росенец още да му държат популярността и хората да гласуват за него. Ама само щото се е правил на шут и е газил в морето по дънки да гласувам за ДБ, е нема как.
  • 39 Вера

    1 3 Отговор
    Само мая манолова. Гласувайте с бюлетина 18. Смела, образована, интелигентна, обичаща българите и се бори с нечовешки усилия против корупцията и за честен и справедлив съд и прокуратура.
  • 40 Истината2

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Даа":

    Да а, така е .Много коментиращи тук обвиняват Нинова за Техноимпекс ,но тя беше оправдана.Защо не си направят една честна равносметка за престъпната шайка главната и мутра,а също и за Бсп.Тези хора искат да кеф до ограби България.И младите хора тогава ще напуснат България и тук ще останат само болните и стари хора.Слушах и тримата днес по бтв.Единствено Бабикон каза ,че не трябва да се гледа ляво дясно,а да има обединение ,за се премахне вредното управление на шайката.Още повече БСП е втора политическа сила.Защо не се обединят направят ПРАВИТЕЛСТВО НА НАЦИОНАЛНОТО ОБЕДИНЕНИЕ.ЗА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИБАЛДИ ОТ ЛАПИТЕ НА ТАЗИ ХУНТА.ПОБЕДА НА БСП НА 4.4 .2021Г.С БЮЛЕТИНА 4.
  • 41 Истината2

    0 1 Отговор
    Да а, така е .Много коментиращи тук обвиняват Нинова за Техноимпекс ,но тя беше оправдана.Защо не си направят една честна равносметка за престъпната шайка главната и мутра,а също и за Бсп.Тези хора искат да кеф до ограби България.И младите хора тогава ще напуснат България и тук ще останат само болните и стари хора.Слушах и тримата днес по бтв.Единствено Бабикон каза ,че не трябва да се гледа ляво дясно,а да има обединение ,за се премахне вредното управление на шайката.Още повече БСП е втора политическа сила.Защо не се обединят направят ПРАВИТЕЛСТВО НА НАЦИОНАЛНОТО ОБЕДИНЕНИЕ.ЗА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИБАЛДИ ОТ ЛАПИТЕ НА ТАЗИ ХУНТА.ПОБЕДА НА БСП НА 4.4 .2021Г.С БЮЛЕТИНА 4.
  • 42 СКОРПИОН

    1 0 Отговор
    1./ Бабикян щял да се снима с лопата! Арменски номера - вижте колко съм работен! Някой да е видял арменец на строеж с лопата? Днес Бабикян се кани да "строи" бъдещето на България! Болшевишка мутро, на теб не ти трябва лопата, а два метра плат, на който да нарисуваш един метър лъжлива, лицемерна арменска уста, от която да се изливат лъжи и простотии! От вас народа не може да очаква нищо добро, ако влезете в парламента! 2./ Иванов, и ти си, едно голямо "тарикатче"! Голям " юрист" - ще оправиш България за / "800 дни"/, но само с плюене не става! Нали беше в парламента, какви ги свърши, или на калпавия чеп козината му пречи!
    Преди време аз лично ти отговорих с коментар във "Факти.БГ" - 14.02.21г. 15:12ч. на апетитните ти предизборни обещания - да, добри обещания, но "Думите отлитат, написаното остава!". Тази максима е вечна! Както казах, народа иска черно на бяло! Нарича се договор - прави се писмен договор с народа, подписан и подпечатан с печата на партията - кандидат за управление на българската държава! В договора трябва ясно да е отразено в какъв срок от мандата на партията ще бъде изпълнено всяко отделно обещание, и откъде ще бъде финансирано! Това само може да даде смисъл и съдържание на "красивите" речи и "апетитните" обещания! Това се нарича народовластие, за което толкова пламенно говорят всички политици. Погледнете г-н Марешки, неговата партия се
  • 43 СКОРПИОН

    1 0 Отговор
    ... се вслуша, единствена от всички партии в моето послание , гласа на народа за договор и вече го прави! Къде са другите доброжелатели! 3./ Последно, какво да кажа за г-н Москов - Аз лично съм възхитен от този политик, добре образован, знаещ и можещ човек, с голям патенциал! Неговите идеи и предложения не са празни приказки, те са полезни за държавата и той заслужава народната подкрепа!
  • 44 Мартин

    2 0 Отговор
    Христо Иванов, Арман Бабикян и Петър Москов: тримата глупаци не по Доньо Донев...
  • 45 Ася

    1 0 Отговор
    Ама Иванов все още ли си мисли, че има шанс на изборите?
  • 46 Асен

    1 0 Отговор
    Е точно тези ли ще ни оправят, то затова тази страна е в плачевно състояние!
  • 47 Васко

    1 0 Отговор
    Празни предизборни обещания, на които няма кой да се върже.

    Коментиран от #48

  • 48 ДА УЗРЕЕМ

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Васко":

    ЗА ТОВА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СВЪРШЕНИ ДЕЛА - КОИТО ВИЖДАМЕ ДНЕС, А НЕ ЗА БЕЗСМИСЛЕНИ КРАСИВИ РЕЧИ, И НЕИЗПЪЛНИМИ СЛАДКИ ОБЕЩАНИЯ ! ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ ЗА ГЕРБ - ТОВА Е ВЕРНИЯ ПЪТ НА УСПЕХА ! ДОКОГА ЩЕ СЕ ОСТАВЯМЕ ДА НИ ЗАБЛУЖДАВАТ ? ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА ИСКАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР - ЧЕРНО НА БЯЛО, КАКТО НИ ПОСОЧВА " СКОРПИОН " ОТ КОМЕНТАРА СИ ! ТОВА ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, А НЕ ДА ПРАВИМ БЕЗПЛОДНИ МЕТЕЖИ ПО ПЛОЩАДИТЕ! ВРЕМЕ Е ДА УЗРЕЕМ, АКО ИСКАМЕ ДА СМЕ ПРЕКИ УЧАСТНИЦИ В ПОЛИТИКАТА НА ДЪРЖАВАТА НИ! ЗАПОМНЕТЕ, НИЕ СМЕ ТЕХНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ, НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ, И ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА РАБОТЯТ ЗА НАС - ОТ ПРЕЗИДЕНТА ДО ПОСЛЕДНИЯ ПОЛИТИК! БРАВО НА Г-Н МАРЕШКИ, КОЙТО ПЪРВИ СЕ ВСЛУША В ГЛАСА НА НАРОДА И Е ГОТОВ ДА ПОДПИШЕ ТОЗИ ДОГОВОР !ТОВА СЕ НАРИЧА НАРОДОВЛАСТИЕ! ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО РАБОТЯТ ДНЕС, А НЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НИ ОБЕЩАВАТ НЯКОГА НЯКЪДЕ В ДАЛЕЧНОТО БЪДЕЩЕ!
  • 49 4040

    1 0 Отговор
    само москов става за нещо
  • 50 Пенчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само БСП, Мутри!":

    Аз пък мислех, че комунистите начело със Сталин отрекоха религията като "опиум за масите", преследваха свещеници и всички останали нормални хора. Това че не успяха напълно поради некадърност нека не го отчитаме като заслуга. Нито евреите са ни виновни, че сме станали безродни нихилисти и консуматори.
  • 51 дияна

    1 0 Отговор
    Иванов вече почва да се изчерпва в критиките си към правителството и за това почва да шикалкави на дребно само и само, за да създава негативно отношение към Борисов. А как му се кле във вярност и как го гледаше със страхопочитание като му беше министър на правосъдието. Единствено Дани – Спондж Боб-а успя да го надмине по нелепост.

    Коментиран от #52

  • 52 ТЕМЕНУЖКА

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "дияна":

    Погледнеге мазната му физиономия и ще разбереш колко голям гъзолизник е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове